Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

nohut koftesi
koca kisisi almis baktim tanesi 94 kalori 1 tane yedim gerisini sen ye dedim. sen diyettesin diye sana aldim ben sevmem diyor diyet hakkinda hic bilgisi yok yahu bu adamin

nohut koftesi
koca kisisi almis baktim tanesi 94 kalori 1 tane yedim gerisini sen ye dedim. sen diyettesin diye sana aldim ben sevmem diyor diyet hakkinda hic bilgisi yok yahu bu adamin
Oda birşey mi ben gizli diyet yapıyorum aç kalıyorum diye kızıyor onun yanında yemek yemiş gibi yapıyorum

Öğlen öğünü de tamamdır.
Öğlen (13.00)
200 ml light süt
30 gr protein tozu.
Dün yiyemediğim tavuk göğüs bu akşama kaldı. Akşam krebimle dürüm yapıcam yine.
Ketojenik diyeti o kadar özledim ki.. Öğlen alışveriş yaptım, fıstık ezmeleri aldım kendimeee, susamlar aldımmmm, yağlı peynirler aldımmmm şu cuma bir gelse hayırlısıyla

Sen niye 5 te kalkıyon minnoşum ev iş yerine çok mu uzak
Evet kuzum uzak sabah gidiş 50 dk, akşam dönüş 1 saat 10 dakika
cok fenayim bacaklarim iptal.
bu kadar kolay unutur mu bi vucut sporu
Çok namussuz ya vücut hemen unutuyor, benimde bacaklar iptal
İnşallah bugün çivi çiviyi söker
nohut koftesi
Eneee o neymiş yaa hiç yemedim hayatımda..
Heriflerin hiç birşeyden anladıkları yok bence sadece diyet olsa iyi
Oooh ohh afiyetler olsuun
Yemek için mi yaşıyoruz, yaşamak için mi yemek yiyoruz

Kızlar benim inanılmaz canım tatlı istiyooor, üstümü başımı yırtmak istiyorum!
Çekmecemde de hiç birşey kalmamış, 1 incirim var onu gömüklücem cevizle

merhabalar kızlar ben bu hafta kendimde değilim deli gb çalışıyorum. Akşam yemek bile hazırlayacak halim kalmıyor.
Bugün tomografi sonucum çıktı yüzümdeki sinüsler boşalmış ama başımın arkasında beyine çok yakın yerde varmış ve operasyon çok riskliymiş görme duyumu kaybetme riski bile varmış. Antibiyotiğe devam ediyorum bakalım 1 ay sonra kontrol var.
Beni bu hafta izine ayırabiliyormuyuz? Burayada uğrayamadım

Çok geçmiş olsun canım

Ah kuzum ya Allah şifa versin, Allah'ın izniyle inşallah ilaçların işe yarayacak ve operasyona gerek kalmayacak.
İyi düşünelim iyi olsun her şey. Bu dönemde moral ve motivasyonda çok önemli, kendini salma emi kuzucum

gecmis olsun canim
insallah digerleri de biter temizlenir ameliyatsiz.
2020 izinleri yeni basladi sorun olacagini sanmam ama ayrilinca donmek zor oluyor idare ederiz bence birbirimizi bir sure

Hepiniz çok sağolun kızlar. Geçen haftadan çok çok iyiyim rahat nefes alabiliyorum inşallah diğeride boşalacak.Psikolojimi de etkiledi spor yaparsam terleyip üşütürsem diye korkar oldum . havalarda çok soğuk..
Size söz veriyorum silekenip düzene sokacağım sporumu da

Şu menüyü böyle tertipli düzenli yazmandan sonderece titiz ve disiplinli biri olduğunu çıkarıyorum eğer çalışıyorsan muhtemelen iş hayatında da öylesindir . Doğru tahmin mi

Çok geçmiş olsun canım inşallah antibiyotik herşeyi temizler .sinüzit kistleri oluyor onlar mı boşalmış acaba

Kızlar benim inanılmaz canım tatlı istiyooor, üstümü başımı yırtmak istiyorum!
Çekmecemde de hiç birşey kalmamış, 1 incirim var onu gömüklücem cevizle
Al benden de o kadar gözümün önünde çölde vaha görmüşüm gibi çikolatalar kekler pastalar uçuşuyordu resmen hayali ile avundum sonrada hurma yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…