Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba, katılabilir miyim aranıza? :)
Merhaba daha önce katıldınız mı bilmiyorum cuma zayıflama yarışması adı altında takımlar birbiriyle yarışıyor.takıma girmek için ilk sayfaya gidip kuralları okuyup kabul edip kaptanı etiketlemeniz gerekiyor.Takım kaptanı sahgull sahgull

Şu menüyü böyle tertipli düzenli yazmandan sonderece titiz ve disiplinli biri olduğunu çıkarıyorum eğer çalışıyorsan muhtemelen iş hayatında da öylesindir . Doğru tahmin mi:KK58:
Obsesif derecesinde değil ama evet titiz ve disiplinliyimdir. İnsan kaynakları uzmanıyım her şey düzenli olacak, benden sonra arayanda ben olmadan istediğini bulsun kafasındayım, evet doğru tahmin tatlım :KK36:
Bu arada sen neler yapıyorsun, kaç yaşındasın evli misin? Seninle tanışmamıştık :KK200:
Al benden de o kadar gözümün önünde çölde vaha görmüşüm gibi çikolatalar kekler pastalar uçuşuyordu resmen hayali ile avundum sonrada hurma yedim☹
Bence bugün havada bir şey var ya genel itibariyle herkeste bir açlık var bugün. Neyse ucuz atlattım çok şükür :dua:

Obsesif derecesinde değil ama evet titiz ve disiplinliyimdir. İnsan kaynakları uzmanıyım her şey düzenli olacak, benden sonra arayanda ben olmadan istediğini bulsun kafasındayım, evet doğru tahmin tatlım :KK36:
Bu arada sen neler yapıyorsun, kaç yaşındasın evli misin? Seninle tanışmamıştık :KK200:

Bence bugün havada bir şey var ya genel itibariyle herkeste bir açlık var bugün. Neyse ucuz atlattım çok şükür :dua:
Ben öğretmenim evliyim 1 çocuğum var sanırım burdaki herkesten daha yaşlıyım🙈35 yolun yarısı ☹️

Bu ay var birşey ya çevremde herkes şimdi diyet yapacak durumda değilim diyor.

Iyi akşamlar kızlar. Benim gün bitmiştir çok şükür.
Sabah (09.30)
1 kaşık yulaf, 1 kaşık yoğurt ve 1 yumurtalı bulamaç (krep hamurum çok ince olmuş, tavaya da çok az yağ koyunca yapıştı malesef)
100 gr kadar light peynir
60 gr hindi füme.
Öğlen (13.00)
200 ml yağsız süt
30 gr protein tozu
Ara (15.00)
80 gr kadar light peynir
Akşam (18.15)
100 gr tavuk göğüs, yarım soğanla çok az yağlı tavada soteledim.
60 gr hindi füme
125 gr light yoğurt
1 yumurta, 1 yemek kaşığı süt ve 1, 5 yemek kaşığı yulaf kepeği ile ekmek yaptım.
Ekmek artınca birde göz yumurta yaptım, sarısına bana bana yedim :KK45:
2.5 lt su Lusi Lusi

Selam kızlar
Sabah 10.30
İki haşlanmış yumurta
Bir kaşık kadar lor peyniri
Üç zeytin
Yarım elma
Öğle 15.00
Bir tabak (biraz tepeleme) ciğer sote
Kırmızı lahana salatası
Ara
Bir kupa sade sütlü Türk kahvesi
Akşam 19.00
Bir kase tarhana çorbası
Pancar salatası

Suyu 2 lt yapicam inşallah yatana kadar
Spor yok. Yorgunluktan kemiklerim sizliyor ya ne olacak bu halim. Kız uyusa da ben de yatsam diye gözüne bakıyorum çocuğun😞

S

Selam kızlar
Sabah 10.30
İki haşlanmış yumurta
Bir kaşık kadar lor peyniri
Üç zeytin
Yarım elma
Öğle 15.00
Bir tabak (biraz tepeleme) ciğer sote
Kırmızı lahana salatası
Ara
Bir kupa sade sütlü Türk kahvesi
Akşam 19.00
Bir kase tarhana çorbası
Pancar salatası

Suyu 2 lt yapicam inşallah yatana kadar
Spor yok. Yorgunluktan kemiklerim sizliyor ya ne olacak bu halim. Kız uyusa da ben de yatsam diye gözüne bakıyorum çocuğun😞

S
Vay vay vayy görmeyeli ne muhtesem menuler yapiyosun sen helal olsun
Gitmis o tabak tabak yemekler kuymaklar bravo 👏👏👏

X