- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
Ketoda hepsi serbest ama birden bırakınca pekte iyi olmuyormuş. Ben dukanı bozup cozuttuğumda en fazla 1 kg alıyordum, o da ödem oluyordu zaten. Tamam insan gibi yemedim ama 5 günde 2,5 kilo nedir yahubence senin vucut ketoya alistigindan oyle olmus :)
doyasiya yememisin keto gibi gram hesabi yapmissin. ben dukanda peyniri kalip olarak tuketirim
yagi kim sevmez. ah elimde olsa da surekli kaymak ceviz avokado falan tuketsem
Haberleşiriz on balığıBen günü bitirdim kızlar.
Sabah (08.45)
1 yumurta, 1 kaşık yoğurt ve 1 kaşık yulaf kepeği ile krep
60 gr kadar light peynir
60 gr hindi füme.
Öğlen (12.30)
100 gr light tHaberleşiriz on balığı
Ara (15.15)
60 gr kadar light peynir
Akşam (18.30)
150 gr kadar ciğer (az yağlı tavada pişti)
Bir küçük soğanın çeyreği.
Toplam 2 lt suLusi
Cuma gün ketojenik diyete geçiyorum.
Selam canım benim oğlan da 4.5aylik sadece emziriyorum. İlk listelerim aynen senin gibiydi bir turlu doymuyordum. Aslında diyetten önce o listenin üç katini falan yediğim için benim için önemli bir adımdıHayırlı aksamlar hanımlar
Sabah
Ikı dilim tam bugday ekmeği
1 tavada yumurta
İki dilim beyaz peynir
Bir t.k. baltereyagı
Ara bır b. Sutlu kahve
Yarım sigara böregi
Aksam
(Kızacaksınız ama) 3 kasık dun ki makarnadan
Bir kase dolusu yayla çorbasının ayranından
3 y.k alinazik bir dilim t.b ekmeği
Cok acıkıyorum ya emzirdigimden midir nedir
Bu arada emziren arkadaslarda var sanırım aramızda. Sütünüz de bi azalma oldu mu benim sütüm az zaten korktugum daha da azalacağı
Şu light ton balığı ni yiyemeyen bir ben miyim ya mis gibi yağlı yağlı olmasa yenmiyor. ot gibi birşey suyun içindeBen günü bitirdim kızlar.
Sabah (08.45)
60 gr kadar light peynir
60 gr hindi füme.
Öğlen (12.30)
100 gr light tHaberleşiriz on balığı
Ara (15.15)
60 gr kadar light peynir
Akşam (18.30)
150 gr kadar ciğer (az yağlı tavada pişti)
Bir küçük soğanın çeyreği.
Toplam 2 lt suLusi
Cuma gün ketojenik diyete geçiyorum.
recel falan birakmazsan tatli krizlerinin onune gecemezsin canimherkese İyi akşamlar ben de günü kapatıyorum listemi yazayım bugün diyetin ilk günü olduğu için sabah tartıldım 71.1olmuşumbakalım cumaya ne kadar gidecek.Felaket tatlı krizlerim var başetmeye çalışıyorum.Sırf buraya listemi yazacağım diye tuttum kendimi şimdiden toparladı grup beni
Sabah 12:00 (kahvaltı yapmadım öğlenle birleşti gibi oldu)
2 Peynirli yumurta
2 dilim ekmek
Ayva reçeli ve 1 tane diyet çubuğu(ismini unuttum şu uzun kuru kraker gibi şeylerden ama malesef susamlıydı)
18:00 1 mandalina
19:00 1 kase yoğurt çorbası, salata ve turşu
Malesef su ve spor yok
Sabah biraz fazla kaçtı reçel falan ama başlangıç daha iyi olacağım inşallah
Aselam cnm. İçim rahatladı valla sagol. Ben kızım için ek gıdaya da geçtim. Diyetim yüzünden kızım anne sütünden olmasını istemem.Selam canım benim oğlan da 4.5aylik sadece emziriyorum. İlk listelerim aynen senin gibiydi bir turlu doymuyordum. Aslında diyetten önce o listenin üç katini falan yediğim için benim için önemli bir adımdızamanla azaltacaksin pes etme tartıda eksi gördükçe motive olacaksın ve daha az yiyerek doydugunu fark edeceksin.
Süt için bol su ve protein/sebze agirlikli beslenme bende bir eksiklik yaratmadı. Çocuk huzurluysa süt vardır. Bunu kafaya çok takma bence. Ama suya dikkat et.
Çok haklısınrecel falan birakmazsan tatli krizlerinin onune gecemezsin canim
hurma muz tarcinli sut bunlarla bastir tatli istedigini(tabii abartmadan)
Düştü düştüÇok haklısınama kahvaltıda gözümün önünde dayanamıyorum. tabi bu bahane değil kilo vermenin hazzı yediğim herşeyden daha fazla o yüzden yarından itibaren bismillah deyip başlıyorum.Bir şeyi merak ettim profilinde yazan sayılar hedeflerin mi yoksa gerçekten 62 ye düştün mü?
Vay be maşallah 20 kilo tam bir başarı hikayesiDüştü düştü
62.2 su anÇok haklısınama kahvaltıda gözümün önünde dayanamıyorum. tabi bu bahane değil kilo vermenin hazzı yediğim herşeyden daha fazla o yüzden yarından itibaren bismillah deyip başlıyorum.Bir şeyi merak ettim profilinde yazan sayılar hedeflerin mi yoksa gerçekten 62 ye düştün mü?
Ben daha başarılıyım
hahah o zaman mezun oldugumda 78.7 den 61.2 ye bi kac ayda inmistim ama naberBen daha başarılıyım
Sismaniye ın yıllar önceki kilosu o, bu yıl 70 civarıydı başladığında aylardır anca 8 kilo verdi
Uçarak indin koşarak geri aldınhahah o zaman mezun oldugumda 78.7 den 61.2 ye bi kac ayda inmistim ama naber
Bu ne yaa üşenmedin bile mi
kiz yillardir giriyorum buraya kilomu otomatik grafik kendi yaptigim bisey yokBu ne yaa üşenmedin bile mi