Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bence senin vucut ketoya alistigindan oyle olmus :)
doyasiya yememisin keto gibi gram hesabi yapmissin. ben dukanda peyniri kalip olarak tuketirim
yagi kim sevmez. ah elimde olsa da surekli kaymak ceviz avokado falan tuketsem
Ketoda hepsi serbest ama birden bırakınca pekte iyi olmuyormuş. Ben dukanı bozup cozuttuğumda en fazla 1 kg alıyordum, o da ödem oluyordu zaten. Tamam insan gibi yemedim ama 5 günde 2,5 kilo nedir yahu

Ben günü bitirdim kızlar.
Sabah (08.45)
1 yumurta, 1 kaşık yoğurt ve 1 kaşık yulaf kepeği ile krep
60 gr kadar light peynir
60 gr hindi füme.
Öğlen (12.30)
100 gr light tHaberleşiriz on balığı
Ara (15.15)
60 gr kadar light peynir
Akşam (18.30)
1 yumurta, 1 kaşık yoğurt ve 1 kaşık yulaf kepeği ile krep
150 gr kadar ciğer (az yağlı tavada pişti)
Bir küçük soğanın çeyreği.
Toplam 2 lt su Lusi
Cuma gün ketojenik diyete geçiyorum.

Haberleşiriz on balığı

Selam canım benim oğlan da 4.5aylik sadece emziriyorum. İlk listelerim aynen senin gibiydi bir turlu doymuyordum. Aslında diyetten önce o listenin üç katini falan yediğim için benim için önemli bir adımdı zamanla azaltacaksin pes etme tartıda eksi gördükçe motive olacaksın ve daha az yiyerek doydugunu fark edeceksin.
Süt için bol su ve protein/sebze agirlikli beslenme bende bir eksiklik yaratmadı. Çocuk huzurluysa süt vardır. Bunu kafaya çok takma bence. Ama suya dikkat et.

Anam bu ne ya fıstıklı tahin helvası reklamı var sayfada emziren aç anaya bu yapılır mı
Neyse günlük menüm
Sabah 10.30
İki yumurtadan mantarlı omlet
İki minik dilim peynir
Öğle 15.00
Bir tabak pırasa yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir kupa sütlü sade Türk kahvesi (yakında kafeini damardan alacam. Uykusuzum çok)
Beş tane çiğ badem
Bir küçük tuzlu kurabiye
Akşam
Bir tabak pırasa yemeği
Ayran
Su 2lt
Spor yok

herkese İyi akşamlar ben de günü kapatıyorum listemi yazayım bugün diyetin ilk günü olduğu için sabah tartıldım 71.1olmuşumbakalım cumaya ne kadar gidecek.Felaket tatlı krizlerim var başetmeye çalışıyorum.Sırf buraya listemi yazacağım diye tuttum kendimi şimdiden toparladı grup beni
Sabah 12:00 (kahvaltı yapmadım öğlenle birleşti gibi oldu)
2 Peynirli yumurta
2 dilim ekmek
Ayva reçeli ve 1 tane diyet çubuğu(ismini unuttum şu uzun kuru kraker gibi şeylerden ama malesef susamlıydı)
18:00 1 mandalina
19:00 1 kase yoğurt çorbası, salata ve turşu
Malesef su ve spor yok
Sabah biraz fazla kaçtı reçel falan ama başlangıç daha iyi olacağım inşallah

Şu light ton balığı ni yiyemeyen bir ben miyim ya mis gibi yağlı yağlı olmasa yenmiyor. ot gibi birşey suyun içinde

recel falan birakmazsan tatli krizlerinin onune gecemezsin canim
hurma muz tarcinli sut bunlarla bastir tatli istedigini(tabii abartmadan)

Aselam cnm. İçim rahatladı valla sagol. Ben kızım için ek gıdaya da geçtim. Diyetim yüzünden kızım anne sütünden olmasını istemem.
Ben daha öncede doğum kilolarımı vermiştim bu topikte insallah bunları da vereceğim
Çok da yüklenmek isyemiyorum diyete yavaş yavaş inş

recel falan birakmazsan tatli krizlerinin onune gecemezsin canim
hurma muz tarcinli sut bunlarla bastir tatli istedigini(tabii abartmadan)
Çok haklısınama kahvaltıda gözümün önünde dayanamıyorum. tabi bu bahane değil kilo vermenin hazzı yediğim herşeyden daha fazla o yüzden yarından itibaren bismillah deyip başlıyorum.Bir şeyi merak ettim profilinde yazan sayılar hedeflerin mi yoksa gerçekten 62 ye düştün mü?

Düştü düştü

62.2 su an
hedefim 58. bu benim 2. 62 ye dususum yani yapilamayacak bisey degil 50 leri goremedim ama daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…