- 4 Aralık 2015
- 9.847
- 23.282
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun et kesiği ne ki?menumu yazayim
jillianimi yapayim (aglaya aglaya cunku et kesigi oldum yine )
sabah
menemen
1 dlm tb ekmegi
1 tane falafel
ogle
1 muz
yarim kase granola
sutlu kahve
aksam
1 tabak karnibahar
3 kofte
yogurt
salata
su 1 lt
spor simdi yapicam jillian beginner 3
ya ham bi insan egzersiz yapinca kas agrisi olur ya. ona halk dilinde et kesigi diyolarGeçmiş olsun et kesiği ne ki?
Telefonun otomatik düzeltmesi.. Akıllı ya, ille gösterecek kendiniHaberleşiriz on balığı
Allah günah yazmasın, tiksiniyorum ya nimetten. Ama ne yapayım.. 1 hafta pastalar, börekler yerken düşünemedim light ton balığınıŞu light ton balığı ni yiyemeyen bir ben miyim ya mis gibi yağlı yağlı olmasa yenmiyor. ot gibi birşey suyun içinde
Enee sen nerde yaşıyorsun tatlım, o detayı kaçırmışım ben. Ah ah yıllar önce gidecektim bende buradan da önümü kestiler..5.30 da cok erkenmis
ama ben de 7 den bahsediyorum malum yurtdisi saat farki
ayni hepsi ama spor takibi yapanimiz yok Lusi bana hasetlikten birakti takibi
cuma takimlar arasi yaris oluyor kuralli ciddi bi muessese burasi biz de beraberce zayifliyoruz :))
Şeker ve fazla karbonhidrat tüketiminden de çok acıkıyor olabilirsin tatlım, hem de emziriyormuşsun gayet normal. Önemli olan saldıray abi pozisyonuna geçmemekHayırlı aksamlar hanımlar
Sabah
Ikı dilim tam bugday ekmeği
1 tavada yumurta
İki dilim beyaz peynir
Bir t.k. baltereyagı
Ara bır b. Sutlu kahve
Yarım sigara böregi
Aksam
(Kızacaksınız ama) 3 kasık dun ki makarnadan
Bir kase dolusu yayla çorbasının ayranından
3 y.k alinazik bir dilim t.b ekmeği
Cok acıkıyorum ya emzirdigimden midir nedir
Bu arada emziren arkadaslarda var sanırım aramızda. Sütünüz de bi azalma oldu mu benim sütüm az zaten korktugum daha da azalacağı
Kız thaberleşiriz on balığı nedir Allah iyiliğini versinBen günü bitirdim kızlar.
Sabah (08.45)
1 yumurta, 1 kaşık yoğurt ve 1 kaşık yulaf kepeği ile krep
60 gr kadar light peynir
60 gr hindi füme.
Öğlen (12.30)
100 gr light tHaberleşiriz on balığı
Ara (15.15)
60 gr kadar light peynir
Akşam (18.30)
1 yumurta, 1 kaşık yoğurt ve 1 kaşık yulaf kepeği ile krep
150 gr kadar ciğer (az yağlı tavada pişti)
Bir küçük soğanın çeyreği.
Toplam 2 lt su Lusi
Cuma gün ketojenik diyete geçiyorum.
Uykusuzluk mu? Al benden de o kadar bu hafta kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorumAnam bu ne ya fıstıklı tahin helvası reklamı var sayfada emziren aç anaya bu yapılır mı
Neyse günlük menüm
Sabah 10.30
İki yumurtadan mantarlı omlet
İki minik dilim peynir
Öğle 15.00
Bir tabak pırasa yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir kupa sütlü sade Türk kahvesi (yakında kafeini damardan alacam. Uykusuzum çok)
Beş tane çiğ badem
Bir küçük tuzlu kurabiye
Akşam
Bir tabak pırasa yemeği
Ayran
Su 2lt
Spor yok
Akşam yenilen turşulara dikkat inanılmaz ödem topluyor. Genel itibariyle çokta birşey yememişsin ki tatlım afiyet olsun.herkese İyi akşamlar ben de günü kapatıyorum listemi yazayım bugün diyetin ilk günü olduğu için sabah tartıldım 71.1olmuşumbakalım cumaya ne kadar gidecek.Felaket tatlı krizlerim var başetmeye çalışıyorum.Sırf buraya listemi yazacağım diye tuttum kendimi şimdiden toparladı grup beni
Sabah 12:00 (kahvaltı yapmadım öğlenle birleşti gibi oldu)
2 Peynirli yumurta
2 dilim ekmek
Ayva reçeli ve 1 tane diyet çubuğu(ismini unuttum şu uzun kuru kraker gibi şeylerden ama malesef susamlıydı)
18:00 1 mandalina
19:00 1 kase yoğurt çorbası, salata ve turşu
Malesef su ve spor yok
Sabah biraz fazla kaçtı reçel falan ama başlangıç daha iyi olacağım inşallah
Ne yalan söyleyeyim bende pek hoşlanmıyorum kendilerinden.. Kendisini epey bir süzüyorum, salataya ekliyorum zaten yağ koymuyorum kendi yağlıya kavruluyorŞu light ton balığı ni yiyemeyen bir ben miyim ya mis gibi yağlı yağlı olmasa yenmiyor. ot gibi birşey suyun içinde
Falafel nedir bacıımmenumu yazayim
jillianimi yapayim (aglaya aglaya cunku et kesigi oldum yine )
sabah
menemen
1 dlm tb ekmegi
1 tane falafel
ogle
1 muz
yarim kase granola
sutlu kahve
aksam
1 tabak karnibahar
3 kofte
yogurt
salata
su 1 lt
spor simdi yapicam jillian beginner 3
Bacak neydi bacak emekti teeyy teyyy08.01.2020 Menü
Sabah (07:00)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 salatalık, 3 çeri çeri lady
Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay
Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
Öğle (12:30)
1 adet ızgara piliç sarma (Ispanaklı içi)
4 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Ara (15:00)
Yeşil Çay
1 adet kuru incir
Akşam (19:00)
Karnıbahar haşlama
1 kase yoğurt
Spor: Bacak günü bacak yandı gülüm keten helvam
Su: 2,5 litre
Lusi
KaslaşmayasınSelam kızlar. Ilk öğünümü yedim 9 buçuk gibi.
Sabah (09.30)
1 kaşık yulaf, 1 kaşık yoğurt ve 1 yumurtalı bulamaç (krep hamurum çok ince olmuş, tavaya da çok az yağ koyunca yapıştı malesef)
100 gr kadar light peynir
60 gr hindi füme.
Öğlen için bir kaçış yolu buldum kendime porsiyonluk protein tozu aldım. Yağsız sütle karıştırıp onu içeceğim öğleden sonra. Güle güle yağsız ton balığı
Sen niye 5 te kalkıyon minnoşum ev iş yerine çok mu uzakYa ben baya masa başında uyuyorum Allah Allah ayılamadım bugün
Bebek kaç aylık benim oğlum 2 aylık çok şükür doyuyor sütümde iyi günde 1 öğün bulgurla birşey ye sütün mutlaka artar bol bol su iç ben senden daha az yiyorum inanakiHayırlı aksamlar hanımlar
Sabah
Ikı dilim tam bugday ekmeği
1 tavada yumurta
İki dilim beyaz peynir
Bir t.k. baltereyagı
Ara bır b. Sutlu kahve
Yarım sigara böregi
Aksam
(Kızacaksınız ama) 3 kasık dun ki makarnadan
Bir kase dolusu yayla çorbasının ayranından
3 y.k alinazik bir dilim t.b ekmeği
Cok acıkıyorum ya emzirdigimden midir nedir
Bu arada emziren arkadaslarda var sanırım aramızda. Sütünüz de bi azalma oldu mu benim sütüm az zaten korktugum daha da azalacağı
Lohusalıkta şekeri ekmeği kesince epey bi gidiyor kilolar zaten yaa bulgur ve su çok süt yapıyor sen de tüketiyormuşsun süperBebek kaç aylık benim oğlum 2 aylık çok şükür doyuyor sütümde iyi günde 1 öğün bulgurla birşey ye sütün mutlaka artar bol bol su iç ben senden daha az yiyorum inanaki