- 3 Kasım 2017
- 17
- 6
- 32
5.30 da cok erkenmisErken miii her gün 05:30ta kalkan birisi için şu saat öğlen bana
Yalnız soğuk havalarda hakikaten insanın yataktan çıkası gelmiyor, sıcacık yatağı bırak soyun giyin hazırlan çok zor iş geliyor be anacım
ayni hepsi ama spor takibi yapanimiz yokBir kaç sorum olacak kızlar .Günde 5 mesaj kuralı yine devam ediyor mu ?
Sporla ilgilenen arkadaş var mı? Pazartesi kontrol kilosu bildiriyorduk yine aynı mı?
cuma takimlar arasi yaris oluyor kuralli ciddi bi muessese burasi biz de beraberce zayifliyoruz :))MerhabalAr tesadüfen gördüm bu konu başlığını neler oluyor burda acaba? Zayflama falan görünce istemsizce atlıyorum konunun içine ama
Ayyy çok güzel ya bende katılabilir miyim5.30 da cok erkenmis
ama ben de 7 den bahsediyorum malum yurtdisi saat farki
ayni hepsi ama spor takibi yapanimiz yokLusi bana hasetlikten birakti takibi
cuma takimlar arasi yaris oluyor kuralli ciddi bi muessese burasi biz de beraberce zayifliyoruz :))
ilk mesaji oku formu doldurAyyy çok güzel ya bende katılabilir miyim
dunku dukan sayesinde artim gitmis eksiye gecmisim biraktim bugunSelam kızlar. Bugün yediklerimi paylaşayım.
Sabah (08.45)
1 yumurta, 1 kaşık yoğurt ve 1 kaşık yulaf kepeği ile krep
60 gr kadar light peynir
60 gr hindi füme.
Öğlen (12.30)
100 gr light ton balığı
kaptanım çok küçüktü bi kedi dili kadarEn son baklavada bıraktım muhallebide gördüm tekrar cnnm sen çok iyi gidiyorsun nerden çıktı bu tatlılar hadi toparla
Darısı başımadunku dukan sayesinde artim gitmis eksiye gecmisim biraktim bugun
evet cnm küçüktüaksam borek iyi olmamis canim dilimler kucuktur insallah:)
Bende ketojenik diyeti araştırdım biraz daha. Ve diyeti bıraktığında verilen kiloların hızla geri alındığına dair birseyler buldum. Moralim bozulmadı değil ne yalan söyleyim. Çünkü çok sevdim ben o diyeti. Normalde cumartesi itibari ile 1 hafta keto 1 hafta karatay yapmayı planlıyordum. Eğer diyeti bırakmak için bir çıkış yolu bulursam çok güzel olacak yoksa ketoya bulaşmayacağım bir dahadunku dukan sayesinde artim gitmis eksiye gecmisim biraktim bugun
Al benden de o kadarBen de kendimi hazır hissedemiyorum geçen yıl kararlı ve iradeliydim baya kilo verdim ama sonra bir bıraktım verdiklerimi fazlasıyla aldım şuan kendimi makarna patates ve tatlıdan mahrum bırakmak o kadar zor geliyor ki anlatamam☹
Karatay candır gerisi heyecan gülüüümBende ketojenik diyeti araştırdım biraz daha. Ve diyeti bıraktığında verilen kiloların hızla geri alındığına dair birseyler buldum. Moralim bozulmadı değil ne yalan söyleyim. Çünkü çok sevdim ben o diyeti. Normalde cumartesi itibari ile 1 hafta keto 1 hafta karatay yapmayı planlıyordum. Eğer diyeti bırakmak için bir çıkış yolu bulursam çok güzel olacak yoksa ketoya bulaşmayacağım bir daha
Artık tekrar başlasam iyi olacak liste işine5.30 da cok erkenmis
ama ben de 7 den bahsediyorum malum yurtdisi saat farki
ayni hepsi ama spor takibi yapanimiz yokLusi bana hasetlikten birakti takibi
cuma takimlar arasi yaris oluyor kuralli ciddi bi muessese burasi biz de beraberce zayifliyoruz :))
Anayın ellerinden öperikYaaa anam anam güzel anam çok güzel yapıyor
ben de bi yere uye olacaktim neredeyse keto icin 1800 kalori gunluk alim yazdi korktum yawBende ketojenik diyeti araştırdım biraz daha. Ve diyeti bıraktığında verilen kiloların hızla geri alındığına dair birseyler buldum. Moralim bozulmadı değil ne yalan söyleyim. Çünkü çok sevdim ben o diyeti. Normalde cumartesi itibari ile 1 hafta keto 1 hafta karatay yapmayı planlıyordum. Eğer diyeti bırakmak için bir çıkış yolu bulursam çok güzel olacak yoksa ketoya bulaşmayacağım bir daha
Aslında diyoki, bazal metabolizma hızını hesapla. O oranda makrolarını hesapla. Ama ben kilo vermek için muhakkaki kalori açığı oluşturulması gerektiğine inanıyorum. Normalde sıfır hareketle 1500 kalori çıkıyor bmh. Ben 1200 kalori yada +-50 ile bitirmeye çalışıyorum. Ama ketojenik diyette hakikaten zor..ben de bi yere uye olacaktim neredeyse keto icin 1800 kalori gunluk alim yazdi korktum yaw
keto 1200 insan ac kalir bence. dukanda protein yogun oldugundan yag yok zaten sebze de dusuk kalori 1200 bayagi bi yiyecek yapiyor. karnim cok tok yapiyordum diyeti. iste insan meyve falan ozluyor yagsiz sut yogurt tatsiz geliyor.Aslında diyoki, bazal metabolizma hızını hesapla. O oranda makrolarını hesapla. Ama ben kilo vermek için muhakkaki kalori açığı oluşturulması gerektiğine inanıyorum. Normalde sıfır hareketle 1500 kalori çıkıyor bmh. Ben 1200 kalori yada +-50 ile bitirmeye çalışıyorum. Ama ketojenik diyette hakikaten zor..
Haklısın ama ketoda yağ yiyince o kadar tok oluyorsun ki, 2 öğün, arada çok sıkışırsam 1 avuç kuruyemiş beni 6 buçuğa kadar götürüyordu. Bak mesela bugün, sabah krep, peynir, füme yedim, öğlen ton balığı yedim. Saat 15.30 oldu, resmen açlıktan ölecektim. 60 gr daha peynir yedim. Akşam yine kalan yulaf hakkımda krep yapıcam, yanına tavuk göğüs. Birde füme ekledim yine 60 gr lık. Toplam 650 kalori oldu. Ben nasıl tamamlayacağım bunu 1200 e bu birrrr, defalarca yedim bugün, kan şekeri o kadar çok çıkıp indiki resmen ellerde titreme, terleme yaşıyorum bu da iki. 5 gün atağa tavım ama ben yağlı seviyorum ne yalan söyleyimketo 1200 insan ac kalir bence. dukanda protein yogun oldugundan yag yok zaten sebze de dusuk kalori 1200 bayagi bi yiyecek yapiyor. karnim cok tok yapiyordum diyeti. iste insan meyve falan ozluyor yagsiz sut yogurt tatsiz geliyor.
ketonun en unlu besini 1 avokado mesela 250 kalori1 yemek kasigi yag 120 kaloriydi galiba. yuksek yag ile az kalori ayni anda imkansiz gibi bana sen iyi dayaniyorsun
bence senin vucut ketoya alistigindan oyle olmus :)Haklısın ama ketoda yağ yiyince o kadar tok oluyorsun ki, 2 öğün, arada çok sıkışırsam 1 avuç kuruyemiş beni 6 buçuğa kadar götürüyordu. Bak mesela bugün, sabah krep, peynir, füme yedim, öğlen ton balığı yedim. Saat 15.30 oldu, resmen açlıktan ölecektim. 60 gr daha peynir yedim. Akşam yine kalan yulaf hakkımda krep yapıcam, yanına tavuk göğüs. Birde füme ekledim yine 60 gr lık. Toplam 650 kalori oldu. Ben nasıl tamamlayacağım bunu 1200 e bu birrrr, defalarca yedim bugün, kan şekeri o kadar çok çıkıp indiki resmen ellerde titreme, terleme yaşıyorum bu da iki. 5 gün atağa tavım ama ben yağlı seviyorum ne yalan söyleyim