Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

MerhabalAr tesadüfen gördüm bu konu başlığını neler oluyor burda acaba? Zayflama falan görünce istemsizce atlıyorum konunun içine ama

5.30 da cok erkenmis
ama ben de 7 den bahsediyorum malum yurtdisi saat farki
Bir kaç sorum olacak kızlar .Günde 5 mesaj kuralı yine devam ediyor mu ?
Sporla ilgilenen arkadaş var mı? Pazartesi kontrol kilosu bildiriyorduk yine aynı mı?
ayni hepsi ama spor takibi yapanimiz yok Lusi bana hasetlikten birakti takibi
MerhabalAr tesadüfen gördüm bu konu başlığını neler oluyor burda acaba? Zayflama falan görünce istemsizce atlıyorum konunun içine ama
cuma takimlar arasi yaris oluyor kuralli ciddi bi muessese burasi biz de beraberce zayifliyoruz :))

Selam kızlar. Bugün yediklerimi paylaşayım.
Sabah (08.45)
1 yumurta, 1 kaşık yoğurt ve 1 kaşık yulaf kepeği ile krep
60 gr kadar light peynir
60 gr hindi füme.
Öğlen (12.30)
100 gr light ton balığı

dunku dukan sayesinde artim gitmis eksiye gecmisim biraktim bugun
Bende ketojenik diyeti araştırdım biraz daha. Ve diyeti bıraktığında verilen kiloların hızla geri alındığına dair birseyler buldum. Moralim bozulmadı değil ne yalan söyleyim. Çünkü çok sevdim ben o diyeti. Normalde cumartesi itibari ile 1 hafta keto 1 hafta karatay yapmayı planlıyordum. Eğer diyeti bırakmak için bir çıkış yolu bulursam çok güzel olacak yoksa ketoya bulaşmayacağım bir daha

Karatay candır gerisi heyecan gülüüüm

Artık tekrar başlasam iyi olacak liste işine

ben de bi yere uye olacaktim neredeyse keto icin 1800 kalori gunluk alim yazdi korktum yaw

ben de bi yere uye olacaktim neredeyse keto icin 1800 kalori gunluk alim yazdi korktum yaw
Aslında diyoki, bazal metabolizma hızını hesapla. O oranda makrolarını hesapla. Ama ben kilo vermek için muhakkaki kalori açığı oluşturulması gerektiğine inanıyorum. Normalde sıfır hareketle 1500 kalori çıkıyor bmh. Ben 1200 kalori yada +-50 ile bitirmeye çalışıyorum. Ama ketojenik diyette hakikaten zor..

keto 1200 insan ac kalir bence. dukanda protein yogun oldugundan yag yok zaten sebze de dusuk kalori 1200 bayagi bi yiyecek yapiyor. karnim cok tok yapiyordum diyeti. iste insan meyve falan ozluyor yagsiz sut yogurt tatsiz geliyor.
ketonun en unlu besini 1 avokado mesela 250 kalori 1 yemek kasigi yag 120 kaloriydi galiba. yuksek yag ile az kalori ayni anda imkansiz gibi bana sen iyi dayaniyorsun

Haklısın ama ketoda yağ yiyince o kadar tok oluyorsun ki, 2 öğün, arada çok sıkışırsam 1 avuç kuruyemiş beni 6 buçuğa kadar götürüyordu. Bak mesela bugün, sabah krep, peynir, füme yedim, öğlen ton balığı yedim. Saat 15.30 oldu, resmen açlıktan ölecektim. 60 gr daha peynir yedim. Akşam yine kalan yulaf hakkımda krep yapıcam, yanına tavuk göğüs. Birde füme ekledim yine 60 gr lık. Toplam 650 kalori oldu. Ben nasıl tamamlayacağım bunu 1200 e bu birrrr, defalarca yedim bugün, kan şekeri o kadar çok çıkıp indiki resmen ellerde titreme, terleme yaşıyorum bu da iki. 5 gün atağa tavım ama ben yağlı seviyorum ne yalan söyleyim

bence senin vucut ketoya alistigindan oyle olmus :)
doyasiya yememisin keto gibi gram hesabi yapmissin. ben dukanda peyniri kalip olarak tuketirim
yagi kim sevmez. ah elimde olsa da surekli kaymak ceviz avokado falan tuketsem

Hayırlı aksamlar hanımlar

Sabah
Ikı dilim tam bugday ekmeği
1 tavada yumurta
İki dilim beyaz peynir
Bir t.k. baltereyagı

Ara bır b. Sutlu kahve
Yarım sigara böregi

Aksam
(Kızacaksınız ama) 3 kasık dun ki makarnadan
Bir kase dolusu yayla çorbasının ayranından
3 y.k alinazik bir dilim t.b ekmeği

Cok acıkıyorum ya emzirdigimden midir nedir
Bu arada emziren arkadaslarda var sanırım aramızda. Sütünüz de bi azalma oldu mu benim sütüm az zaten korktugum daha da azalacağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…