Allah yardımcın olsun canımKızlar kafam bozuk zor bir dönemden geciyorum. Bana dua edin çünkü her kavgada kocami bosayasim var. Ne yediğinden haberim yok. Ama istahim da yok bu ara zaten. Diyeti de birakmak istemiyorum ama motivasyonum yerlerde.
Allah yardimci n olsun canim araniza tatli.sohbet versin.cocuklarin yaş aralığı az olunca sabredeceğin şeylere.bile tahammül edemiyor olabilirsin geçecek insallah.Kızlar kafam bozuk zor bir dönemden geciyorum. Bana dua edin çünkü her kavgada kocami bosayasim var. Ne yediğinden haberim yok. Ama istahim da yok bu ara zaten. Diyeti de birakmak istemiyorum ama motivasyonum yerlerde.
Banada hastalık hali yaramadı evde.olunca zıvanadan çıkmamak icin direniyorumselam kizlar
son 2 gundur cok sacmaladim
diyeti birakmayi bile dusundum
yarin sporuma baslayacagim
diyete de bugun itibariyle donuyorum.
sona bu kadar yaklasmisken pes etmeyecegim bu sefer
gecmis olsun canim ya iyilesemedin bayagidir.Banada hastalık hali yaramadı evde.olunca zıvanadan çıkmamak icin direniyorum
B12 de etkisi.oldu eşim.sen yine doymuyorsun diyor sürekli şimdi canim.sunu istedi bunu istedi diye konuşuyorum ama.yemiyorum.
Çarşamba belli olacak ama onu yaptırmakta kararsizim kısa süreli fayda sağlıyor hep.diklat etmek.lazim.demis eşimin arkadaş.gecmis olsun canim ya iyilesemedin bayagidir.
ameliyat fln diyordun galiba o konu ne oldu?
Adanadan döndün mu bacım?
Döndüm döndüm ama nasıl döndüm bi de bana sorunAdanadan döndün mu bacım?
Geldim geldim
valla ben çocuklardan başımi kaldıramadım iki küçük hasta hemde çok fena hasta gece oğlanı acile götürdük serum taktik kiz desen ateşi var salya sümük öksürük... onlarla uğraşmaktan bende bittim gecem gündüzüm tam karıştı kendimi çok yorgun hissediyorum
Gecmis olsun canim Allah sifa versin kuzucuklara. Kimi görsem hasta benim kizim da öksürük hapşırık gidiyor. Bademcikleri olmadığı icin ateş vs yaşamıyoruz bu yıl.valla ben çocuklardan başımi kaldıramadım iki küçük hasta hemde çok fena hasta gece oğlanı acile götürdük serum taktik kiz desen ateşi var salya sümük öksürük... onlarla uğraşmaktan bende bittim gecem gündüzüm tam karıştı kendimi çok yorgun hissediyorum
2 bebe ile şehir değişikliği de zordur tabii.Döndüm döndüm ama nasıl döndüm bi de bana sorun
Arada değişiklikte iyi gelirt bosver.ssabahlari tarçınlı.suyu uygulamayı dene canim ödem.icin iyi gelir . Aksam unutmazsam.yarin başlayacağım bende.Geldim geldimevime yarım saat önce girdim. Bir daha çocukla tek başıma yatılı misafirliğe tövbe. Canımdan can gitti ya. Eve girmeden markete uğradım. Yarından cumaya katı bir dukan atak uyguluyorum. Bu ödemeden, yüklerden başka türlü kurtulamam.
Suyu az içtiğim zaman, hele birde karbonhidrat aldıysam anında şişiyorum ben. Benim ödem atmama en iyi gelen şey dukan atak ne yalan söyleyim. 3 gün protein yiyorum, en az 1 buçuk kilo ödem döküyorum.Arada değişiklikte iyi gelirt bosver.ssabahlari tarçınlı.suyu uygulamayı dene canim ödem.icin iyi gelir . Aksam unutmazsam.yarin başlayacağım bende.