Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar kafam bozuk zor bir dönemden geciyorum. Bana dua edin çünkü her kavgada kocami bosayasim var. Ne yediğinden haberim yok. Ama istahim da yok bu ara zaten. Diyeti de birakmak istemiyorum ama motivasyonum yerlerde.
Allah yardımcın olsun canım

Kızlar kafam bozuk zor bir dönemden geciyorum. Bana dua edin çünkü her kavgada kocami bosayasim var. Ne yediğinden haberim yok. Ama istahim da yok bu ara zaten. Diyeti de birakmak istemiyorum ama motivasyonum yerlerde.
Allah yardimci n olsun canim araniza tatli.sohbet versin.cocuklarin yaş aralığı az olunca sabredeceğin şeylere.bile tahammül edemiyor olabilirsin geçecek insallah.

selam kizlar
son 2 gundur cok sacmaladim
diyeti birakmayi bile dusundum
yarin sporuma baslayacagim
diyete de bugun itibariyle donuyorum.
sona bu kadar yaklasmisken pes etmeyecegim bu sefer
Banada hastalık hali yaramadı evde.olunca zıvanadan çıkmamak icin direniyorum
B12 de etkisi.oldu eşim.sen yine doymuyorsun diyor sürekli şimdi canim.sunu istedi bunu istedi diye konuşuyorum ama.yemiyorum.

Banada hastalık hali yaramadı evde.olunca zıvanadan çıkmamak icin direniyorum
B12 de etkisi.oldu eşim.sen yine doymuyorsun diyor sürekli şimdi canim.sunu istedi bunu istedi diye konuşuyorum ama.yemiyorum.
gecmis olsun canim ya iyilesemedin bayagidir.
ameliyat fln diyordun galiba o konu ne oldu?

gecmis olsun canim ya iyilesemedin bayagidir.
ameliyat fln diyordun galiba o konu ne oldu?
Çarşamba belli olacak ama onu yaptırmakta kararsizim kısa süreli fayda sağlıyor hep.diklat etmek.lazim.demis eşimin arkadaş.
En son kurban bayramından önce bu hale geldim.acillik oldum .h.sonu burnumu dışarı çıkarmadım

Herkese merhaba iyi akşamlar Takım kapanmadan önce ben de buradaydım.Tekrar açıldığını öğrendiğimde ise diyet ve zayıflamaya tekrar başlamaya cesaretim ,enerjim ve hevesim yoktu açıkcası.Şimdi ise verdiğim bütün kiloları geri aldığım için çok üzgünüm.Tekrar tekrar hergün diyete başlıyorum ama yarıda bırakıyorum.Beni motive edecek sorumluluk duyacağım bir gruba ihtiyacım var.Kısacası tekrar 3.takımda zayıflama yarışında yer alabilir miyim

menüm
kahvaltı saat 12 1 yumurtA kavurmalı yarım koz biber 2 kaşık yoğurt az tahin 1 bardak çay
ara biraz fındık
akşam 1 kase etli türlü yarım kase cacık
bir ince dilim bal kabaklı muhallabi
Su çok içemedim maalesef spor yok

Gecmis olsun canim Allah sifa versin kuzucuklara. Kimi görsem hasta benim kizim da öksürük hapşırık gidiyor. Bademcikleri olmadığı icin ateş vs yaşamıyoruz bu yıl.

Arada değişiklikte iyi gelirt bosver.ssabahlari tarçınlı.suyu uygulamayı dene canim ödem.icin iyi gelir . Aksam unutmazsam.yarin başlayacağım bende.

Arada değişiklikte iyi gelirt bosver.ssabahlari tarçınlı.suyu uygulamayı dene canim ödem.icin iyi gelir . Aksam unutmazsam.yarin başlayacağım bende.
Suyu az içtiğim zaman, hele birde karbonhidrat aldıysam anında şişiyorum ben. Benim ödem atmama en iyi gelen şey dukan atak ne yalan söyleyim. 3 gün protein yiyorum, en az 1 buçuk kilo ödem döküyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…