- 18 Mart 2019
- 215
- 388
- 30
Ayy çok güzel cevap çok tatmin oldum canım haklısınVerilen cevapları henüz okumadım canım. Ama kendi naçizane tavsiyem şudur (105 kiloyla doğuma girip, 2 senede71 kiloya düşen bir insan olarak) eğer haftada en fazla 1 kilo verirsen kuvvetle muhtemel sarkma problemi yaşamazsın. Ben buraya gelinceye kadar neredeyse ayda 1 kg verdim, bu da çok yavaş bir düşüş. 16 kg hedefliyorsun. Benimde hedefimde aynı. Çocuktan fırsat bulabilirsen kısa süreli kardiyo çalışmalarıyla hem kalori açığı olusturursun, hem de sıkılaşırsın.
Yemek tariflerinin altında herhangi bir katagoriye yazabiliyor muyum? Mesela bir salata tarifi vereceğim, salataların altına ekliyorum sanırım. Acemiyim malumSekerMandalinasi canım maalesef sonuncu olmuşsun
Sağlıklı bir yemek tarifi bulup yemek tarifleri başlığında paylaşman gerekiyor
@pisi pisi kopatim başka bir şey yapacak mıydı
Yemek tariflerinin altında herhangi bir katagoriye yazabiliyor muyum? Mesela bir salata tarifi vereceğim, salataların altına ekliyorum sanırım. Acemiyim malum
Haftaya da nasıl başardım tipiğinde yazasım varSekerMandalinasi bu linke de hatanı paylaşman gerekli
Ben Nerede Hata Yaptım? / Cuma Zayıflama Yarışması
Var ama ben yazicam şekerimHaftaya da nasıl başardım tipiğinde yazasım vartabi öyle bir konu varsa
Cikelatli Zühal bugün listeye girdiSırrın sırrımdır gaptan
Nörrün çiçeem papatyam alaman çikeletam
Vayy babooo dereceler kime gidecek madalyonlar kime takılacak belli olduCikelatli Zühal bugün listeye girdi
Telefon mu donuyorBugün yediklerime dikkat etmeye çalıştım kızlar mesaj yazmak işkence telefonla iyi geceler
Bu hafta kesin de sonrasini bilememVayy babooo dereceler kime gidecek madalyonlar kime takılacak belli oldu
Hem donuyordu hem de bazı harflere basıyorum kabul etmiyordu neyse ki bugün normalTelefon mu donuyor
Benimki de yedi kafayı donup donup duruyor
Allah yardımcın olsun canımKızlar kafam bozuk zor bir dönemden geciyorum. Bana dua edin çünkü her kavgada kocami bosayasim var. Ne yediğinden haberim yok. Ama istahim da yok bu ara zaten. Diyeti de birakmak istemiyorum ama motivasyonum yerlerde.