Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayy çok güzel cevap çok tatmin oldum canım haklısın

SekerMandalinasi canım maalesef sonuncu olmuşsun

Sağlıklı bir yemek tarifi bulup yemek tarifleri başlığında paylaşman gerekiyor
@pisi pisi kopatim başka bir şey yapacak mıydı
Yemek tariflerinin altında herhangi bir katagoriye yazabiliyor muyum? Mesela bir salata tarifi vereceğim, salataların altına ekliyorum sanırım. Acemiyim malum

Yemek tariflerinin altında herhangi bir katagoriye yazabiliyor muyum? Mesela bir salata tarifi vereceğim, salataların altına ekliyorum sanırım. Acemiyim malum

acemi mandalina buraya yemek paylaş ama en en sağlıklısından bişi olsun farkını koy ortaya
Cuma Zayıflama Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri

Yemek tarifimde, neden açıklamam da tamamdır kızlar. Yalnız nedenlerimi açıklarken sonlara doğru ağlayacaktım neredeyse. Baya gönül bağı kurmuşum ben sizinle ya..

Bugün baya karışık oldu menüler
Sabah 10 :30 da sucuklu yumurta 2 yumurtayla peynir ceviz çay
Akşam peynir erittim tavada onu yedim biraz zeytin çay

İyi geceler arkadaşlar bugün hiç giremedim telefonda bir problem vardı hala mesaj yazmak çok sıkıntılı
Başlangıç kg 72
Bugün 71,6
Fark 400
Yüzde0,55 galiba yanlış olmadıysa

Bugün yediklerime dikkat etmeye çalıştım kızlar mesaj yazmak işkence telefonla iyi geceler

İyi akşamlar kızlar günüm vardı bugün yaklaşık 20 kişi çocuklar hariç pasta börekti temizlikti derken çok yoruldumbirazda kaçamak yaptım maalesef hiç yazmayayım menümü

Kızlar kafam bozuk zor bir dönemden geciyorum. Bana dua edin çünkü her kavgada kocami bosayasim var. Ne yediğinden haberim yok. Ama istahim da yok bu ara zaten. Diyeti de birakmak istemiyorum ama motivasyonum yerlerde.

Kızlar kafam bozuk zor bir dönemden geciyorum. Bana dua edin çünkü her kavgada kocami bosayasim var. Ne yediğinden haberim yok. Ama istahim da yok bu ara zaten. Diyeti de birakmak istemiyorum ama motivasyonum yerlerde.
Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…