- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
Dün birazcık mercimek köftesi gömükledim, hissettin miiii
Ah yavru ya çok geçmiş olsun, Allah şifa versinvalla ben çocuklardan başımi kaldıramadım iki küçük hasta hemde çok fena hasta gece oğlanı acile götürdük serum taktik kiz desen ateşi var salya sümük öksürük... onlarla uğraşmaktan bende bittim gecem gündüzüm tam karıştı kendimi çok yorgun hissediyorum
Rakibem benimde hiç halim yok ya, böyle kafamı kaldıramıyorum. Uykusuzum ve haliyle yorgunum bugün bitse yaGünaydın kızlar. Çok kötü durumdayım bugün. Akşam çocukla 5 saat yol geldikten sonra, valizi boşalt çamaşır ayır, ütü yap, çocuğu yıka derken saat 10 oldu. Benim 10 da uyuyan çocuğum, anasının yorgunluğunu anlamış olacak ki 12 buçukta zor uyudu. Gece de defalarca uyandık.. Alarmı o kadar çok erteledim ki, sabah servise yetişmek için koşmak zorunda kaldım. Gözlerim iğne gibi batıyor, boynum kafamı tartmıyor.. Poff
Afiyet olsun tatlımmIlk öğünümü yaptım kızlar. Sabah bulantılardan dolayı erken yiyorum malesef.
Sabah (08.45)
30 gr hindi füme ile 1 yumurtalı omlet
50 gr yağsız peynir.
Çok aç hissetmediğim için kahvaltımı yarıya böldüm. Öğlene doğru aynı menüyü tekrarlayacağım.
Saol canımAfiyet olsun tatlımm
Evet canım pes etme arada oluyo böyle şeyler önemli olan devamını getirmemekselam kizlar
son 2 gundur cok sacmaladim
diyeti birakmayi bile dusundum
yarin sporuma baslayacagim
diyete de bugun itibariyle donuyorum.
sona bu kadar yaklasmisken pes etmeyecegim bu sefer
Bende aynı duygular içerisindeyim, havalar bozdu bizi havalar bence acil silkelenmemiz gerekiyorselam kizlar
son 2 gundur cok sacmaladim
diyeti birakmayi bile dusundum
yarin sporuma baslayacagim
diyete de bugun itibariyle donuyorum.
sona bu kadar yaklasmisken pes etmeyecegim bu sefer
Geçmiş olsun canım yaa oldu mu hepsi bi anda hasta oluyor demivalla ben çocuklardan başımi kaldıramadım iki küçük hasta hemde çok fena hasta gece oğlanı acile götürdük serum taktik kiz desen ateşi var salya sümük öksürük... onlarla uğraşmaktan bende bittim gecem gündüzüm tam karıştı kendimi çok yorgun hissediyorum
Ben seni silkeleyeceuum şöyle balkondan halı misaliBende aynı duygular içerisindeyim, havalar bozdu bizi havalar bence acil silkelenmemiz gerekiyor
Bu hafta daha fazlasına ihtiyaç var mandalinamSuyu az içtiğim zaman, hele birde karbonhidrat aldıysam anında şişiyorum ben. Benim ödem atmama en iyi gelen şey dukan atak ne yalan söyleyim. 3 gün protein yiyorum, en az 1 buçuk kilo ödem döküyorum.
gecmis olsun yavalla ben çocuklardan başımi kaldıramadım iki küçük hasta hemde çok fena hasta gece oğlanı acile götürdük serum taktik kiz desen ateşi var salya sümük öksürük... onlarla uğraşmaktan bende bittim gecem gündüzüm tam karıştı kendimi çok yorgun hissediyorum
selam canim hosgeldin, kaptanlar cok fazla giremiyor. biz kendi aramizda idare ediyoruz. :)
silkelenelim artik. simdi tartiya cikmaya korkuyorumBende aynı duygular içerisindeyim, havalar bozdu bizi havalar bence acil silkelenmemiz gerekiyor
Ben de çıkmadım tartıyagecmis olsun ya
annelik zor zanaat allah dermansiz dert vermesin
selam canim hosgeldin, kaptanlar cok fazla giremiyor. biz kendi aramizda idare ediyoruz. :)
silkelenelim artik. simdi tartiya cikmaya korkuyorum
Bana da yapıyor kabızlık. O nedenle 1 buçuk yerine 2 kaşık yulaf kepeği kullanacağım. Onu da ekmek yada krep şeklinde yiyeceğim. Umarım işe yararBu hafta daha fazlasına ihtiyaç var mandalinam
Dukan bana kabızlık yapıyor yoksa en sevdiğim şey dukan ataktır