- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
sgl cnmgecmis olsun ya
annelik zor zanaat allah dermansiz dert vermesin
selam canim hosgeldin, kaptanlar cok fazla giremiyor. biz kendi aramizda idare ediyoruz. :)
silkelenelim artik. simdi tartiya cikmaya korkuyorum
Sgl cnm aynen hepsi birbirine bulaştiriyorGeçmiş olsun canım yaa oldu mu hepsi bi anda hasta oluyor demi
sgl cnmGecmis olsun canim Allah sifa versin kuzucuklara. Kimi görsem hasta benim kizim da öksürük hapşırık gidiyor. Bademcikleri olmadığı icin ateş vs yaşamıyoruz bu yıl.
sgl cnm sanada şifalar versin rabbimDün birazcık mercimek köftesi gömükledim, hissettin miiii
Ah yavru ya çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
HoşbuldukHos geldin canim nasilsin
Izne ayirmisiz seni suan kilo kac
Geçmis olsun cnmvalla ben çocuklardan başımi kaldıramadım iki küçük hasta hemde çok fena hasta gece oğlanı acile götürdük serum taktik kiz desen ateşi var salya sümük öksürük... onlarla uğraşmaktan bende bittim gecem gündüzüm tam karıştı kendimi çok yorgun hissediyorum
ben de dukan yapiyorum bugunKızlar bir öğün daha yaptım,
Ara (15.10)
100 gr light ton balığı.
Akşam da baharatlı tavuk göğüs, dukan krebi ve 1 kaşık süzme yoğurtla bir dürüm yiyeceğim galiba. En yağsız et tavuk göğsü gözümde
bu diyete baslamadan onceki son menun degil miHayırlı akşamlar hanımlar.
Yediklerimi yazmaya çekiniyorum azcık
Sabah
2. 5 haslanmıs yumurta
Bir buyuk dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
Bi y.k. bal tereyaği
cay
Ara
Yarım portakal
Bir sigara böreği
Bi kucuk avuc cerez
Cay bunları ara ara yedim
Aksam
Bir tabak kremalı makarna
Bir kase kremalı soslu tavuk
Bır kepce yayla corbası
Salata
Cay
Ve buraya yazayım ki aksama meyve yemicem. insallah da yemem
Spor 20 dk yuruyus
Aslında 30 dk ama 10 dk yavaş yurudugum icin saymıyorum
Son menu olsun insallahbu diyete baslamadan onceki son menun degil mi
diyet ile 1 tabak kremali makarnayi hic bagdastiramadim da
cok zor bisey yok yediklerinden sigara boregini cikarSon menu olsun insallah
Zor ya yapamıyorum hazır hissedemiyorum bi turlü, nasıl yapacam ben ya
Çok doyurucu oldu. Tavuk göğüsleri küçük küçük kestim, baharatla yağsız tavada pişirdim. 1 kaşık yoğurt, 1 yumurta, 2 kaşık yulaf kepeği, bir tutam tuzla ince geniş bir krep yaptım. Normalde 1 kaşık süzme yoğurtla altlık yapacaktım ama yoğurdum kalmamış. Bende 40 gr kadar yağsız peynir ve 100 gr kadar tavuk göğüs koydum arasına, sardım yedimben de dukan yapiyorum bugun
iyi fikirmis krebi durum yerine kullanmak ben de yapayim
sen farkli keto yaptigin icin boyle ani degisimler ters etki yapmis olabilir.Kızlar günü 6 buçukta kapattım ben. Yukarıda yazdım akşam yediklerimi de. Toplam 2 lt su içtim. Bugün ankara karlı ve çok soğuk. Öğlen yürüyüşe çıktım ama toplam 8000 adım atmışım anca. Bir de bişey dicemakşam gelince tartıldım. Genelde dukan yaparken sabah ve akşam yemekten önce aşağı yukarı aynı kiloda oluyorum. Tartı bana 2 kilo değil, 2 buçuk kilo aldın diye bağırıyordu cumaya kadar geçecek 4 günlük süreçte 2 kg vermeyi hedefliyorum. Cuma gün en fazla 71.5 kg olmam lazım. Hedefimi tutturduğumda çok çılgın projelerim olacak. Emin olduğum şey şu ki, kilomu koruma evresini tamamlamadan bir daha misafir olarak günlerce yatılı kalmaya gitmeyeceğim hiçbir yere
Amaney bu nasıl diyet? İki dilim ekmek bir tabak makarna hemi de kremalı.Hayırlı akşamlar hanımlar.
Yediklerimi yazmaya çekiniyorum azcık
Sabah
2. 5 haslanmıs yumurta
Bir buyuk dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
Bi y.k. bal tereyaği
cay
Ara
Yarım portakal
Bir sigara böreği
Bi kucuk avuc cerez
Cay bunları ara ara yedim