Hpşbuldım tedekkur ederimHoşgeldin canım
Kuzucum hayırlı uğurlu olsun yeni şehrin, inşallah sana huzur ve mutluluk getiririrKızlar, yeni yıldan hemen sonra hiç planda olmayan bir şehir değişikliği yaşadım çocuğumla beraber. Hemen başlayacağım demiştim ama maalesef diyet yapamıyorum şu an. Bu evdede tartı var, yarın kilomu paylaşacağım ama +2 kilo garanti. Tuzlular, tatlılar ödemlendim yine. Ama söz, önümüzdeki hafta 2 kilo gidecek
Herkes taşındı gibi düşünmüş ama ben bi kaç günlük tatil gibi anladım bu şehir değişikliğiniKuzucum hayırlı uğurlu olsun yeni şehrin, inşallah sana huzur ve mutluluk getiririr
Oo yeaa takım derecesi senin sanırım bu hafta canımÖnceki hafta 76.00
Bu hafta 75.6
Fark 400
Yüzde 0.53
Bende senin gibi düşündüm canim sanki geçici gb gelmişti.Herkes taşındı gibi düşünmüş ama ben bi kaç günlük tatil gibi anladım bu şehir değişikliğini
Masallah canim senin verdiklerini ben topladım sanirim.
geçmiş olsun inşallah biran önce toparlarsınMasallah canim senin verdiklerini ben topladım sanirim.
Haftaya umarım.hersey daha iyi olur basın cok ağrıyor.
Kız yok, misafirliğe geldik. O nedenle dikkat edemiyorum zaten. Ben etcilim, Et verin bana diyemiyorum. Birde çocuğun tüm yükü bende, pazar gün döneceğim. Ve pazartesiden itibaren öncekilere nazaran daha disiplinli devam edeceğim.yeni sehir hakkinda hayirli olsun.
listedeyken en azindan carsamba persembe dikkat etseydin keske.
Misafirliğe geldim ben. Nasıl bir yanlış anlatmışım.yeni hayatın hayirli olsun
belki tartı farkıdır 2 kilo bi haftada alınmaz bence
Ağlamak istiyorumKuzucum hayırlı uğurlu olsun yeni şehrin, inşallah sana huzur ve mutluluk getiririr