Hepizini tebrik ediyorum minnoslargunaydin kizlar
hic nota almadigimiz icin analiz raporumuzu hazirlamis seabahar
1. olmusumCuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. takımın analizini, 3. takımı tebrik ederek bitirmişim. Şimdi de alıntılayıp düzeltince ekler ilk mesajdaki gibi görünmüyor, ne yazık ki bende de yok orijinalleri. Sildim, gitti çünkü fotoları. Bilginize. 6. takıma tebrikler.www.kadinlarkulubu.com
tesekkurler kaptanim :) kilo yavas gidiyor ama gidiyor sukurrHepizini tebrik ediyorum minnoslar
Çıtır sismosum senide ayrıca
mutlu yillarHuzurlu mutlu saglikli iyi yilllar
Kardes takim
cok guzel menun :)Bugünkü menüm sabah 11:00 1 kapya biber peynir 2 yumurta ile yapılmış omlet ceviz kaç tane bilmiyorum
Akşam 19:30 2 parça tavuk pirzola 1 kase kadar közlenmiş biber patlıcan salatası
Merhabalar sahgullHepizini tebrik ediyorum minnoslar
Çıtır sismosum senide ayrıca
hosgeldin canimMerhabalar sahgull
Ben daha önce bu takımdan mezun oldum.
Dogum yaptıgım için kilo aldımve tekrardan dönmek istiyorum eğer kabul ederseniz.
Hosbuldum. Sagol cnm 6 aylık bebeğim. Evt hatırladım bende şişmaniye idi.hosgeldin canim
hatirladim seni ben eski sismaniye.
allah bagislasin kac aylik oldu bebegin?
Hoşgeldiniz sağlıcakla büyütün bebeğinizi hayırlı olsunHosbuldum. Sagol cnm 6 aylık bebeğim. Evt hatırladım bende şişmaniye idi.
Nasılsın cnm nasıl gidiyor mezun olup da mı döndün benim gibi
Hepinizi tebrik ederim kızlargunaydin kizlar
hic nota almadigimiz icin analiz raporumuzu hazirlamis seabahar
1. olmusumCuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. takımın analizini, 3. takımı tebrik ederek bitirmişim. Şimdi de alıntılayıp düzeltince ekler ilk mesajdaki gibi görünmüyor, ne yazık ki bende de yok orijinalleri. Sildim, gitti çünkü fotoları. Bilginize. 6. takıma tebrikler.www.kadinlarkulubu.com
Hoşbuldum cok tesekkur ederımHoşgeldiniz sağlıcakla büyütün bebeğinizi hayırlı olsun
evet canim mezun alip dondum simdi yine mezuniyet kiloma yaklastim ama daha da verip korumaya gecmek istiyorum artik :)Hosbuldum. Sagol cnm 6 aylık bebeğim. Evt hatırladım bende şişmaniye idi.
Nasılsın cnm nasıl gidiyor mezun olup da mı döndün benim gibi