Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

:KK66:
02.01.2020 Menü

Sabah (06:00
)
1 kase tavuksuyu çorbası

Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi

Öğle (12:30)
1 kase Ezogelin Çorbaası
3 köfte kadar Izgara Tavuk

Ara (15:00)
Yeşil Çay

Akşam (19:30)
1 kase tavuksuyu çorbası

Spor: Bugün Allah nasip ederse o meşhur sporuma başlıyorum :halay:
Su: 2,5 litre
Günaydın tatlım güne çorba ile başlamayı bende severim şifa olsun . Spora yeniden başlayacaksın ne guzel.Hoppa

İyi geceler kızlar dün uğrayamadım bugün de ancak zaman buldum dün biraz cıslı menüm vardı çerez yedim azıcık:oops:
Bugün daha dikkatliydim
Sabah 11 gibi 2 dilim tbekmeği ile menemen beyaz peynir 4-5 tane zeytin
Ara sade Türk kahvesi
Ara 1 mandalina
Akşam 17:00 2 kepçe nohut ile 3 yemek kaşığı bulgur pilavı salata yoğurt
Ara sade maden suyu
Su 2 litre
Spor 30 dakika Leslie ve 10 dakika karın egzersizi
Afiyet olsun canim. Sen de leslie yapıyorsun. Ben de hasta olmadan önce yapardım başlayacağım rn kısa zamanda.

:KK66:
Günaydın tatlım güne çorba ile başlamayı bende severim şifa olsun . Spora yeniden başlayacaksın ne guzel.Hoppa
Günaydın canımm, manyak bir rüzgar ve felaket bir soğuk var, İzmir böyle değildi ya :KK61:
Bol limonlu bir çorba ile başlamak iyi geldi, şifa olsun inşallah :dua:
Kendimi çok şiş hissediyorum bir de regliye 1 hafta kaldıı :KK17:
Sabah 1yumurta peynir domates bol.yesillik 1 dilim.ekmek
Aksam 1 kase et suyu çorba biraz taze fasulye yemegi ve haşlanmış karnıbahar 2 çatal.
Spor yok başımı hala eğemiyorum ağrıdan.
H.sonuna kadar iyileşirim umarım
Hic diyetteymiş gb bir havam yok su sıralar kizlar sporsuz olmuyor.
Ah kuzum yaa geçmiş olsun inşallah 2020de hiçç hasta olmayız :dua:

Aksam 1 kase et suyu çorba biraz taze fasulye yemegi ve haşlanmış karnıbahar 2 çatal.
afiyet olsun yediklerin sifa olsun
geçmiş olsun
ne demek kiz diyetteymişim gibi hissetmiyorum biz yarışıyoruz unuttun mu yarın bol eksilerimiz olsun inşallah

Geçmiş olsun canım menün gayet güzel

afiyet olsun yediklerin sifa olsun
geçmiş olsun
ne demek kiz diyetteymişim gibi hissetmiyorum biz yarışıyoruz unuttun mu yarın bol eksilerimiz olsun inşallah
Sagol canim haklisin valla yarışıyoruz ama bu hafta hastalıktan enerjim düşük haftaya daha iyi.olurum insallah. Haftaya sporda tam gaz ilerlemeyi düşünüyorum.c.tesi.pazar başlarım.lesile korkk benden rakiben gu.burr gümbür geliyorumm :KK48: :rolleyes:

selam kizlar
persembe menum

sabah
2 yumurta ile dukan krebi 1 domates 2 kk b peynir

1 elma

ogle 15.40
1 kase bol kiymali tarhana corbasi
2 kirmizi kok ile salata

18.00
cay
2 ceviz

su 1.5 lt

gunaydin kizlar

hic nota almadigimiz icin analiz raporumuzu hazirlamis seabahar
1. olmusum :halay: :halay: :halay:
Ana, bende 2 olmuşum :KK45:

Kızlar, yeni yıldan hemen sonra hiç planda olmayan bir şehir değişikliği yaşadım çocuğumla beraber. Hemen başlayacağım demiştim ama maalesef diyet yapamıyorum şu an. Bu evdede tartı var, yarın kilomu paylaşacağım ama +2 kilo garanti. Tuzlular, tatlılar ödemlendim yine. Ama söz, önümüzdeki hafta 2 kilo gidecek:KK14:

Kızlar, yeni yıldan hemen sonra hiç planda olmayan bir şehir değişikliği yaşadım çocuğumla beraber. Hemen başlayacağım demiştim ama maalesef diyet yapamıyorum şu an. Bu evdede tartı var, yarın kilomu paylaşacağım ama +2 kilo garanti. Tuzlular, tatlılar ödemlendim yine. Ama söz, önümüzdeki hafta 2 kilo gidecek:KK14:
yeni sehir hakkinda hayirli olsun.
listedeyken en azindan carsamba persembe dikkat etseydin keske.

yeni hayatın hayirli olsun
belki tartı farkıdır 2 kilo bi haftada alınmaz bence

X