- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
Sen varya, harikasın hakikaten beni bir sen anladın. Ama cümleyi yanlış kurmuşum biraz sankiHerkes taşındı gibi düşünmüş ama ben bi kaç günlük tatil gibi anladım bu şehir değişikliğini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen varya, harikasın hakikaten beni bir sen anladın. Ama cümleyi yanlış kurmuşum biraz sankiHerkes taşındı gibi düşünmüş ama ben bi kaç günlük tatil gibi anladım bu şehir değişikliğini
bildirimi yaptin zaten canimEvet kızlar, tartıldım ve tam tahmin ettiğim gibi +2 kilo.
Bu hafta için evet kötü oldu ama bu beklediğim birşeydi, ve hiç üzülemiyorum ne yalan söyleyim. Bu hafta bu 2 kiloyu almam, yaza kadar 8-10 kilo vermem için çok gerekli bir motivasyondu. Haftaya cuma gün yeniden 71 kiloya ulaşacağım sanıyorum. Kızmayın bana nolur
Bildirim yapmasam daha mı karlı olursunuz acaba
Sizede geçmiş.olsun canim çocuklar hasta olunca daha kotu oluyor Allah şifa versin ve sanada güç versin.geçmiş olsun inşallah biran önce toparlarsın
Benim çocuklarda cok kötü hasta onlarla ilgileniyorum uykusuz ve çok yorgunum
Günaydıııın kızlaaaar hayırlı cumalar herkese
Vallahi bu haftadan sağ salim çıkmak çok mühimdi, ben sabitim
Çoook mutluyumm
Geçen hafta kilom 70.5
Bu hafta 69.6
Günaydın kizlar +400 um.bu hafta 65 cikti bu hafta. Haftaya hız vereceğim insallahhh.
Önceki hafta 76.00
Bu hafta 75.6
Fark 400
Yüzde 0.53
gunaydin
benim sonuc da pek ic acici degil
gecen hafta 62.6
bu hafta 62.5
-100 gr
%0.16
Evet kızlar, tartıldım ve tam tahmin ettiğim gibi +2 kilo.
Bu hafta için evet kötü oldu ama bu beklediğim birşeydi, ve hiç üzülemiyorum ne yalan söyleyim. Bu hafta bu 2 kiloyu almam, yaza kadar 8-10 kilo vermem için çok gerekli bir motivasyondu. Haftaya cuma gün yeniden 71 kiloya ulaşacağım sanıyorum. Kızmayın bana nolur
Bildirim yapmasam daha mı karlı olursunuz acaba
İyi akşamlar kızlar kusura bakmayın İnternet paketim bitti bugün kilomu bildiremedim ama tartıldım sabah 76.4 geçen hafta 77.5 ti yani 1.1 kg verdim.
Çok tatlısın tam bir aile gibiyiz, iyisiyle kötüsüyle birbirimizi sarıp sarmalıyoruz. Canlarım benimbildirimi yaptin zaten canim
takimin geri kalani da dokuldugu icin senin 2 kiloyu kapatamayacagiz yoksa tabii arada oyle olur.
nota aliriz muhtemelen yeni performans doneminde nazar boncugumuz ilk haftadan gitti
saglik olsun. ilerleyen haftalarda guzel yuzdelerle yuzumuzu guldurecegine inaniyorum
Ben geç kaldım ama kusura bakmayın 77,5/76,4/-1,1/%1,4***3.Takım 655.Etap ***
pisi pisi kopatim(62.6/62,5/0,1/%0,16)
Canim cocuklarim(65.6/65/0,6/%0,91)
hande_buse (64.6/65/+0,4/%-0,62)
Dildev(76/75,6/0,4/%0,53)
SekerMandalinasi(71/73/+2/%-2,82)
herderdedeva(70.1///%)sbt
3. Takım ortalamasi :% -0,307
Bende kopy yapmaya geldiydim eklenmiş neyseki :))
Haftaya derece yapmazsan sarıp sarmalarim ben seniÇok tatlısın tam bir aile gibiyiz, iyisiyle kötüsüyle birbirimizi sarıp sarmalıyoruz. Canlarım benim
Tam yapistitcsktim kapı çaldı neyse yetistimBende kopy yapmaya geldiydim eklenmiş neyseki :))
ilk haftalar 1 kg normal canim ama sonralari tabii bu dusecek. ben yuzde 1 haftalik kayip olmasini en iyi buluyorumKilo vermekte tecrübeli arkadaşlar birşey soracağım sizlere acaba haftada 1 kg vermek uygunmudur yoksa daha fazla mı verilmeli bu işte acele etmek mi iyi yoksa yavaş yavaş vermek daha mı iyi. Ben ilk defa bu kadar kilo aldım doğum yaptığım için ve ilk defa bu kadar hedef kilo vermeye çalışıyorum. ( bk:78 gk:76 hk:60)
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 655. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9. TAKIM) ==> %0.715
2. (12.TAKIM) ==>%0.649
3.(13. TAKIM) ==>%0.482
BİREYSEL DERECELER
1. @Zeycan123 => %2.71 => 9.TAKIM
2. @mavimli => %2.30 => 12.TAKIM
3. @sara_28 => %1.66 => 10.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
SekerMandalinasi => % -2.82 => 3.TAKIM
Sende eli terlikli anne şefkati gördüm kaptanımHaftaya derece yapmazsan sarıp sarmalarim ben seni
Verilen cevapları henüz okumadım canım. Ama kendi naçizane tavsiyem şudur (105 kiloyla doğuma girip, 2 senede71 kiloya düşen bir insan olarak) eğer haftada en fazla 1 kilo verirsen kuvvetle muhtemel sarkma problemi yaşamazsın. Ben buraya gelinceye kadar neredeyse ayda 1 kg verdim, bu da çok yavaş bir düşüş. 16 kg hedefliyorsun. Benimde hedefimde aynı. Çocuktan fırsat bulabilirsen kısa süreli kardiyo çalışmalarıyla hem kalori açığı olusturursun, hem de sıkılaşırsın.Kilo vermekte tecrübeli arkadaşlar birşey soracağım sizlere acaba haftada 1 kg vermek uygunmudur yoksa daha fazla mı verilmeli bu işte acele etmek mi iyi yoksa yavaş yavaş vermek daha mı iyi. Ben ilk defa bu kadar kilo aldım doğum yaptığım için ve ilk defa bu kadar hedef kilo vermeye çalışıyorum. ( bk:78 gk:76 hk:60)
Bide sırrını yazmasi gerekiyorSekerMandalinasi canım maalesef sonuncu olmuşsun
Sağlıklı bir yemek tarifi bulup yemek tarifleri başlığında paylaşman gerekiyor
Sismaniye başka bir şey yapacak mıydı
Sırrın sırrımdır gaptanBide sırrını yazmasi gerekiyor