- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Günaydın tatlım güne çorba ile başlamayı bende severim şifa olsun . Spora yeniden başlayacaksın ne guzel.02.01.2020 Menü
Sabah (06:00)
1 kase tavuksuyu çorbası
Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay
Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
Öğle (12:30)
1 kase Ezogelin Çorbaası
3 köfte kadar Izgara Tavuk
Ara (15:00)
Yeşil Çay
Akşam (19:30)
1 kase tavuksuyu çorbası
Spor: Bugün Allah nasip ederse o meşhur sporuma başlıyorum
Su: 2,5 litre
Afiyet olsun canim. Sen de leslie yapıyorsun. Ben de hasta olmadan önce yapardım başlayacağım rn kısa zamanda.İyi geceler kızlar dün uğrayamadım bugün de ancak zaman buldum dün biraz cıslı menüm vardı çerez yedim azıcık
Bugün daha dikkatliydim
Sabah 11 gibi 2 dilim tbekmeği ile menemen beyaz peynir 4-5 tane zeytin
Ara sade Türk kahvesi
Ara 1 mandalina
Akşam 17:00 2 kepçe nohut ile 3 yemek kaşığı bulgur pilavı salata yoğurt
Ara sade maden suyu
Su 2 litre
Spor 30 dakika Leslie ve 10 dakika karın egzersizi
Günaydın canımm, manyak bir rüzgar ve felaket bir soğuk var, İzmir böyle değildi ya
Günaydın tatlım güne çorba ile başlamayı bende severim şifa olsun . Spora yeniden başlayacaksın ne guzel.
Ah kuzum yaa geçmiş olsun inşallah 2020de hiçç hasta olmayızSabah 1yumurta peynir domates bol.yesillik 1 dilim.ekmek
Aksam 1 kase et suyu çorba biraz taze fasulye yemegi ve haşlanmış karnıbahar 2 çatal.
Spor yok başımı hala eğemiyorum ağrıdan.
H.sonuna kadar iyileşirim umarım
Hic diyetteymiş gb bir havam yok su sıralar kizlar sporsuz olmuyor.
afiyet olsun yediklerin sifa olsunSabah 1yumurta peynir domates bol.yesillik 1 dilim.ekmek
Aksam 1 kase et suyu çorba biraz taze fasulye yemegi ve haşlanmış karnıbahar 2 çatal.
Evet Leslie daha eğlenceli geliyor evde bir sürü spor aleti var ama Leslie den vazgeçemiyorumAfiyet olsun canim. Sen de leslie yapıyorsun. Ben de hasta olmadan önce yapardım başlayacağım rn kısa zamanda.
Geçmiş olsun canım menün gayet güzelSabah 1yumurta peynir domates bol.yesillik 1 dilim.ekmek
Sagol canim haklisin valla yarışıyoruz ama bu hafta hastalıktan enerjim düşük haftaya daha iyi.olurum insallah. Haftaya sporda tam gaz ilerlemeyi düşünüyorum.c.tesi.pazar başlarım.lesile korkk benden rakiben gu.burr gümbür geliyorummafiyet olsun yediklerin sifa olsun
geçmiş olsun
ne demek kiz diyetteymişim gibi hissetmiyorum biz yarışıyoruz unuttun mu yarın bol eksilerimiz olsun inşallah
Ana, bende 2 olmuşumgunaydin kizlar
hic nota almadigimiz icin analiz raporumuzu hazirlamis seabahar
1. olmusumCuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. takımın analizini, 3. takımı tebrik ederek bitirmişim. Şimdi de alıntılayıp düzeltince ekler ilk mesajdaki gibi görünmüyor, ne yazık ki bende de yok orijinalleri. Sildim, gitti çünkü fotoları. Bilginize. 6. takıma tebrikler.www.kadinlarkulubu.com
Canım hoşgeldinMerhabalar sahgull
Ben daha önce bu takımdan mezun oldum.
Dogum yaptıgım için kilo aldımve tekrardan dönmek istiyorum eğer kabul ederseniz.
yeni sehir hakkinda hayirli olsun.Kızlar, yeni yıldan hemen sonra hiç planda olmayan bir şehir değişikliği yaşadım çocuğumla beraber. Hemen başlayacağım demiştim ama maalesef diyet yapamıyorum şu an. Bu evdede tartı var, yarın kilomu paylaşacağım ama +2 kilo garanti. Tuzlular, tatlılar ödemlendim yine. Ama söz, önümüzdeki hafta 2 kilo gidecek
hosgeldin kaptanSonunda muradıma.erdim biraz kilo.alip döneyim dedim 65 i gördüm bende baslayim sabah tartilir bildiririm hanımlar
Çok.fena iştahım açıldı habire yiyorum
yeni hayatın hayirli olsunKızlar, yeni yıldan hemen sonra hiç planda olmayan bir şehir değişikliği yaşadım çocuğumla beraber. Hemen başlayacağım demiştim ama maalesef diyet yapamıyorum şu an. Bu evdede tartı var, yarın kilomu paylaşacağım ama +2 kilo garanti. Tuzlular, tatlılar ödemlendim yine. Ama söz, önümüzdeki hafta 2 kilo gidecek
Hoşbuldum cnmCanım hoşgeldin
Bebisini hayirla buyut inşallah
Tabiki canım neden kabul etmeyelim sabah tartil bismillah de bakalin
Hoşgeldin canımHoşbuldum cnm
Tesekkür ederim. Tmm yarın ins tartılıp bildiririm
Bu arada emziriyorum bebeğimi çok sıkı diyet yapamam bilginize