Amin amin canımGünaydın kızlaaar, senenin son günü.. Dilerim yeni yılda Allah tüm isteklerimizi gönlümüze göre hayırlısıyla versin.
Sağlıklı yaşam peşimizi bırakmasın, kimsenin kilo problemi kalmasın. Hastalara şifa, dertlilere deva gönüllere vefa getirsin inşallaaah
Etli ekmekne soylediniz ki disaridan yazamamissin :)
Allah ne verdiyse he31.12.2019 Menü
Sabah (06:00)
2 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
3-4 çeri domates
Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay
Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
Öğle (12:30)
1/2 mercimek
3 yk hindi kavurma
1 yk iç pilav
Ara (15:00)
Yeşil Çay
Akşam (19:30)
1 yk fava
2 fırında kaşarlı mantar
Salata
Levrek Fileto
1 kutu zero
Mezeler artabilir azalabilir, bir tabak hazırladıktan sonra fotoğraf çekip gönderirim.
Yılbaşı diye cozutmayalım demi ama? Yeni senede manken gibi olalım inşallaaaaah
Spor: Oryantal şovlar, roman havaları allah ne verdiyse
Su: 2,5 litre
erken kapatmissin yine deSelam kızlar. Misafirler birden çoğalınca dün akşam ve bugün vakit ayıramadım buraya. Dün öğlen yediğim ekmek arası dönerden sonra akşamı 1 buçuk kepçe kuru fasulye ile kapattım. Ve bugün, 1 aydır bahsettiğim gibi anasını ağlattım yemenin
Günün önemi vesilesiyle, hepinize aileniz, sevdiklerinizle, çer çoluk çocuğunuzla sağlıklı, huzur dolu, mutlu, başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum. Yeni yılda, yine birlikte hedefimize yürüyeceğimiz iradeli, istikrarlı günlerimiz olsun. Herkese iyi geceler dilerim.
Afiyet olsun canim.senin çocukların cok.kucukte değiller neden bu kadar sıkıntılı aksam uykuları.iyi geceler kizlar yine 2 saate yakin cocuk uyutma cildirma modunda menumu yaziyim
sabah
2 haslanmis yumurta maydonoz 2 kk b peynir
5 zeytin
sekersiz kahve
ogle
salcali bruksel lahanasi
yogurt
sutlu kahve
1 kare bitter
aksam
sulu kofte 3 kofte 3 patates
2 kasik yogurt
cay
su 1.5 lt
spor yoh
okullar tatil oldugundan rutinleri bozuldu uyumak istemiyorlar bidi bidi bidi konusmalari bitmiyorAfiyet olsun canim.senin çocukların cok.kucukte değiller neden bu kadar sıkıntılı aksam uykuları.