Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhabalar kızlar ben bugün kahvaltı yapamadım öğle 12.00 de biraz balık yedim ekmeksiz bir tabak yeşil salata yedim tuzsuz maalesef çok aşırı canım çektiğinde 1 bardak kola içtim:KK42: akşamda lor salatası ve meyveyle günü kapatacağım 😌 spor yok ama ben sürekli temizlik yapan hareketli bir insanım su günde 2 2.5 lt içiyorum.
Cola olmamış canım ama farkındasın zaten . böyle böyle alışırsın diyete devam :dondurma:

Kızlar öğlen söylediğim gibi protein yedim. Ama ekmek arası yedim :KK14: akşam çorba ve yoğurtla bitireceğim günü. Kızmayın ya, hiç halim yok, hesap kitap yapamadım bugün. Bu hafta dengeli beslenerek geçisin. Zaten yarın off oğlu off günü :KK53:
sen ve ekmek hic yakistiramadim birbirinize :KK53:
Merhabalar kızlar ben bugün kahvaltı yapamadım öğle 12.00 de biraz balık yedim ekmeksiz bir tabak yeşil salata yedim tuzsuz maalesef çok aşırı canım çektiğinde 1 bardak kola içtim:KK42: akşamda lor salatası ve meyveyle günü kapatacağım 😌 spor yok ama ben sürekli temizlik yapan hareketli bir insanım su günde 2 2.5 lt içiyorum.
kola diyet miydi bari

Günaydın kızlar kötü bir hafta sonu geçirdim, fazlasıyla yemek tüketimi içerisinde buldum kendimi. Biraz sinirsel, biraz üzüntü hepsi bir arada..
Sabah tartılmaya korktum cidden ve tartılmadım da.. Yarına tartılıp bilgi veririm sizlere, herkese hayırlı haftalar diliyorum..
Allah yardımcın olsun canım

İyi geceler arkadaşlar bugün çok yoğundum sabah kahvaltı 1 dilim beyaz peynir zeytin 1 dilim kepek ekmeği
Ara sade Türk kahvesi 1 hurma
Öğle 1 kase tavuk çorbası salata
Akşam yarım porsiyon etliekmek :kızgın:ayran salata
Su 2 litre
Spor yok maalesef Pazartesi ve salı günü okuldan 4:30 da çıkıyorum normalde bugün ve yarın katılmam gereken bir kurs var eve geldiğimde saat 6 idi yemek hazırlamaya gücüm kalmadı dışardan söyledik maalesef :KK23: spor da yapamadım yarın telafi edebilirim inşallah arkadaşlar

İyi geceler arkadaşlar bugün çok yoğundum sabah kahvaltı 1 dilim beyaz peynir zeytin 1 dilim kepek ekmeği
Ara sade Türk kahvesi 1 hurma
Öğle 1 kase tavuk çorbası salata
Akşam yarım porsiyon etliekmek :kızgın:ayran salata
Su 2 litre
Spor yok maalesef Pazartesi ve salı günü okuldan 4:30 da çıkıyorum normalde bugün ve yarın katılmam gereken bir kurs var eve geldiğimde saat 6 idi yemek hazırlamaya gücüm kalmadı dışardan söyledik maalesef :KK23: spor da yapamadım yarın telafi edebilirim inşallah arkadaşlar
ne soylediniz ki disaridan yazamamissin :)

X