Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Arada geliyor artçılar canım toparlayabilmek önemli :KK200:
Sorun mu var anlatmak ister misin ?
Anlatmakla da çözülse anlatayım sabaha kadar ama artık anlatmaya da halim yok, çünkü sonuç değişmiyor. Ya sabır, ya allah diyeceğim hakkımda hayırlısını isteyeceğim. Umarım her şey yoluna girer :dua:

Günaydın kızlar. Kontrol tartım sabit çıktı sabah. Bunu az su içmeme bağlıyorum. Sabah bulantılardan dolayı 8 gibi yedim birseyler.
Sabah (08.00)
1 salatalık
60 gr peynir
10 zeytin.
Öğlen de biraz protein alayım da akşama kadar rahat edeyim.

Anlatmakla da çözülse anlatayım sabaha kadar ama artık anlatmaya da halim yok, çünkü sonuç değişmiyor. Ya sabır, ya allah diyeceğim hakkımda hayırlısını isteyeceğim. Umarım her şey yoluna girer :dua:
Allah sıkıntını gidersin arkadasim.hayirli sonuçlar olsun insallah. Bende cortladim rapor.aldim sonunda dr 5 gün verdim diyor çalıştığım.yer ayakta bitiş tarihi 03.01 olduğu icin cuma başlayacaksın diyor raporluyken bile rahat yok cuma ise gideceğim sanirim
Haftaya çarşamba da temografi çekecek eğer kronikse sinuzit operasyon yapabiliriz dedi ..simdilik yatistayim.

Günaydın kızlar. Kontrol tartım sabit çıktı sabah. Bunu az su içmeme bağlıyorum. Sabah bulantılardan dolayı 8 gibi yedim birseyler.
Sabah (08.00)
1 salatalık
60 gr peynir
10 zeytin.
Öğlen de biraz protein alayım da akşama kadar rahat edeyim.
Günaydın canim senin vucu t protein alamadığında sasiracak :KK48:
Hasta olduğumdan mi bilmem aksam yemek yapmak bile gözümde büyüyor

Adana'nin guluuuuu nasilsin?Adana ya da ankaranin sogunu mu götürdün kiz Lusi Lusi
izmir bile dönüyor anacım bu nasil.bir havadır.

Allah sıkıntını gidersin arkadasim.hayirli sonuçlar olsun insallah. Bende cortladim rapor.aldim sonunda dr 5 gün verdim diyor çalıştığım.yer ayakta bitiş tarihi 03.01 olduğu icin cuma başlayacaksın diyor raporluyken bile rahat yok cuma ise gideceğim sanirim
Haftaya çarşamba da temografi çekecek eğer kronikse sinuzit operasyon yapabiliriz dedi ..simdilik yatistayim.
Amin arkadaşım amin :dua:
Çok geçmiş olsun inşallah operasyona gerek kalmadan atlatırsın bu süreci, güzelce istirahat et tatlım..

Günaydın kızlar kötü bir hafta sonu geçirdim, fazlasıyla yemek tüketimi içerisinde buldum kendimi. Biraz sinirsel, biraz üzüntü hepsi bir arada..
Sabah tartılmaya korktum cidden ve tartılmadım da.. Yarına tartılıp bilgi veririm sizlere, herkese hayırlı haftalar diliyorum..
oluyor oyle ara ara
ben de haftasonu sacmaladim. :KK43:
yemek ise yaramadigi gibi ustune vicdan azabi yapiyor.
bir an once hallolur sıkıntıların insallah
gecmis olsun canim
sinuzit belasi bende de var. insallah iyilesirsin cumaya kadar.

bugunku kahvaltim
carb almayacagim bugun.
bugun su artiyi atayim, son 3 gun eksi icin cabalayayim.
20191230_100825.jpg

Kızlar öğlen söylediğim gibi protein yedim. Ama ekmek arası yedim :KK14: akşam çorba ve yoğurtla bitireceğim günü. Kızmayın ya, hiç halim yok, hesap kitap yapamadım bugün. Bu hafta dengeli beslenerek geçisin. Zaten yarın off oğlu off günü :KK53:

A arselka @Nabercnm sarem2015 sarem2015
Ogretmenanne3 Ogretmenanne3
hoşgeldiniz hanımlar hepiniz tazeciksiniz.
Sabah aç karnına tartılıp kilo bildirimi yaptınız mı?
Bol bol takıma girip sohbet muhabbet menü yorumu yaparsanız motivasyonunuz artar motivasyon demek de kilo kaybı demek :KK36:
Takımdaki her mesaja çekinmeden yorum yapabilirsiniz, soru sorabilirsiniz böyle böyle kaynaşacağız :KK200:
Hoşbuşdum canım evet ben bugün yaptım tartım en son 77.5 ti bugün 77.1 tam olarak 😊❤️

Merhabalar kızlar ben bugün kahvaltı yapamadım öğle 12.00 de biraz balık yedim ekmeksiz bir tabak yeşil salata yedim tuzsuz maalesef çok aşırı canım çektiğinde 1 bardak kola içtim:KK42: akşamda lor salatası ve meyveyle günü kapatacağım 😌 spor yok ama ben sürekli temizlik yapan hareketli bir insanım su günde 2 2.5 lt içiyorum.

X