İlköğretim Yorum ve Soruları 3. sınıf yok mu kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bersel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öğretmenlerimiz artıyo arkadaşlar yardım dilekleri için TEŞEKKÜRLER

merhaba hoşgeldin arkadaşım.maşallah kızına
benim kızımın dersleride iyi ama hep ben söylicem yap et diye o zaman yapıyo.yani çok rahat bi kızım var sağ olsun.
ödevlerin kırtasiyelere yaradığı konusuna da katılıyorum.

ben de 3.sınıf öğretmeniyim.yardımcı olabilirsem sevinirim

merhaba hoşgeldin arkadaşıma.s.bizim öğretmenimiz çarpım tablosunu ritmik sayma olarak yaptırıyo.düz sayarken bi problem yok ama mesela:1 in üzerine 4 er say deyince şaşırıyo.yada 3 üzerine 6 şar say deyince iş karışıyo.bunun kolay bi yolu varmı?

:1no2:slm kızlar benim kızda geçen gün sbs oldu.atmış sorudan yedi yalnışı var ,fena sayılmaz tabi fakat üç yalnış bir doğruyu götürüyormuşsenağlama aramızda öğretmen arkadaşlar nasıl değerlendirir acaba merak ettim .hayırlısı bakalım ......a.s

arkadaşlar 3.sınıf öğretmeniyim.yardımım olursa sevinirim.

benim oğlumda girmişti geçenlerde seninki iymiş maşallah 50 sorudan 8 yanlış 444.379 puanı var bilmediklerini yapmasaydın diyorum üç soru bidoğru götürüyo dedim mızlanıyo niye öyle haksızlık yapıyolarmış MEB şikayet edicekmiş:roflol: güleyimmi ağlıyımmi bilemedim şimdiden nelerin hesabını yapıyo çocuklar öğretmenlerimize soralım anadolu liselerine fen liselerine alt sınır puanı nedir bilgilendirilerse seviniriz illaki biyerler olsun yaniii normal liselerin durumları vahim gibi buralarda öyle yanii gördüğümüz duyduğumuz olaylar korkutuyora.s.

merhaba,bugün yine sınavları var kızımın.artık son sınavları inş iyi geçer.matematikten önceki gün 95,türkçeden de 90 almış.

merhaba,bugün yine sınavları var kızımın.artık son sınavları inş iyi geçer.matematikten önceki gün 95,türkçeden de 90 almış.
inş iyi geçer canım betülün sınavı maşallah diğer sınavları güzel geçmiş bak halime son sınavın sonuçlarını söylemedi süpriz olacakmış bakalım ne çıkacak

arkadaşlar 3.sınıf öğretmeniyim.yardımım olursa sevinirim.

sayın öğretmenim.... oğlum 3. sınıfta ezber hiç sevmiyor. zaten yönetmelikde çarpmada eski yıllar gibi ezber yok ama yinede oğlum öğrenemedi. çok zorlanıyor. geçen gün neti karıştırırken çinlilerin bulmuş olduğu çarpma işlemi en azından benim aklıma yattı öğrenmek açısından. rakamları yatay olarak çiziyoruz. köşeleri sayıyoruz. oğlum bunu çok sevdi. özellikle 8 ve 9 lar onu zorluyordu. bugün sınavı var . bu tür yaparsın kaç kere kaçın kaç olduğunu bilirsin dedim. sizce yanlışmı yönlerdim oğlumu. başka çarem yoktu. siz bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim........yarı yıl tatilinde tüm çarpım tablosunu oyun haline getirip bu tür öğretmeyi düşünüyorum belki yapa yapa aklında kalır ne dersiniz?:çok üzgünüm:

.......................................................................

.......................................................................

aklında kalıcağından emin ol arkadaşım bizim öğretmen aynı şekil tekerleme tarzı çarpım tablosu verdi daha eğlenceli olduda ezber yapıyolar çocuklara oyun eğlence ver üstesinden geliyolar umarım başarırsınız sizdee oğlunla :1hug:

slm arkadaşlar ... bizim öğretmen çarpım tablosunu renkli kartonlara yazdırdı çocuklara ,sınıfda öğrenciler istediği kişiyi seçip soruyo ve kartı gösteriyo ,akılda kalıcı bir yöntem .bu arada cuma günü karne günü merakla bekliyorum ,, öğretmenimiz on beş tatil içinde çarpım tablaosu ezberlencek demiş ve bir yığın ödev ve testler ikinci dönem dört işlem problemlerine geçiceklermiş ,,,bize tatil yok

benim oğlumda 3'e gidiyor. ne güzel benim gibi ödevlerle kafayı yiyen başkaları da varmış.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bizde çarpım tablosu ezberleyip, bol bol kitap okuycaz.

günaydın dün karneleri aldık,karnemiz çok güzel hepsi 5.ders olarak bizede ritmik sayma ve kitap okuma vermiş öğretmen.bütün yavrularımıza iyi tatiller.

günaydınlarr
betülcüm tebrik ediyorum canım meleğini
benim meleğiminde tüm dersleri 5 bizi pek mutlu etti

Akadaşlar inanmıyacaksınız ama kızımın karnesi hepsi beş.Anlamadım bu çocuğun banamı garezi var.Öğretmeninede söyledim ben karneyi böyle beklemiyordum diye.Meğer kzım sınıfta tahtaya falan pek bi kalkarmış.Bide çok usluymuş.Ayyy sevinçen göbek atıyomhihoyyytİnşaallah hep böyle devam eder.İnsan herşeyini adıyo çocuk için inşaaallah hepimizin çocukları okurda aydınlanır ülkemiz pırıl pırıl gençlerle.:hooray:Neyse kızlar amma çenem düşmüş sevinçten kusura bakmayına.s.

maşallah canım
sana naz yapıyormuş annesi
galiba üstüne fazla düşmüşsün
sen akışına bırakcanım bak negüzel karne getirmiş
aferin ona
a.s.a.s.a.s.

slm arkadaşlar 3.sınıf öğretmeniyim.aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz.yardımcı olabilirsem sevinirim.

arkadaşlar maraton başladı.bugün öğretmen çok ders vermiş.benim kızda sağa sola bakınırken bakalım ne zaman bitecek.
zug aramıza hoşgeldin.bizim çocuklar daha hiç bölme yapmıyolar.sizdede durum aynımı?çok değişik bu sistem ben hala alışamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…