• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 3. sınıf yok mu kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bersel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar benim kızımda 3,sınıfa gidiyor,bende sizin gibi biraz dertliyim
bazen ders yaparken beni çıldırtıyor.arada derslerde zorlanıyoruz
sizde öyle bi zorlukla karşılaşıyormusunuz.iyi günler dilerim..

Karşılaşmaşmazmıyız arkadaşım neredeyse hepimiz aynı dertten muzdaribiz.Ama benimki hepinizden fena sanırım.Çünkü çocukta bi gram istek yok ödevler daima pazarlık konusu oluyo şunu yapiim şunu yapmim diye.Zayıf almış iyi almış hiç bişey umrunda değil.Hep peşindeyim benim üstünde durmamla bişeyler yapıyo ama olan bana oluyo sinirlerim alt üst çok yoruldum vede 4.sınıftan ödüm patlıyo bu halde nasıl baş edeceğiz bilmiyorum.Ve arkadaşlar çocuğum kız yazısı berbatmı berbat.Yani idda ediyorum benim kadar zor bi durumda olan yoktur.:roflol:

:1no2:valla ödev diyince başıma ağrı giriyo..bazen düşünüyorumda ödevleri biz yapıyoruz çocuğun kendi kendine yaptığı ödevler çok az , ödevine başlıyo dakika bir gol bir anneeeee .yani allah canların sağ etsin evlatlarımızın ama zor bi süreç

arkadaşım önce şunu söyliyim sürekli öğretmeniyle görüşün,en iyi böyle halledersiniz...yazı konusu bendede sorun yaratıyor,ben her hafta panomuz var orada o hafta en güzel yazan öğrencilerimin resimlerini koyarım....bu çocuklarda çok büyük etki yaptı...eğer önceden iyiyse şimdide biraz gerileme varsa bunda okulundan soğumasının payı olabilir...bu arkadaşları,öğretmeni veya okulda yaşadığı kötü bir olay olabilir...ama sen sabırlı ol çünkü sürekli başında olman gerekecek...uzun vadeli hedeflerde koyabilirsin çocuğuna,mesela ilk dönemki karnesi için..ama tebrik ediyorum seni böyle ilgili velileri görmek ne güzel,umarım ufaklıkta en kısa zamanda düzelir...

canım ya sağol teşekkürler bilgilerin için biraz geç olmuş teşkrm ama anca girebiliyorum öğretmenle görüşmeye çalışıyorum yanii okulla bisorunu yok gibi ama oğlumda zaten içe dönük pek anlayamıyorum son zamanlar öğretmende arkadaşlarına karşı biraz sertleştiğini söylüyo gerçi evdede kardeşi var ona karşıda öylee şuu televizyonlar varya agresif diziler herşey oralardan çıkıyor nekadar kısıtlasakda sanki ilgi daha çok artıyor allah yardımcımız olsun diycem erkek çocok büyüdükçe başedemiycem diye düşünüyor ve çok korkuyorum aslındaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar benim kızımda 3,sınıfa gidiyor,bende sizin gibi biraz dertliyim
bazen ders yaparken beni çıldırtıyor.arada derslerde zorlanıyoruz
sizde öyle bi zorlukla karşılaşıyormusunuz.iyi günler dilerim..

hemdee nasıl diycem bende diyorum kızlar sakindir resmen çıldırtıyolar bazen kendimi sıkıp odadan çıkıyorum fazla bağırmıyım diyee bide çok söylenince katıp karıştırıyo onlarda panikliyo yanii bizlerin sakin vesabırla yaklaşmamız lazım işallah öyle çözeriz allah hepimize sabır çocuklarımızada anlayış kabiliyeti versin diyorum arkadaşlar :Saruboceq:neçok konuşmuşum ama konu ders ve çocuk olunca çenem düşmüş hoşçakalın:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

benimde oğlum 3. sınıfta. hergün ödev yapmak kabus gibi. bensiz oturup kendi yapmıyor. oğlum diyorum sen yapabildiklerini yap senle yapamadıklarını yaparız.... yok mümkün diil hep pazarlık. öğlenci .çokda geç yatıyo. 2llere kadar ders yapmaya çalışıyoruz. sinirlerim bozuluyo. ders yaparken dikkatinide zor veriyo aklı fikri kalemde silgide..... proje ödevlerinide sanki velilere veriyorlar. özellikle hafta sonu tamamen sorun... pazar günü ya misafirimiz oluyor yada biz gidiyoruz. cuma gününden başlıyorum söylemeye pazara ödev bırakmayalım diye yine aynı yine aynı... bugünlerdede okula gitmek istemiyorum problemi yaşıyoruz.3 yasında bir kardeşi var ona göre ben onula oturup aksama kadar çizgi film izliyormuşum..... çok bunalıyorum. allh sağlık versin cocuklarıma ne diyiim......

benimde oğlum 3. sınıfa gidiyo şuan bile ödev yapmamak için direniyo ödev yapmak istemiyo ödev yapıca zamanda ya acıkıyo ya yorgun oluyo yada biyerleri ağrıyo napcam bilemiyorum öğretmenine soruyorum iyi diyo bi bilse bana evde neler yaptığını

hemdee nasıl diycem bende diyorum kızlar sakindir resmen çıldırtıyolar bazen kendimi sıkıp odadan çıkıyorum fazla bağırmıyım diyee bide çok söylenince katıp karıştırıyo onlarda panikliyo yanii bizlerin sakin vesabırla yaklaşmamız lazım işallah öyle çözeriz allah hepimize sabır çocuklarımızada anlayış kabiliyeti versin diyorum arkadaşlar :Saruboceq:neçok konuşmuşum ama konu ders ve çocuk olunca çenem düşmüş hoşçakalın:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

berselcim valla bende senin gibi bağırmamak için zor tutuyorum kendimi.dediğin gibi arada ufak kızmalar olduğunda bile hemen panikliyolar bu seferde insan napıcanı bilemiyor.allah hepimize kolaylık versin valla.işimiz çok zorrr.:roflol:

Karşılaşmaşmazmıyız arkadaşım neredeyse hepimiz aynı dertten muzdaribiz.Ama benimki hepinizden fena sanırım.Çünkü çocukta bi gram istek yok ödevler daima pazarlık konusu oluyo şunu yapiim şunu yapmim diye.Zayıf almış iyi almış hiç bişey umrunda değil.Hep peşindeyim benim üstünde durmamla bişeyler yapıyo ama olan bana oluyo sinirlerim alt üst çok yoruldum vede 4.sınıftan ödüm patlıyo bu halde nasıl baş edeceğiz bilmiyorum.Ve arkadaşlar çocuğum kız yazısı berbatmı berbat.Yani idda ediyorum benim kadar zor bi durumda olan yoktur.:roflol:

ah canım ah işimiz zor valla napıcaz bakalım bu gidişle.bizmi okuyoruz yoksa onlarmı bilmem vallahi.:teytey:

selam arkadaslar bende 3.sınıf öğrenci annesiyim yazdıklarınızı okudum Allahtan benim ders konusunda oğlumla problemim yok girer derslerini yapar bana kontrol etmek kalır ama bizdede cok ders var öğlenci olduğu için akşamda dersle geçiriyor hiç dinlenmeye fırsatı olmuyor Allah hepimize kolaylık versin hayırlı yıllar dilerim hepinize....

hihoyyythihoyyyt merhaba arkadaşlar.benim kızım 3 e gidiyo.daha şimdiden bu kadar ders şaşıyoruz valla.ilerki yıllarda dahada zorlaşacak.o yüzden üstüne fazla gitmemek lazım.çocuklar bunalmasın.destek olursak onların psikolojisi açısından çok yardımcı oluruz.haydi hepimize kolay gelsin.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar benimki bu ara ödevlerini almıyo çok uyardım ama laf dinlemiyo ders yapmak istemediğini söylüyo ders yapmaktan sıkılıyomuş oyun oynamak hoşuna gidiyomuş bu gün oyununun ona çok zarar verdiğini davranışlarının ailesine karşı nasıl değiştiğini anlattım bana hak verdi ama genede oyununu silmemi istemiyo oyun yüklüykende oyunu düşünüyo ders yapmıyo silsemde olmuyo bu seferde herkezde var diyo derste bile oyunumu düşünüyorum diyo bu gün son defa şans verdim oğluma ödevini bir daha almamazlık yaparsa öğretmeniyle konuşucam hep öğretmen çok hızlı söylüyo ödevimi yazamıyorum diyodu bu gün bakalım neden ödevini alamıyomuşsun öğretmenin ödevini veremiyomu sorcam dedim bana itiraf etti kendisinin almadığını söyledi bende son kez şans verdim aynısı olursa öğretmeniyle konuşmam gerekicek

selam arkadaslar bende 3.sınıf öğrenci annesiyim yazdıklarınızı okudum Allahtan benim ders konusunda oğlumla problemim yok girer derslerini yapar bana kontrol etmek kalır ama bizdede cok ders var öğlenci olduğu için akşamda dersle geçiriyor hiç dinlenmeye fırsatı olmuyor Allah hepimize kolaylık versin hayırlı yıllar dilerim hepinize....

bu yöntemi neye borçlusun arkadaşım yaa bizide bilgilendirsene aslında heralde kabiliyet meselesi allah bizimkilerede kabiliyet versin diycem yinede engin fikirlerin varsa yazarsaan seviniriz heralde bilgimiz olur canım yaaa
:içelim:

yaa okuyorum 3.sınıf yokmu yaa 4.sınıf kadar zor olmasada çocuklarımızın her sınıfta yardıma ihtiyacı var tabikii bide annelerinin nerdesiniz hadi bizlerde sorunları yazalım demiiikaydirigubbakcemile5

6.sınıfa giden bir kızım var.tüm soru ve sorunlarına cevap verebilirim:kahve:

bu yöntemi neye borçlusun arkadaşım yaa bizide bilgilendirsene aslında heralde kabiliyet meselesi allah bizimkilerede kabiliyet versin diycem yinede engin fikirlerin varsa yazarsaan seviniriz heralde bilgimiz olur canım yaaa
:içelim:

yöntem denilmez aslında sizinde dediğiniz gibi kabiliyet yada içinden gelecek diyelim oğlum okula basladığından beri derslerini çok düzenli yaptı birazda babanında katkısı var babadan cekinir oğlum eskiden üzülürdüm bu konuya babasına pek yakın degil diye ama şimdi anlıyorum evde herkez destek verirse zorluklara karsı dik duramıyorlar simdi çok şükür sıkıntısız devam ediyoruz bastan nasıl baslarsa öyle gidiyor sanırım mesela bizde cuma verilen ödevler dahi hafta sonuna bırakılmaz ki hafta sonu rahat etsin oda oğlumda bunu bilir sıkılsada ha gayret diyerek biter hafta sonuda oyun gezme vs ile geçirir :1hug:

iyi akşamlar iki tane performans ödevimiz var hafta sonuna kadar.
biri tüketici haklarıyla ilgili diğeri de evimizdeki eşyaların maddeye göre ayrılması
kaç saattir uğraşıyorum.ne zor şu performans ödevleri.allah kolaylık versin hepimize

benim oğlumda 3. sınıfa gidiyor.öğretmenimiz o kadar çok ders veriyorki anca bi yemek molası veriyoruz :( artık dersler çok zor.

merhaba arkadaşlar , benim büyük kızım 3,sınıfa gidiyor çok şükür şimdilik pek problemimiz yok
dersleri gayet iyi performans ve proje ödevlerinide artık kendisi yapıyor biz malzemeleri toplamasına yardım ediyoruz sadece aslında bu müredat kırtasiyecilere yarıyor hergüne ayrı bir malzeme gerekiyor krizden etkilenmezler kesinlikle:)))))))

ben de 3.sınıf öğretmeniyim.yardımcı olabilirsem sevinirim

kızlar benimki bu ara ödevlerini almıyo çok uyardım ama laf dinlemiyo ders yapmak istemediğini söylüyo ders yapmaktan sıkılıyomuş oyun oynamak hoşuna gidiyomuş bu gün oyununun ona çok zarar verdiğini davranışlarının ailesine karşı nasıl değiştiğini anlattım bana hak verdi ama genede oyununu silmemi istemiyo oyun yüklüykende oyunu düşünüyo ders yapmıyo silsemde olmuyo bu seferde herkezde var diyo derste bile oyunumu düşünüyorum diyo bu gün son defa şans verdim oğluma ödevini bir daha almamazlık yaparsa öğretmeniyle konuşucam hep öğretmen çok hızlı söylüyo ödevimi yazamıyorum diyodu bu gün bakalım neden ödevini alamıyomuşsun öğretmenin ödevini veremiyomu sorcam dedim bana itiraf etti kendisinin almadığını söyledi bende son kez şans verdim aynısı olursa öğretmeniyle konuşmam gerekicek

bence en iyisi öğretmenle konuşmak benim oğlumdada vardı aynı dertÇok üzgünüm çoook öğretmen uyarıyor öyle elışıyolar yani sürekli takip et canım sorada almayınca bugün ders yok deyip geçiştiriyo hep ilgi hep ilgi yanii allah sabır versin diycem hepimize:Saruboceq:

Back