İlköğretim Yorum ve Soruları 3. sınıf yok mu kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bersel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çok geç kalmışm arkadaşlar benim oğlumda maşallahlık karne getirdi galiba bizler üzerlerine çok düşüyoruz yaniii ben öyleyimdee hep çok çalışsın istiyorum yanii oğlum öyle diyor aslında belkide gerçekten öyledir bilemiyorum sadece oğlum çekingen gibi bildiklerini söylemiyomuş hemen matematikte çok iyi diyor öğretmen ama soruyu sorunca mesela sınıfa sorulunca bildiği şeyii söylemiyo hep bibahanesi var söyliycektim falan oldu filann oldu deyip duruyo bende çok karışık yazmışım umarım anlarsınız arkadaşlar hepimize allah sabır versin çocuklarımızada zihin açıklığı inşallaaaaahhhhhhhhhhh

iyi akşamlar kızıma öğretmeni kutudan kumbara yapmaları için ödev vermiş.şimdi onu yapcaz.
bütün yavrularımıza iyi dersler

merhaba,
benim oğlum da 3. sınıfta onlar bölmeyi çoktan yaptılar. şimdi geometri yapıyorlar açılar üçgenler falan müfredat değişik mi herkesde anlayamadım?

merhaba,
benim oğlum da 3. sınıfta onlar bölmeyi çoktan yaptılar. şimdi geometri yapıyorlar açılar üçgenler falan müfredat değişik mi herkesde anlayamadım?

onlar baya ilrdeler demek ki benim kızımlar zihinden çıkarmayı bitirdiler toplamaya geçtiler bizimkiler mi çok geride yoksa:uhm:

bilmiyorum kim geride kim ileride ama bizim bu civarda 4-5 okulda okuyan arkadaşları var oğlumun hepsi hemen hemen aynı seviyedeler yani hepsi ikinci dönem itibariyle geometriye geçtiler toplama,çıkarma,çarpma,bölme bitti. hatta birinci dönemin son iki haftası bu konuya hazırlandılar düzlemler, doğrular vs çalıştılar dolayısıyla açılara kolay geçtiler şimdi ise üçgenleri işliyorlar

günaydın,bizimkiler ilk dönemde işlediler geometriyi,ışınları,açıları 1.dönem sonuna doğru başladılar toplamaya,şimdide çıkarma işlemlerini yapıyolar.

aslında uymamız gereken bir müfredat var arkadaşlar.fakat yinede konu sırası öğretmene kalmış bir durum.çocukların kapasitelerine göre konuları kendileri sıralamış olabilirler bu değişiklikler ondan.

merhabalar,

uzun zamandır kadınlar klubundeyim ama bu bolumlere hiç bakmamıstım. benimde oglum 3. sınıfa gidiyor su anda. hızlıca okudum yazılarızını. sbs lerle ilgili sorus ormus arkadaslarama yanıtlayan ogretmen arkadaslarımız olmamıs sanırım.
ders calıstırma sorumluluk alma konularındabende sizlerle aynı dertleere sahibim.
allahtan sbs sınav sonuçları iyi simdilik tek tesellimiz bu:)
benim oglum etud pansiyonlu tam gun bir okula gidiyor dolasyısıla hafta içi aksam hiç odev yok 9-6 tumg un okulda çunku. bu acıdan rahatız. ogretmenimizim performans odevlerinin tamamına bize vermiyor kendisi filtreden geçirdiginden bahsetmisti malum odevleri aileler yapıyor o acıdanda rahatız. ama carpım tablosunu heuz ogrenemedik. ezber yok dendi ritmik sayma yapıyoruz ama yinede olmuyor 4*8 hesaplarken parmakla sayıyoruz hala. ben artık ezberletmeye karar verdim carpım tablosunu mufretat bunu ongormeyebilir ama pratik olarak islem yapmasını hizlandırmak için baska yol gelmiyor aklıma.

benim kızımda 3.cü sınıfa gidiyor..bu pazar sbs sınavları var..bizimkilerde etüt ,e kalıyolar..bizimde tam gün okulumuz.9 dan 4 e kadar..iyi oluyo böyle etüt uygulaması..derslerini yapıpta geliyolar en azından..öğlen yemeğe geliyolar tekrar gidiyolar..Allah hepsine zihin açıklığı versin ....

iyi geceler,arkadaşlar kızımdan öğretmeni gezi ve gözlemin önemini anlatan bir yazı istemiş.(kulüplerle ilgili)
ben bulamadım bi türlü eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.

selam kızlar bende 3. sınıf öğrencisi annesiyim. benim kızımla dersle ilgili problem yaşamadık çok şükğür. derslerini kendi yapar . ama ben kalk yap demeyene kadar gitmez. öğretmeni çok ilgili bi öğretmen fazlasıyla kitap test alıp bunları okulda ve evde yaptırıyor . şu an müfredatın ilerisindeler . 4. sınıf konularını vermeye başladı :)

benim oğlumda 3.sınıfa gidiyor bazen dersleri çok sıkıcı buluyor normalde başarılı bir çoçuk kendi kurallarıyla hareket etmek istiyor ben de yardım bekliyorum bayanlar

selam..benim oğluşum Eren de 3. sınıf öğrencisi.....derslerimiz süper...onunla gurur duyuyorum.....3. sınıf öğrencisi çarpım tablosunu su gibi biliyor olmalı...düzey bunu gerektiriyor.......derslerde bölmeli çarpmalı problemler var çünkü...bazen ders yapmakta sizlerin çocukları gibi bende sorun yaşamıyor değilim....ama onlara görevlerinin sadece derslerine çalışmak olduğunu anlatırsak vede sorumluluk verirsek inanın kendileri için yapıyorlar ,yapacaklardır...birde şu varki planlı olmak çok önemli...yani zamanında yatmaları kalkmaları,ödev yapmaları şart.

sabah erken kalkıp kahvaltımızı yapıp okula gönderiyorum oğlumu ..bu sene 14 30 da okulu sona eriyor .seneye etüte vereceğim ..malum 4. sınıf 3 ten biraz daha zor.......tüm arkadaşlara kolay gelsin....vede sabır..:)

çok olmuş kızlar ben buraya girmemişim sorunlarımmı azalmış nedir öğretmenimiz memnun ama ben değilim bugün öğretmenlede konuştum oğlum ben uyarmamış derse kalkmıyor ödevleri baştan savma yapıyor önemsemiyor yani kısacevaplar veriyor sorulara öğretmenide farkında ama fazla üzerine düşme diyor biliyor fakat yapmaktan sıkılıyor dedi sizce ne yapmalıyım bende istiyorum güzel seçkin cevapları olsun ama yok malesef offff hepimizin çocuklarına başarılar diyorum

acil cevap beklediğim için mesajımı yeni konuya taşıdım ....

Son düzenleme:
merhaba kızlar
burayı hiç görmemiştim.
benimde 3. sınıfa giden bir kızım var.
çok şükür dersleri iyi. geçen hafta ara karne aldılar hepsi pekiyi.
sbs deneme sınavlarındada başarılı. 60 soruda 2 yanlışı çıktı.
şöyle bi gözattımda sanırım herkes çarpım tablosundan şikayetçi. müfredatta kaldırılmış ritmik sayma getirilmiş ama bizim öğretmenimiz önce ritmik sayma öğretti, arkasındanda çarpım tablosunu öğretti. toplantıda bizede anlattı. ritmik saymada parmak sayıyor çocuklar dedi. müfredat kaldırsada ben yinede çarpım tablosunu öğreticem dedi. ve şimdi çarpım tablosunu öğrendi. parmak sayma kalktı. çokta iyi oldu. anında cevaplıyor.
bende proje ve performans ödevlerinden bıktım. öğretmen proje ve performanslarda çocuklara yardımda bulunun diyor ama sanki üniversitede tez hazırlıyorlarmış gibi proje ödevi oluyor
onun dışında günlük ödevlerini kızım kendi yapar ben sadece kontrol ederim.

benim oğlum 2 tane küçüğü 3.sınıf büyüğü lise 2.sınıf yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…