• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 3. sınıf yok mu kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bersel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
performans ödevi için acil yardıma ihtiyacım var. 30,48,12,33,48 sayılarıyla şekil grafiği çizmem gerekiyor .Ama yapamadım lütfen yardım edin.

oğlum 3.sınıfa gidiyor dersleri iyi en sevmediği ders türkçe ama öğretmen uyumsuzluğuda oldu dövdü oğlumu istanbuldan geldik buraya neyse okullar kapanınca taşınıyoruz istanbula oğlum sayısalda iyi ama yazılarını anca kendisi okuyabiliyor çok çirkin yazıyor yazıyı

SLmlar benimde kızım 3. sınıf öğrencisi çoq şükür yazı problemimiz falan yoq qerçi olsada öğretmenimizin umrunda deil okadar ilgisiz bi eğitimciki nasıl vericek bu çocukların sualini bilmem ben ve bi çoq arkadaşım bu öğretmenin elinden alcaz çocukları ama bu koca yılı bomboş geçirdi işte kadın

SLmlar benimde kızım 3. sınıf öğrencisi çoq şükür yazı problemimiz falan yoq qerçi olsada öğretmenimizin umrunda deil okadar ilgisiz bi eğitimciki nasıl vericek bu çocukların sualini bilmem ben ve bi çoq arkadaşım bu öğretmenin elinden alcaz çocukları ama bu koca yılı bomboş geçirdi işte kadın

haklısın canım nerde o eski öğretmenler ne kadar ilgililerdi bizlerle dersinde bi mantı bile yapamazdık nası verirdik kendimizi derse-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

benim oğlışumda 3. sınıfa gidiyo...öğretmenimiz süperr..oğlum türkiye 3. aldı...kadın acayip ilgili...sınıfta 37 kişi var ama hepsiyle yakından ilgileniyo..ama biz oğlumu kayıt ettirmeden önce iyice bi araştırmıştık..küçük şehirde oturuyorum ben..burda böyle şeyler daha kolay..öğretmen araştırmak falan...ben üniversite mezunuyum amaa inanın birçok soruda zorlanıyorumm..ayol bize orta 3 göstedikleri şeyleri şimdi ilkokulda gösteriyolar...

ya kızlar bu 4. sınıfta ne yapcazz..ayol şimdiden zorlanıyoruz..offff offff çok işimiz varr..

benim oğlum da bu sene 3. sınıfa başlıyor bakalım biz ne yapacağız.... allah yardımcımız olsun... benim 2 küçük çocuğum daha var babamızda 10 gibi evde oluyor ben derslerini yaptıramadığım zaman yardımcı olacak kimse varmı acaba???

benm oğlumda 3. sınıf babamız işinden dolayı geç saatlerde eve geldiği için derslerine yardımcı olamıyor öğretmeniylede görüşemiyorum 7 aylık bebeğim var bırakacağım kimse yok.... kötü olan oğlum ders yapmayı hiç sevmiyor ve yazısı berbat öğretmeni hep şikayet ediyor.. ne yaptıysak yazısını düzeltemedik. çok zeki ve bi okadarda hareketli bir çocuk okulunu ve ders yapmayı nasıl sevdircem bana yol gösterin acil lütfen... şimdiden teşekkür edrim..

günlük yazmasını tavsiye ederim. günlük yazmak hem yazıyı hemde anlatım gücünü geliştiriyor. günlüklerini kontrol edin. güzel sevimli bir günlük defteri alın. ilgisini çeksin.

valla bende 1 2 3 sınıf var kızım 3 gidiyo geçen sene ödevleri yetiştiremiyodu bu sen ne oldu bilmiyorum okuldan geliyo yarım saat çalışıyo anne dersim bitti diyor bi ara şüphelendim ögretmene gittim durumu anlatım hayır kızn dogru diyor bu sene daha öyle agır başlamadık agırlık 2. başında dedi şu an bi çarpmada 6 78 leri görüyorlar yani hafif geçiyo kızı sıkmadan geçiriyor dersleri çok memnunum kızdan yana inşallah böle de biter 3 sorunsuzzz

Back