- 4 Kasım 2024
- 490
- 195
- 18
- 29
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
-
Benim sanırım 20Tabiki katılabilirsin hepimizin tarihleri yakın sanırım benimle başlıyor döngü, benim 23 üLavantaakokusu nun 24 ü sizin 25i başka var mı kızlar aynı tarihlerde olan. Hadi sizde yazın
Ben bu ay regl boyunca sabah içtim yumurtlamam 21.gün olmuş yada iki tane oldu ben kaçırdım bi arkadaş vardı. Evanora diye oda bu ay hayıt içmiş onunda yumurtlama değişmiş yani hormonal düzene sokmaya çalışıyor sanırım hayıtBendede çikolata kisti var bugün soğan suyuna başlycm hayıt tohumu da içecem oda çok etkili ben ayın 14 ünde yumurtlama olurdu hayıt suyu içtigim ay 11 inde olmuştu
Benimde sol kasığım batıyor sağda ara ara oluyor adetten bu kadar önce bunlar olmaz heralde. Gerginlik bende de var bu gün okulda çocuklara geç geldiler diye
Sırayla guzel haberler ınsssÖnce benim o zaman ama benim 22 si de olabilir kızlar. Yumurtlamadan sonraki gün mü 14 sayacağız yoksa çatlamadan sonra mı?
O zaman önce senBenim sanırım 20
Benim de karnımda çok hafif bir ağrı var 5 dakikada bir iğne batıyor ve ben normalde üşürdüm aşırı sıcak basıyor beniya vala benm dger aylarda da gergınlık okuyordu ama bu kdar halsiz oldgmu hatrlamıyorum gözlerm kapanıyor resmenn tum gun
Valla nolacak bilmiyorum belkide regl gelişor yogun sarı bi akıntı gelmişO zaman önce sen
Kaç günün var canım dünde benim geldi benim 9 gün varValla nolacak bilmiyorum belkide regl gelişor yogun sarı bi akıntı gelmiş
Ama bildiğim kadarıyla sarı yoğun akıntı gelmesi gerekValla nolacak bilmiyorum belkide regl gelişor yogun sarı bi akıntı gelmiş
Valla nolacak bilmiyorum belkide regl gelişor yogun sarı bi akıntı gelmiş
Daha erken ama 1 hafta var düzensiz olur mu normalde deValla nolacak bilmiyorum belkide regl gelişor yogun sarı bi akıntı gelmiş
Bende şişlik falan yok sadece dizlerim çok ağrıyor özellikle sol dizim bir de kasıklarım ağrıyor o da solBir de aşırı kilo almıs sis hissediyorum sizde nasıl durumlar
6 gün felan sanırımKaç günün var canım dünde benim geldi benim 9 gün var
Geçen ayda 4 gün erken geldi aslında bat buğün ama yumurtlamam ayın 5 iDaha erken ama 1 hafta var düzensiz olur mu normalde de
Bu ay hiç akıntım yoktu yeni başladı bakalım hayırlısı hepimiz içinAma bildiğim kadarıyla sarı yoğun akıntı gelmesi gerek
Evet kesinlikle hormonol düzene sokuyorBen bu ay regl boyunca sabah içtim yumurtlamam 21.gün olmuş yada iki tane oldu ben kaçırdım bi arkadaş vardı. Evanora diye oda bu ay hayıt içmiş onunda yumurtlama değişmiş yani hormonal düzene sokmaya çalışıyor sanırım hayıt
Evet kesinlikle hormonol düzene sokuyorBen bu ay regl boyunca sabah içtim yumurtlamam 21.gün olmuş yada iki tane oldu ben kaçırdım bi arkadaş vardı. Evanora diye oda bu ay hayıt içmiş onunda yumurtlama değişmiş yani hormonal düzene sokmaya çalışıyor sanırım hayıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?