- 30 Kasım 2024
- 221
- 83
- 13
- 33
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
Galiba bazı şeyleri psikolojik olarak hissediyoruz maalesefBenimde sağ kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var kızlar ama geçen ay da böyleydi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba bazı şeyleri psikolojik olarak hissediyoruz maalesefBenimde sağ kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var kızlar ama geçen ay da böyleydi![]()
İlk seninki olacak öyleyse inşallahBenim sanırım 20
Evet kesinlikleGaliba bazı şeyleri psikolojik olarak hissediyoruz maalesef![]()
Benim de 5 i pik 6 çatlamaGeçen ayda 4 gün erken geldi aslında bat buğün ama yumurtlamam ayın 5 i
Seninle aşşağı yukarı aynıyız benimde 6-7 yumurtlama 8 çatlama. 23 de adet görünüyor takvime göre ama 8i yumurtlama gösterdiği için sanırım yani 22 de olmam lazım. Akıntı bende de iç çamaşıra gelecek şekilde değil sadece silince kaygan şekilde var, sol kasık ve sol dizim ağrıyor bir de. 5-6 kişi olduk sanırım kızlar kimler var bi yazın bende varım diyeBen de siz gibi 7 ve 8 inde yumurtlama görüp 9 unda da çatlama gördüm arkadaşlar,4 gün üst üste de değerlendirdim.Fakat vücudumda hiçbir belirti yok ne batma en göğüste ağrı23 de regl olmam lazım
Benim ağrım yok ama akıntım var regl oldum sanacak kadar fazla geliyorSeninle aşşağı yukarı aynıyız benimde 6-7 yumurtlama 8 çatlama. 23 de adet görünüyor takvime göre ama 8i yumurtlama gösterdiği için sanırım yani 22 de olmam lazım. Akıntı bende de iç çamaşıra gelecek şekilde değil sadece silince kaygan şekilde var, sol kasık ve sol dizim ağrıyor bir de. 5-6 kişi olduk sanırım kızlar kimler var bi yazın bende varım diye
Daha erken belirti için 12 gün geçmesi lazımmış en azından çatlamanın üzerinden o yüzden ümitsizliğe kapılmayınBen de siz gibi 7 ve 8 inde yumurtlama görüp 9 unda da çatlama gördüm arkadaşlar,4 gün üst üste de değerlendirdim.Fakat vücudumda hiçbir belirti yok ne batma en göğüste ağrı23 de regl olmam lazım
Benim yumurtlamamla uygulama takvimi örtüşmedi ama şöyle de bir şey var,hep uygulamanın dediği günde de adet görüyorum.Adet bitiminden hep 21 gün sonra oluyorum.O da 23 üne denk geliyor.Seninle aşşağı yukarı aynıyız benimde 6-7 yumurtlama 8 çatlama. 23 de adet görünüyor takvime göre ama 8i yumurtlama gösterdiği için sanırım yani 22 de olmam lazım. Akıntı bende de iç çamaşıra gelecek şekilde değil sadece silince kaygan şekilde var, sol kasık ve sol dizim ağrıyor bir de. 5-6 kişi olduk sanırım kızlar kimler var bi yazın bende varım diye
Bende varım canım bat 21Seninle aşşağı yukarı aynıyız benimde 6-7 yumurtlama 8 çatlama. 23 de adet görünüyor takvime göre ama 8i yumurtlama gösterdiği için sanırım yani 22 de olmam lazım. Akıntı bende de iç çamaşıra gelecek şekilde değil sadece silince kaygan şekilde var, sol kasık ve sol dizim ağrıyor bir de. 5-6 kişi olduk sanırım kızlar kimler var bi yazın bende varım diye
1 2 gun ıkerı gerı yapabılır çatlamadan 14 gun sonra adet gelmesi gerekıyomus uygulamadan 1 gun once yumurtladım çatlamadan sayarsam tam adet tarıhıne gelıyor benımBenim yumurtlamamla uygulama takvimi örtüşmedi ama şöyle de bir şey var,hep uygulamanın dediği günde de adet görüyorum.Adet bitiminden hep 21 gün sonra oluyorum.O da 23 üne denk geliyor.
Ekipte ilk beni bekliyorduk benden önce kaç kişi çıktıBende varım canım bat 21
Benim yumurtlamadan sayarsam 21, çatlamadan sayarsam 22 gibi görünüyor. Uygulama yumurtlamayı 8 gösteriyor ben 7 de yumurtladım. Uygulamaya göre 23 ama benim beklediğim tarih 21-221 2 gun ıkerı gerı yapabılır çatlamadan 14 gun sonra adet gelmesi gerekıyomus uygulamadan 1 gun once yumurtladım çatlamadan sayarsam tam adet tarıhıne gelıyor benım![]()
Sen uygulamayı bosver 22 sınde sabah il idrarla test yapBenim yumurtlamadan sayarsam 21, çatlamadan sayarsam 22 gibi görünüyor. Uygulama yumurtlamayı 8 gösteriyor ben 7 de yumurtladım. Uygulamaya göre 23 ama benim beklediğim tarih 21-22çok karışık oldu umarım anlatabilmişimdir
Ben 20sinde yapmayı düşünüyordumSen uygulamayı bosver 22 sınde sabah il idrarla test yap![]()
Allahım inşallah hepimize pozitif demeyi nasip etsin sağlıklı bebeklerimiz olsunEkipte ilk beni bekliyorduk benden önce kaç kişi çıktıaramıza hoşgeldin
![]()
Ne güzel benım olursa ılk olcak 1 bucuk senedir beklıyoruz benımde suan bıle yapasım var gormem morelım bozulur dıye o gunu beklemek istiyorumBen 20sinde yapmayı düşünüyordumhatta 19 bile olabilir
çıkacağını bilsem şimdi yapacağım ama zaten umutsuzum birde çıkmazsa ümitsizlik yıpratır o güne diye yapmıyorum. Benim olursa ikinci olacak. Kızım 3.5 yaşında ona da ovulasyonla hamile kaldım ve adetten 9 gün önce idrar testiyle 8 gün gün önce kanda betayla öğrendim. İkinci çizgi baya silikti ertesi gün kanda 72 çıktı
Evet ya kendimizi dinliyoruz herşey bi belirti gibi geliyorGaliba bazı şeyleri psikolojik olarak hissediyoruz maalesef![]()
İnşallah güzel naberler vermeyi nasip etsin Rabbimİlk seninki olacak öyleyse inşallah![]()