• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Kesınlıkle katılıyorum sana ben 6 ay test yaptım yumurtlama bile göremedim çok yorulmustum artık bıraktım 13 gunde 4 kılo gitti oyle buldum yumurtlamayı
Evet kilo insülin direnci çok önemli ben evlendim 7 kg aldım adetim her ay 5 -6 gün geç olmaya başladı insülin ilacı kullandım o düzeltti şimdi tam gününde yumurtladım

Merhaba kızlar Bende katılabilir miyim size bat 25 test fln yapmadım bilmiyorum çünkü ilk deniyorum daha kendimce yumurtlama günlerimi akıntıya göre değerlendirdim şuan belirtim yok ama merak ediyorum ne olup bitecek sizinle bilgileniyorum hakkımızda hayırlısı

Merhaba kızlar Bende katılabilir miyim size bat 25 test fln yapmadım bilmiyorum çünkü ilk deniyorum daha kendimce yumurtlama günlerimi akıntıya göre değerlendirdim şuan belirtim yok ama merak ediyorum ne olup bitecek sizinle bilgileniyorum hakkımızda hayırlısı
Tabiki katılabilirsin hep beraber bekleyelim bu ay sonunu 😊

Tabiki katılabilirsin hepimizin tarihleri yakın sanırım benimle başlıyor döngü, benim 23 ü Lavantaakokusu Lavantaakokusu nun 24 ü sizin 25i başka var mı kızlar aynı tarihlerde olan. Hadi sizde yazın

Anladım inşallah kısa zamanda güzel haberler alırsın kimyasalı nasıl anladınız ben reglimin 2. Günü kan vermeye gitmiştim tesadüfen beta bakmışlar 10 çıkmış biraz yükseldi sanırım regliyle beraber gitti kimyasalmıdır acaba
Kimyasaldır ben regl günü gittim 10 du bir hafta artmaya devam etti bende 20 40 sonra kanama geldi sendeki regl dediğin düşmaye başladı beta kimyasal dedi doktor. Hemen sıfırlandı değer

Back
X