- 30 Kasım 2024
- 189
- 69
- 13
- 33
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
Bilmiyorum ki belki başka birşeyden dolayı oldu ben o yaptı sandım bıraktımNeden karnın ağrıdı yok ben macun kullanmadım direk suyunu hazırlayıp içtim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki belki başka birşeyden dolayı oldu ben o yaptı sandım bıraktımNeden karnın ağrıdı yok ben macun kullanmadım direk suyunu hazırlayıp içtim
Regl biteli 2 hafta oldu ya döngümün ortalarındayımRegl oldun geçti mi yoksa daha olucak mı yumurtlama oldugu zamanda agrı lar giriyor kasıklara bende bilmiyordum bunu
Ya benımde oyle ama genelde sol kasık benım bide gögüslerim hala cok acıyoBenim regl olacakmışım gibi kasıklarda ağrım başladı ya bu kadar erken olabilirmi daha 11 gün var
Evet kilo insülin direnci çok önemli ben evlendim 7 kg aldım adetim her ay 5 -6 gün geç olmaya başladı insülin ilacı kullandım o düzeltti şimdi tam gününde yumurtladımKesınlıkle katılıyorum sana ben 6 ay test yaptım yumurtlama bile göremedim çok yorulmustum artık bıraktım 13 gunde 4 kılo gitti oyle buldum yumurtlamayı
Benim de hafif kasık ağrısı var bir de garip ama psikolojik herhalde iftardan sonra yemek yediğimde uyuyana kadar mide bulantım oluyorYa benımde oyle ama genelde sol kasık benım bide gögüslerim hala cok acıyo
Ağrı yapmaz benim bildigim ne zararı olucak kiBilmiyorum ki belki başka birşeyden dolayı oldu ben o yaptı sandım bıraktım
Tabiki katılabilirsin hep beraber bekleyelim bu ay sonunuMerhaba kızlar Bende katılabilir miyim size bat 25 test fln yapmadım bilmiyorum çünkü ilk deniyorum daha kendimce yumurtlama günlerimi akıntıya göre değerlendirdim şuan belirtim yok ama merak ediyorum ne olup bitecek sizinle bilgileniyorum hakkımızda hayırlısı
Evet ancak bizi biz anlarızBiz dertleşelim burdan bosverelim başkalarını
Benimde var aynı ağrı daha 10 gün var normal mi bende çözemedimBenim regl olacakmışım gibi kasıklarda ağrım başladı ya bu kadar erken olabilirmi daha 11 gün var
Tabiki katılabilirsin hepimizin tarihleri yakın sanırım benimle başlıyor döngü, benim 23 üMerhaba kızlar Bende katılabilir miyim size bat 25 test fln yapmadım bilmiyorum çünkü ilk deniyorum daha kendimce yumurtlama günlerimi akıntıya göre değerlendirdim şuan belirtim yok ama merak ediyorum ne olup bitecek sizinle bilgileniyorum hakkımızda hayırlısı
26 sı benımTabiki katılabilirsin hepimizin tarihleri yakın sanırım benimle başlıyor döngü, benim 23 üLavantaakokusu nun 24 ü sizin 25i başka var mı kızlar aynı tarihlerde olan. Hadi sizde yazın
E ezson unda 24ü 23ünden başlıyor 26sina kadar gidiyorTabiki katılabilirsin hepimizin tarihleri yakın sanırım benimle başlıyor döngü, benim 23 üLavantaakokusu nun 24 ü sizin 25i başka var mı kızlar aynı tarihlerde olan. Hadi sizde yazın
Kızlar benım de var yaBenimde var aynı ağrı daha 10 gün var normal mi bende çözemedim![]()
Bi de ben asırı gerginim sol kasıgım batıyor surkelı
Önce benim o zaman ama benim 22 si de olabilir kızlar. Yumurtlamadan sonraki gün mü 14 sayacağız yoksa çatlamadan sonra mı?
İnşallah güzel ağrılardır canım sonu adetle bitmezKızlar benım de var ya
Benimde sol kasığım batıyor sağda ara ara oluyor adetten bu kadar önce bunlar olmaz heralde. Gerginlik bende de var bu gün okulda çocuklara geç geldiler diye trip attımBi de ben asırı gerginim sol kasıgım batıyor surkelı
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz Allahım bu günlerde duamızı geri çevirmesinTabiki katılabilirsin hepimizin tarihleri yakın sanırım benimle başlıyor döngü, benim 23 üLavantaakokusu nun 24 ü sizin 25i başka var mı kızlar aynı tarihlerde olan. Hadi sizde yazın
Kimyasaldır ben regl günü gittim 10 du bir hafta artmaya devam etti bende 20 40 sonra kanama geldi sendeki regl dediğin düşmaye başladı beta kimyasal dedi doktor. Hemen sıfırlandı değerAnladım inşallah kısa zamanda güzel haberler alırsın kimyasalı nasıl anladınız ben reglimin 2. Günü kan vermeye gitmiştim tesadüfen beta bakmışlar 10 çıkmış biraz yükseldi sanırım regliyle beraber gitti kimyasalmıdır acaba