- 18 Eylül 2016
- 1.847
- 7.146
- 158
- Konu Sahibi Sibella2710
Bence de pikKızlar pik mi sizce elimde yapa yapa 1 tane test kaldı önemli![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de pikKızlar pik mi sizce elimde yapa yapa 1 tane test kaldı önemli![]()
Kızlar bende yeni başladım ovulasyon testine sizce pik mi bana yardımcı olur musunuz bilgilerinizle
Bugün mü denemeliyim yoksa yarın mı sizceEn son yaptığınız bana pik gibi geldi diğer hanımlarda baksın
En son yaptığınız bana pik gibi geldi diğer hanımlarda baksın bi![]()
Nasıl gidiyor kızlar? Ramazan da bu işler daha zor oluyor sanki![]()
İnşallah bu başlıktaki herkes saglıkla en kısa sürede gebe kalır![]()
Bugün ve yarın değerlendirin canımKızlar bende yeni başladım ovulasyon testine sizce pik mi bana yardımcı olur musunuz bilgilerinizle. Bu akşam mı denemeliyim yoksa yarın mı . Dün denendi.
Siliklesene kadar değerlendir canım birde siliklestigi günü de kaçırma çatlama demek çünküKızlar bende yeni başladım ovulasyon testine sizce pik mi bana yardımcı olur musunuz bilgilerinizle. Bu akşam mı denemeliyim yoksa yarın mı . Dün denendi.
Gerçekten zor canım 2 gün yumurtlamayı değerlendirdik çatlamayı değerlendiremedik zor oluyor valaNasıl gidiyor kızlar? Ramazan da bu işler daha zor oluyor sanki
İnşallah bu başlıktaki herkes saglıkla en kısa sürede gebe kalır![]()
teşekkür ederim canımBugün ve yarın değerlendirin canım
tamam öyle yapayım o zaman. Ben gün aşırı dedikleri için 2 aydır öyle yapıyordumSiliklesene kadar değerlendir canım birde siliklestigi günü de kaçırma çatlama demek çünkü
Ben 2 ay gün aşırı yaptım hamilelik elde edemedim, bu ay ovulasyon denedim yumurtlama gördüğüm 2 gün üst üste yaptım onun dışındaki günler yine gün aşırı veya 2 günde bir bakalım böyle nasıl olacaktamam öyle yapayım o zaman. Ben gün aşırı dedikleri için 2 aydır öyle yapıyordum
Gerçekten zor canım 2 gün yumurtlamayı değerlendirdik çatlamayı değerlendiremedik zor oluyor vala![]()
Evet birincisi pik olmusBenim son iki testim koyu sayılır kafama göre değerlendirdim ama umutlu değilim pek
BakalımBen 2 ay gün aşırı yaptım hamilelik elde edemedim, bu ay ovulasyon denedim yumurtlama gördüğüm 2 gün üst üste yaptım onun dışındaki günler yine gün aşırı veya 2 günde bir bakalım böyle nasıl olacak![]()
Benim giderek koyulaştı canımPik görmüş kızlar size bir sorum var. Bu testleri yaparken T’deki çizgi her gün giderek koyulaştı mı yoksa hep silikti yumurtlama olduğu gün mü net çıktı. Genelde gördüğüm kadarıyla zamanla koyulaşıyor sonra tekrar silikleşiyor ama size sormak istedim yine de![]()
Değil mi ben de öyle gördüm hep emin olmak istedim. Teşekkür ediyorumBenim giderek koyulaştı canım
15. Gün pik görmüştüm bugün tekrar test yapiyim dedim böyle çıktı pikten sonra böyle mi çıkması gerekiyor canım bilgin var mıDeğil mi ben de öyle gördüm hep emin olmak istedim. Teşekkür ediyorum![]()