• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Kızlar bende yeni başladım ovulasyon testine sizce pik mi bana yardımcı olur musunuz bilgilerinizle. Bu akşam mı denemeliyim yoksa yarın mı . Dün denendi.

Eklentiler

• IMG_8895.webp
    IMG_8895.webp
    94,2 KB · Görüntüleme: 37
tamam öyle yapayım o zaman. Ben gün aşırı dedikleri için 2 aydır öyle yapıyordum
Ben 2 ay gün aşırı yaptım hamilelik elde edemedim, bu ay ovulasyon denedim yumurtlama gördüğüm 2 gün üst üste yaptım onun dışındaki günler yine gün aşırı veya 2 günde bir bakalım böyle nasıl olacak 😂

Ben 2 ay gün aşırı yaptım hamilelik elde edemedim, bu ay ovulasyon denedim yumurtlama gördüğüm 2 gün üst üste yaptım onun dışındaki günler yine gün aşırı veya 2 günde bir bakalım böyle nasıl olacak 😂
Bakalım😃 inşallah gönlünce olur canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Pik görmüş kızlar size bir sorum var. Bu testleri yaparken T’deki çizgi her gün giderek koyulaştı mı yoksa hep silikti yumurtlama olduğu gün mü net çıktı. Genelde gördüğüm kadarıyla zamanla koyulaşıyor sonra tekrar silikleşiyor ama size sormak istedim yine de ☺️

Pik görmüş kızlar size bir sorum var. Bu testleri yaparken T’deki çizgi her gün giderek koyulaştı mı yoksa hep silikti yumurtlama olduğu gün mü net çıktı. Genelde gördüğüm kadarıyla zamanla koyulaşıyor sonra tekrar silikleşiyor ama size sormak istedim yine de ☺️
Benim giderek koyulaştı canım

Değil mi ben de öyle gördüm hep emin olmak istedim. Teşekkür ediyorum 😍
15. Gün pik görmüştüm bugün tekrar test yapiyim dedim böyle çıktı pikten sonra böyle mi çıkması gerekiyor canım bilgin var mı

Eklentiler

• IMG_5789.webp
    IMG_5789.webp
    145,4 KB · Görüntüleme: 22
Back
X