• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Ay kafayı yedik artık gerçekten tek umudum 7 gün var şu anda adet olacakmış gibş hafif ağrı his gelir ya aynı öyle bu kadar erken başlıyor mu ya bir anda unuttum
Bende ona anlam veremıyorum benımde aynı goguslerım hiç gecmedı Agrısı kuruyomuyum acaba dıyorum ama yok yanı baya agrıyo

Benim sağ kasığımda ağrı var psikolojik değil çok net bi ağrı yumurtlamadan beri geçmedi sağ göğsümde de hassasiyet var ama ağrı tek taraflı olduğu için ümidim yok açıkçası genel bi kasık ağrım yok çok net sağ taraf
Tek taraflı ağrı yaşayan okudum burda belirti olarak umarım sizinde vardır gebelik

Ya inşallah ben pcosluyum yumurtlamsyı 6 ayda zor buldum zamn geçirmeye calişiyorum ama valla cok zormuş bilip te beklemek 😂
Gerçekten zor ya bide vücudu dinliyoruz hep her şeyi düşünüyoruz ama stres yapmamak lazım bu sefer regl gecikiyor daha çok umutlanıyorum insan

Kızlar benim bacaklarım sanki spor yapmışım da hamlamışım gibi acıyor bu belirti olabilir mi
Bence belirti olabilir önceki aylarda regl olmadan ağırır mıydı bacakların. Mesela benim belim hiç ağırmaz eğer ağıracak olursa ordan anlarım diye düşünüyorum 😂

Test yaptın mı naptın
Haşalet bile yok
IMG_5090.webp
sürekli reğl oluyo gibiyim gidip bakıyorum yok ama belirti de yok yıprandım ya

Back
X