• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Bende de innovita vardı,yorumları hep güzel diye onu aldım ama umarım yanıltmaz.Ama testin satıcısı hep adet gününüzde yapın erken önermiyoruz yazmış
Benim kullanan arkadaşıma da satan kadın yumurtlamadan en az 12 gün sonra test öneriyoruz demiş. Çok hassas diye satıp adete 2 gün kala test yapın demeleri çok manalı gelmedi bana

Benim kullanan arkadaşıma da satan kadın yumurtlamadan en az 12 gün sonra test öneriyoruz demiş. Çok hassas diye satıp adete 2 gün kala test yapın demeleri çok manalı gelmedi bana
Kesinlikle katılıyorum zaten varsa 2 gün kala normal testte de çıkar gibi geliyor bana

Erken gebelik testi deyince herhalde çok daha önce göstermesi gerekiyor.Demek ki erken değil de normal bir gebelik testi işlevi görüyor.Ovülasyon testlerini bu ay kullandım beğenmiştim gebelik testini hiç kullanmadım umarım kötü bir marka değildir

Benim yumurtlama üzerinden bugün tam 1 hafta geçti kızlar hiçbir belirtim yok,bu gidişle anca adet dönemim gecikirse test yaparım☹️

Erken gebelik testi deyince herhalde çok daha önce göstermesi gerekiyor.Demek ki erken değil de normal bir gebelik testi işlevi görüyor.Ovülasyon testlerini bu ay kullandım beğenmiştim gebelik testini hiç kullanmadım umarım kötü bir marka değildir
Ultra erken diyor bir de erken gebelikte değil 😂

Bende geçen ay hiç bilmeden eczaneden aldığım o lanet testle pozitif gördüm emin olmak için 3 tane yaptım hepsi pozitifti kan verdim negatif. Muhteşem artimed 👏 üretene söylemek istediğim çok şey var. Ben kızımda 9 gün kala kaset testte silik gördüm ertesi gün kan verdim 72 çıktı ama markasını falan hiç hatırlamıyorum
Ben artimedden 2 kere yalancı pozıtıf aldım kan verdım yoktu benım için o test husran

Ben ovulasyon testlerınden memnunum gebelık testınde hep negatif gordum yalancı gormedım yanı ama benım takıp yaptırdım kadın 14 gun sonra sabah ilk idrarla yapmamı soyledı ama hassas oldugunu cok kişiden duydum

Back
X