Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bayram günü eşimle tartıştık küçük bi tartışma büyüdü ve eşim bana 3 kere boş ol dedi,nikahmız düşmüş mü oluyor acaba? annesinde kalıyo dünden beri ben evde yalnız kalıyorum..
Sayın pamukelma,
konunun dini boyutunu anlatmamanızı rica ediyorum, dini konu ve yorumlar yasaktır, diyanet, müftülük veya yakınınızdaki camii imamından doğru ve daha açıklayıcı bilgi alırsınız.
Bayramda esimle ben de kavgalıyım ya. ayNI dertten. bayramlaşmaya aileme gitmedi. geçen bayram da gitmedik.
Nedir bu durum ya hep ben mi idare ediyorum bu adamı ne haldeyim sizce of.
Esinizin sizin goruceginiz sekilde yazmasi bile nikahinizi bozabilir sahite gerek yok yani.
Ama bos ol dedikten sonra uzerine adet gorurseniz nikahiniz tamenen dusmus oluyor. Eger eve doner pisman olur bir munasebet olursa nikah dusmez o zaman.
Tek yapicaginiz adet doneminizden once barismaktir
Ayrica 3 defa demis olsa bile bu bir bosama sayilir. Yani bir defada 3 hakki bitirmis olmuyo.
Insallah duzelir hersey.
Bende gectgmz byram dogm yapmstm ramazn byramnda yani o yuzdn kmsye gdemedm. Smdi bu byramdada byrama 2 gn kala aldatldgmi ogrndm esimi ewdn kowdum byram tatli btsn drek avukatma baswurcm.
Ki daha 1 yl oldu anca ewleneli
ama tek bldgm bu kurbn byramini asla untmycm
Allah Sabırlar versin Canım ya ne diyeyim ben de ayakta uyutuIUyorum yalanı Çoktur falan işte bi tür aldatma aslında ama kanıtım yok Cin olmadan adam Çarpan tip işte.benim evliliğin de gidişatı fena güçlü olalım dik duralım.