- 2 Ağustos 2018
- 2.722
- 7.352
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Ben şunu anlamadım neden ailelerden habersiz evlendiniz ?neden yani?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni bi sekilde inandiririp evlendi isini gördü simdide ayril git istiyor herhalde. Direk sikayet et savciliga dava aç bekaret davasi. Her mesajini kaydet konusmalar da kayıtlıdır. Öldürürüm falan vs havlayan kopek isirmaya korkar. En onemlisi ailen veya bir yakinindan yardim al yalniz olmaz bu isler. Bu oyunlari birinden ogrenmistir evlen biraz takil sonra ayril bunu meslek edinen kisiler de var. Herseyin cezasi var hukuk yolu açık sen kendine güven yeterki. Hakkini aramalisin burnundan gelsin onunKonu çok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden önce çok hassas bi dönemde olduğumu ve beni yargılayacak sözlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin çünkü psikolojim hiç iyi değil.
Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. Bana Bi alyans bile almadı. Evlendik. Evlendiğimiz gün göreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gün bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı açmıyor, açsa da hemen kapatmak için bahaneler arıyor vs. En sonunda bu böyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GÖR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İÇİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. Dünyam başıma yıkıldı. Üstelik sen kesin beni aldatmışsındır nereden bileyim ne bok yediğini Ben uzaktayım, seni öldürürüm diye tehdit etti. Ben bu kişiye hukuki yollarla elimden gelen her türlü zararı vermek istiyorum çünkü hayatımla oynadı. Tazminat, nafaka, hapis artık ne gelirse hukuk çerçevesinde zarara uğratmak istiyorum ama haklı çıkar mıyım yoksa boşuna mı uğraşırım veya bunun dışında ne yapmam gerekir lütfen bana BENİ YARGILAMADAN yardımcı olun çünkü ben zaten sabaha kadar uyumayıp bu kişiye güvendiğim için kendimi suçluyorum.
bekaret davası mıSeni bi sekilde inandiririp evlendi isini gördü simdide ayril git istiyor herhalde. Direk sikayet et savciliga dava aç bekaret davasi. Her mesajini kaydet konusmalar da kayıtlıdır. Öldürürüm falan vs havlayan kopek isirmaya korkar. En onemlisi ailen veya bir yakinindan yardim al yalniz olmaz bu isler. Bu oyunlari birinden ogrenmistir evlen biraz takil sonra ayril bunu meslek edinen kisiler de var. Herseyin cezasi var hukuk yolu açık sen kendine güven yeterki. Hakkini aramalisin burnundan gelsin onun
Valla nikah ne tür bilmem ama ayni düşüncedeyim kimse bir zevk için evlenmez ya parayla yapanı bile var neden bir gecelik için evlensin çok saçma bencede konu sahibi bazı şeyleri tam anlatmıyorKimse seks için resmi nikahla uğraşmaz, buna inanan kendini bir yerden atsın.
İmam nikahı yapmışlar konu sahibi tepki almamak için öyle anlatmıyor.
Ailenizden habersiz evlenmiş olduğunuza göre zaten ya bu adam evlenilecek adam değil ya da yaşınız falan küçük.. Olan olmuş daha geriye dönük konuşmayacağım ama söylenecek çok söz var sizde biliyorsunuz..Konu çok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden önce çok hassas bi dönemde olduğumu ve beni yargılayacak sözlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin çünkü psikolojim hiç iyi değil.
Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. Bana Bi alyans bile almadı. Evlendik. Evlendiğimiz gün göreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gün bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı açmıyor, açsa da hemen kapatmak için bahaneler arıyor vs. En sonunda bu böyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GÖR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İÇİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. Dünyam başıma yıkıldı. Üstelik sen kesin beni aldatmışsındır nereden bileyim ne bok yediğini Ben uzaktayım, seni öldürürüm diye tehdit etti. Ben bu kişiye hukuki yollarla elimden gelen her türlü zararı vermek istiyorum çünkü hayatımla oynadı. Tazminat, nafaka, hapis artık ne gelirse hukuk çerçevesinde zarara uğratmak istiyorum ama haklı çıkar mıyım yoksa boşuna mı uğraşırım veya bunun dışında ne yapmam gerekir lütfen bana BENİ YARGILAMADAN yardımcı olun çünkü ben zaten sabaha kadar uyumayıp bu kişiye güvendiğim için kendimi suçluyorum.
Pislik insan.Senı neden yargılayalım .Cahıllık etmıssın .Kurtul o ınsan musveddesınden.Konu çok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden önce çok hassas bi dönemde olduğumu ve beni yargılayacak sözlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin çünkü psikolojim hiç iyi değil.
Hı hı tabiiAskeriye karışamaz, özel hayata
Aaa bedduayı kaçırmışım tüh. Kız bana değil kocişine beddua etmelisin.Allah seni bildiği gibi yapsın
Askerler tayin için başkasıyla evlenmez. Onların zaten her 4 senede bir tayini çıkıyor mecbur yani.Arkadaşım da bana böyle dedi sırf tayin için olabilir mi acaba diye ama kim kiminle böyle bişey için evlenir ki sonuçta bu işin sonunda boşanıp nafaka ödemek var, ama karşımdaki Yarınını düşünmeden yaşayan biri. Her şey olabilir
Aaa ciddi misiniz
Nafaka alamayacağını duyunca neden çok şaşırdın?Kimseye söylememe bukadar agresif olması sonrasında coecek gibi gelince demesi akla bunlati getiriyor ayrıca sizin evlilik birliği olmadığı için nafakalik durumunuz olamaz
Nikah kıyılmış ama ne bir düğün yapılmış ne ev açılmış. Kimsenin de haberi yok. İptal edilebilir mi acaba? Bi de anlamadım, ailenden gizli nikah kıyıyorsun, boşanacaksın yok nafaka yok tazminat yok cart curt uğraşacaksın. Adam da kuzu kuzu verecek sanıyor heralde. E o kadar dava falan uğraşacaksın, evine bir tebligat gitmeyecek mi? Adam sağına soluna salça olmayacak mı? Nasıl olacak ki bunlar?Nafaka alamayacağını duyunca neden çok şaşırdın?
Hepimizin aklında onlarca soru var ama hiçbirine cevap vermiyor, beddua seansı düzenliyorNikah kıyılmış ama ne bir düğün yapılmış ne ev açılmış. Kimsenin de haberi yok. İptal edilebilir mi acaba? Bi de anlamadım, ailenden gizli nikah kıyıyorsun, boşanacaksın yok nafaka yok tazminat yok cart curt uğraşacaksın. Adam da kuzu kuzu verecek sanıyor heralde. E o kadar dava falan uğraşacaksın, evine bir tebligat gitmeyecek mi? Adam sağına soluna salça olmayacak mı? Nasıl olacak ki bunlar?
Şeytan tüyü mü?Hepimizin aklında onlarca soru var ama hiçbirine cevap vermiyor, beddua seansı düzenliyor
Adamdan nafaka tazminat alamayacağını da öğrenince "vay köpek şeytan tüyü var çok şanslı" diyebiliyor.
Bu ne sevgi. Gözlerim yaşardı