3 haftalık evliyim terk edildim

Konu çok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden önce çok hassas bi dönemde olduğumu ve beni yargılayacak sözlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin çünkü psikolojim hiç iyi değil.

Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. Bana Bi alyans bile almadı. Evlendik. Evlendiğimiz gün göreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gün bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı açmıyor, açsa da hemen kapatmak için bahaneler arıyor vs. En sonunda bu böyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GÖR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İÇİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. Dünyam başıma yıkıldı. Üstelik sen kesin beni aldatmışsındır nereden bileyim ne bok yediğini Ben uzaktayım, seni öldürürüm diye tehdit etti. Ben bu kişiye hukuki yollarla elimden gelen her türlü zararı vermek istiyorum çünkü hayatımla oynadı. Tazminat, nafaka, hapis artık ne gelirse hukuk çerçevesinde zarara uğratmak istiyorum ama haklı çıkar mıyım yoksa boşuna mı uğraşırım veya bunun dışında ne yapmam gerekir lütfen bana BENİ YARGILAMADAN yardımcı olun çünkü ben zaten sabaha kadar uyumayıp bu kişiye güvendiğim için kendimi suçluyorum.
Seni bi sekilde inandiririp evlendi isini gördü simdide ayril git istiyor herhalde. Direk sikayet et savciliga dava aç bekaret davasi. Her mesajini kaydet konusmalar da kayıtlıdır. Öldürürüm falan vs havlayan kopek isirmaya korkar. En onemlisi ailen veya bir yakinindan yardim al yalniz olmaz bu isler. Bu oyunlari birinden ogrenmistir evlen biraz takil sonra ayril bunu meslek edinen kisiler de var. Herseyin cezasi var hukuk yolu açık sen kendine güven yeterki. Hakkini aramalisin burnundan gelsin onun

Seni bi sekilde inandiririp evlendi isini gördü simdide ayril git istiyor herhalde. Direk sikayet et savciliga dava aç bekaret davasi. Her mesajini kaydet konusmalar da kayıtlıdır. Öldürürüm falan vs havlayan kopek isirmaya korkar. En onemlisi ailen veya bir yakinindan yardim al yalniz olmaz bu isler. Bu oyunlari birinden ogrenmistir evlen biraz takil sonra ayril bunu meslek edinen kisiler de var. Herseyin cezasi var hukuk yolu açık sen kendine güven yeterki. Hakkini aramalisin burnundan gelsin onun
bekaret davası mı
töbe bismillah, o ne?

Bence sadece bir zevk için değildir bunun için kimse kimseyle nikah kıymaz . Hadi kıydı diyelim 1 defa birliktelikten sonra ayrılmak istemez sürdürur bunun altinda başka birşey var . Zaten gizli evlenmek istemiş adam ciddi olsa evlenir annesinin yanina brakır en azindan baba evine gondermez bu işte başka bir iş var ya da evlenmeden once birlikte oldunuz fln sizinle evlenmeye mecbur hisetti evlendi şimdi ayrilmak istiyor kusura bakma cnm ama 26 yaşındasın ve bunlari düşünebilecek bir yaş bence keşke gizli olduğunu anladiğinda redetseydin 26 yasindasin ailen neden kabul etmesin cok mantiksiz bence

Kimse seks için resmi nikahla uğraşmaz, buna inanan kendini bir yerden atsın.

İmam nikahı yapmışlar konu sahibi tepki almamak için öyle anlatmıyor.
Valla nikah ne tür bilmem ama ayni düşüncedeyim kimse bir zevk için evlenmez ya parayla yapanı bile var neden bir gecelik için evlensin çok saçma bencede konu sahibi bazı şeyleri tam anlatmıyor

Konu çok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden önce çok hassas bi dönemde olduğumu ve beni yargılayacak sözlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin çünkü psikolojim hiç iyi değil.

Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. Bana Bi alyans bile almadı. Evlendik. Evlendiğimiz gün göreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gün bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı açmıyor, açsa da hemen kapatmak için bahaneler arıyor vs. En sonunda bu böyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GÖR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İÇİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. Dünyam başıma yıkıldı. Üstelik sen kesin beni aldatmışsındır nereden bileyim ne bok yediğini Ben uzaktayım, seni öldürürüm diye tehdit etti. Ben bu kişiye hukuki yollarla elimden gelen her türlü zararı vermek istiyorum çünkü hayatımla oynadı. Tazminat, nafaka, hapis artık ne gelirse hukuk çerçevesinde zarara uğratmak istiyorum ama haklı çıkar mıyım yoksa boşuna mı uğraşırım veya bunun dışında ne yapmam gerekir lütfen bana BENİ YARGILAMADAN yardımcı olun çünkü ben zaten sabaha kadar uyumayıp bu kişiye güvendiğim için kendimi suçluyorum.
Ailenizden habersiz evlenmiş olduğunuza göre zaten ya bu adam evlenilecek adam değil ya da yaşınız falan küçük.. Olan olmuş daha geriye dönük konuşmayacağım ama söylenecek çok söz var sizde biliyorsunuz..

Ben sizin yerinizde olsam ailemden güvendiğim abim olabilir, yakın kuzenim olabilir, amcam, dayım olabilir erkek biriyle bu durumumu kesinlikle paylaşırdım..Tekrar başka bir hata yapmamak ve o pislikten onu zarara uğratarak kurtulmak için bence bu şart gibi.. Güvendiğiniz ve sizin için bu konuda birşeyler yapabilecek birini seçin.. Tez zamanda o şerefsizden kurtulun inşallah Allah yardımcınız olsun..

Boşanma değil de evliliğin iptalini isteyin. Hukuken hiç evlenmemiş sayılmanız daha doğru, bu gerçek bir evlilik değil, kandırılmışsınız.

Pislik insan.Senı neden yargılayalım .Cahıllık etmıssın .Kurtul o ınsan musveddesınden.

Eşimi başta hiçbir aile fertim istemedi.
telefonla arama,tanışmaya gelmek istemesi hepsini hep geri çevirdiler.
o zaman ki toyluk aşk heyecan derken,
Anneme bakın gelecek kötü davranıp vermezseniz kaçarım dedim ama korkutmak için.
evden çıkıp eşimle buluştum o zaman ve bu şekilde söylediğimi söyledim ona.
o zaman kolumdan tutup beni bir sarsmıştı ki.
bu ne manyak demiştim.

neyse eşimde nasıl böyle dersin. Hiç bir adam için aileni karşına almaya değmez.
onlar zamanla seni nasıl sevdiğimi anlayıp kabullenecekler demişti.
ne güzel demiş kimse için ailemi sırtımı dönmeye değmez.

bu şekilde hiç çabasız emeksiz evlenmek istemesinde zaten varmış art niyeti.
hayırlısı böyleymiş. Daha kötü olabilirdi.
umarım çabuk kurtulursunuz.

Sen kaç yaşındasın öğrenci misin, komıtanlarına söyle işinden korkusundan hiçbir şey yapamaz sana ve mutlaka ne olursa olsun ailene haber vermelisin . Ne kızarlarsa kızsınlar sen onların kızısın her zaman yanında olacaklardır.lütfen kimseden korkup saklayıp o pislik herifin amacına ulaşmasına izin verme

Arkadaşım da bana böyle dedi sırf tayin için olabilir mi acaba diye ama kim kiminle böyle bişey için evlenir ki sonuçta bu işin sonunda boşanıp nafaka ödemek var, ama karşımdaki Yarınını düşünmeden yaşayan biri. Her şey olabilir
Askerler tayin için başkasıyla evlenmez. Onların zaten her 4 senede bir tayini çıkıyor mecbur yani.

Nafaka alamayacağını duyunca neden çok şaşırdın?😲😯😮
Nikah kıyılmış ama ne bir düğün yapılmış ne ev açılmış. Kimsenin de haberi yok. İptal edilebilir mi acaba? Bi de anlamadım, ailenden gizli nikah kıyıyorsun, boşanacaksın yok nafaka yok tazminat yok cart curt uğraşacaksın. Adam da kuzu kuzu verecek sanıyor heralde. E o kadar dava falan uğraşacaksın, evine bir tebligat gitmeyecek mi? Adam sağına soluna salça olmayacak mı? Nasıl olacak ki bunlar?

Nikah kıyılmış ama ne bir düğün yapılmış ne ev açılmış. Kimsenin de haberi yok. İptal edilebilir mi acaba? Bi de anlamadım, ailenden gizli nikah kıyıyorsun, boşanacaksın yok nafaka yok tazminat yok cart curt uğraşacaksın. Adam da kuzu kuzu verecek sanıyor heralde. E o kadar dava falan uğraşacaksın, evine bir tebligat gitmeyecek mi? Adam sağına soluna salça olmayacak mı? Nasıl olacak ki bunlar?
Hepimizin aklında onlarca soru var ama hiçbirine cevap vermiyor, beddua seansı düzenliyor 😄

Adamdan nafaka tazminat alamayacağını da öğrenince "vay köpek şeytan tüyü var çok şanslı" diyebiliyor.

Bu ne sevgi. Gözlerim yaşardı 😄

Hepimizin aklında onlarca soru var ama hiçbirine cevap vermiyor, beddua seansı düzenliyor 😄

Adamdan nafaka tazminat alamayacağını da öğrenince "vay köpek şeytan tüyü var çok şanslı" diyebiliyor.

Bu ne sevgi. Gözlerim yaşardı 😄
Şeytan tüyü mü? 😀

Konu sahibi, kendinize gelin lütfen. Nikah kıymışsınız, kimsenin haberi yok, ev açılmamış bişey yok meydanda; ne nafakası ne tazminatı yahu? Bak bu boşanma süreci sıkıntı, çekişmeli boşanma oyuncak değil, insanlar manyak oluyor bu süreçte. Nikaha benzemez, kimseye duyurmadan halledemezsiniz. Üç kuruş etrafa rezil olmaktan daha değerliyse buyurun uğraşın, dişe dokunur bişey de çıkmaz ya.

X