3 haftada 7 kilo verelim mi? Listesi burada!

elaide

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
4.277
12.428
208
Kizlar merhaba,

Kilolardan cok sikildim!
Inanmayanlariniz olacaktir belki, inanin. Test ettim, onayladim. Gecen yil 74 kilodan 61 kiloya bu diyet listesi sayesinde dustum (azcik sporda yaptim simdi yalan soylemeyeyim). Ve kilomda kaldim 1 yil normal yiyerek. Simdi ise yazdan beri aldikca aldim kiloyu, habire yiyorum :( Yeniden vermek istiyorum birkac kilo, 66 oldum 60a dusmek istiyorum.
Ben karisik kurusuk, hazirlamasi uzun sure alan diyetleri yapamiyorum, calisan bi bayan oldugumdan. Bu listede ihtiyacin olan temel yiyecekler domates, yogurt, yumurta, portakal, portakal, ve bidaha portakal.
Pazartesiden cumaya kadar diyet yapiyoruz. Onumuzdeki pazartesi baslamak istiyorum, buradan bana katilmak isteyen kizlar olursa listeyi cevirecegim (Hollandaca'dan Turkceye cevirmem gerekecek). Birbirimize gun boyu destek oluruz hem.

Ilk bes gun: 3 kilo
Sonraki hafta: 2/3 kilo
Sonraki hafta: 2/3 kilo
Haftasonu 1 kilo aldik diyelim, uc haftanin sonunda size en az 6 kilo vermis olmayi garantiliyorum.

Yorumlari bekliyorum, 10 katilan olursa listeyi cevirecegim!

love,
eeyla.

Tamam canim. Ben 10 hatun beklemeden listeyi Turkceye cevirdim bile haha. Listeyi nasil ekleyecem, dokuman giremedim?

pazartesi baslamak mecburiyetindeyim :( ama burda noel tatili baslayacak, tatilimde nasil rejim yapicam bilemiyorum :( evde olunca aklima devamli yemek geliyo!

Oldu galiba! :D
Hastanediyeti.webp

Bu arada pazartesi yaziyor, diger gunleri cevirmeyi unutmusum kusura bakmayin :D
dinsdag=sali
woensdag=carsamba
donderdag=persembe
vrijdag=cuma.

tamam canim, basarilar! haberdar et bizi, ki bizde bir an once heveslenip baslayalim!

Sanmiyorum aslinda, portakal tok tutarak ve metabolizmani hizlandirmak icin bukadar cok tuketiliyor bu listede.
evet haklısın ya , yoksa portakal yerine meyve yazardı, çok güzel liste, yarın isveç diyetine başlayığ o bitince bunu yapmayı düşünücem tekrar eline sağlık :)

Merhaba hanimlar listeyi bende begendim. Benide araniza alirmisiniz. Yarindan itibaren basliyacagim bende...

Cok portakal var :( ama süper 3 haftada o kiloya düşmek basarablen varmi

Merhaba kizlar!
Begendiginize sevindim. Listeye uydugunda kilo vereceginden emin olabilirsin! Sadece bende ise yaramadi bu liste, birkac arkadasimada verdim, onlarda benim gibi cok ciddi kilo verdiler bu liste sayesinde.
Ben pazartesi baslamaya niyetliyim!

baslayanlar oldumu? nasil gidiyo?

Portakal yerine ma, post: 38405311, member: 628831"]Merhaba kizlar!
Begendiginize sevindim. Listeye uydugunda kilo vereceginden emin olabilirsin! Sadece bende ise yaramadi bu liste, birkac arkadasimada verdim, onlarda benim gibi cok ciddi kilo verdiler bu liste sayesinde.
Ben pazartesi baslamaya niyetliyim!

baslayanlar oldumu? nasil gidiyo?[/QUOTE]

Portakal yerine mandalina olmaz mi ;)

Bilmem ki?
Siz bilirsiniz :D ben tami tamina uymayi tercih ederdim sizin yerinizde olsam. Hem portakal sezonundayiz zaten?

Siz denediniz mi bu diyeti

haklsnz portakal daha tok tutar

Denedim diyorumya canim, ilk 5 gunde 3 kilo verdim. sonraki haftalarda 2, daha uzun vadede 1 kilo verdim bir haftada. En sonunda 13 kilo vermis oldum ama :)

Denedim diyorumya canim, ilk 5 gunde 3 kilo verdim. sonraki haftalarda 2, daha uzun vadede 1 kilo verdim bir haftada. En sonunda 13 kilo vermis oldum ama :)

Supermis yaaa valla helal olsun :) darisi bize bende yapmaya karar verdim :)

Buket bence denemekte fayda var.. ama sen yapamayacagini dusunuyorsan yani bunj beyninde kabul etmediysen veremezsin kiloyu o yuzden hangi diyete baslayacagini beyninde kabul et snra baslayalim... o zmn yarina kadar dusunme vaktimiz olsun.. yarin karar verelim

Back
X