- 16 Ağustos 2010
- 293.020
- 602.880
- 43
Aynen canım çok zıtız:)Ama iyi anlaşıyoruz:)Ayni bende oyle ben esime diyorum beni ilk gorenler xin eside ne soguk nekadar farklilar falan diyodur diyorum gülüyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım çok zıtız:)Ama iyi anlaşıyoruz:)Ayni bende oyle ben esime diyorum beni ilk gorenler xin eside ne soguk nekadar farklilar falan diyodur diyorum gülüyoruz
Allah razi olsun, baska kimseye soylemeYeniyor labneli
Tmm oyleyse yetisirizYok canım bekliyorum iftar sonrası gelen tarifler sonrası anketi açarım hatta 10-11 gibi yaparız:)
Armut dibine düşermişgene ne yazmış
yemin içüyrüm benim gençliğim
bandan gözümü açamazdım
Ayni bizde hem bukadat zit olup hemde iyi anlasan nadir insanlariz :)Aynen canım çok zıtız:)Ama iyi anlaşıyoruz:)
Yetişir canım bekliyorum:)Tmm oyleyse yetisiriz
he sen yaştan kaybetmişsin ,ben 20 de yaktım başımı99 da 20 yaşındaymışsın:) Ben 2002 de evlendim :) 21e girdim evlendim:)1 yıl
biri cahil demiş o da açmış ağzını yummuş gözünüArmut dibine düşermiş
Aynen canım:)Ayni bizde hem bukadat zit olup hemde iyi anlasan nadir insanlariz :)
Ağzına sağlıkbiri cahil demiş o da açmış ağzını yummuş gözünü
Tamm anlaştıkAllah razi olsun, baska kimseye soyleme
Bnde 12.12.2012 de evlendim. Yilin son ayni rakamli tarihiydi, bida ayni tarihlere gelmek icin kac yil gecer99 da 20 yaşındaymışsın:) Ben 2002 de evlendim :) 21e girdim evlendim:)1 yıl
Vayyyy süpermiş canım Rabbim daim etsin,Uzun yıllar birlikte olun inşaallahBnde 12.12.2012 de evlendim. Yilin son ayni rakamli tarihiydi, bida ayni tarihlere gelmek icin kac yil gecer
Konu bekliyoruz oda gelmiyorçok konuşmayın yaa aklım burda kalıyo
Amin cumlemizinkini insallah❤Vayyyy süpermiş canım Rabbim daim etsin,Uzun yıllar birlikte olun inşaallah
Bizim iftara 1.5 saat var gidip hazırlık yapayım:)Dünden kalanları kontrol edeyim:)Kazen abi bı saat versede o saatte randevulassak hep birlikte