Aynen canım çok zıtız:)Ama iyi anlaşıyoruz:)Ayni bende oyle ben esime diyorum beni ilk gorenler xin eside ne soguk nekadar farklilar falan diyodur diyorum gülüyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım çok zıtız:)Ama iyi anlaşıyoruz:)Ayni bende oyle ben esime diyorum beni ilk gorenler xin eside ne soguk nekadar farklilar falan diyodur diyorum gülüyoruz![]()
Allah razi olsun, baska kimseye soylemeYeniyor labneli![]()
Tmm oyleyse yetisirizYok canım bekliyorum iftar sonrası gelen tarifler sonrası anketi açarım hatta 10-11 gibi yaparız:)
Armut dibine düşermişgene ne yazmış
yemin içüyrüm benim gençliğim
bandan gözümü açamazdım![]()
Ayni bizde hem bukadat zit olup hemde iyi anlasan nadir insanlariz :)Aynen canım çok zıtız:)Ama iyi anlaşıyoruz:)
Yetişir canım bekliyorum:)Tmm oyleyse yetisiriz![]()
he sen yaştan kaybetmişsin ,ben 20 de yaktım başımı99 da 20 yaşındaymışsın:) Ben 2002 de evlendim :) 21e girdim evlendim:)1 yıl![]()
biri cahil demiş o da açmış ağzını yummuş gözünüArmut dibine düşermiş![]()
Aynen canım:)Ayni bizde hem bukadat zit olup hemde iyi anlasan nadir insanlariz :)
Ağzına sağlıkbiri cahil demiş o da açmış ağzını yummuş gözünü![]()
Tamm anlaştıkAllah razi olsun, baska kimseye soyleme![]()
Bnde 12.12.2012 de evlendim. Yilin son ayni rakamli tarihiydi, bida ayni tarihlere gelmek icin kac yil gecer99 da 20 yaşındaymışsın:) Ben 2002 de evlendim :) 21e girdim evlendim:)1 yıl![]()
Vayyyy süpermiş canım Rabbim daim etsin,Uzun yıllar birlikte olun inşaallahBnde 12.12.2012 de evlendim. Yilin son ayni rakamli tarihiydi, bida ayni tarihlere gelmek icin kac yil gecer![]()
Konu bekliyoruz oda gelmiyorçok konuşmayın yaa aklım burda kalıyo![]()
Amin cumlemizinkini insallahVayyyy süpermiş canım Rabbim daim etsin,Uzun yıllar birlikte olun inşaallah![]()
Bizim iftara 1.5 saat var gidip hazırlık yapayım:)Dünden kalanları kontrol edeyim:)Kazen abi bı saat versede o saatte randevulassak hep birlikte![]()