- 16 Ağustos 2010
- 293.005
- 602.837
- 43
Yani bazen iyi oluyor :)Benim yerime herkesi idare ediyor:)İşin zor abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bazen iyi oluyor :)Benim yerime herkesi idare ediyor:)İşin zor abla
Ayy benim eşime benziyor herkes ona bayilir sever ben soguk biriyim o yuzden sinir oluyorum onaBenimki mavi boncuk dağıtıyor
Birilerini arar konuşur sonra bana uzatır.Ben öyle sık görüşmediklerimle rahat konuşamam o herkesi ararTeyzem,halam,dayım,15 yıl önceki komşum
Dışarıdan,başka işlerden eve yetişemiyorduk değil mi:)Virus muhabbeti bitse bile asiri sosyallesmemek iyi ya ben evimin isini yapabiliyomusum bunu gordum meger evde durmadigim icin yapamiyomusum
Oluyor, hiç görmedin mi
Tamm ben tarif bakayımTartım bozuldu ama 2 aydır görmeyenler almamışsın dediler bilmiyorum.Sen çok iyi vermişsin:)
Tatlı değil hatta hergün mutlaka yaptığınız bir çeşit:)
Ya çorba ya salata o zaman
Aynen öyle canım:)Her yere uyar:)Çocuklarla ip atlar,kayar,sallanır,boğuşur.Yaşlılarla,ne bileyim her ortamam uyar:)Bazen durduruyorum :)Ayy benim eşime benziyor herkes ona bayilir sever ben soguk biriyim o yuzden sinir oluyorum ona
99 da evlendik :)Benden 1 yıl önce evlenmişsin bizim 18 bitecek:)2 yaş var aramızda
Tartım bozuldu ama 2 aydır görmeyenler almamışsın dediler bilmiyorum.Sen çok iyi vermişsin:)
Tatlı değil hatta hergün mutlaka yaptığınız bir çeşit:)
Aynen tam olarak oyleDışarıdan,başka işlerden eve yetişemiyorduk değil mi:)
Ben anlamadim banada soyleTamm ben tarif bakayım
gene ne yazmışElalis senin kız hep banlı kime çekmiş yahu
Ayni bende oyle ben esime diyorum beni ilk gorenler xin eside ne soguk nekadar farklilar falan diyodur diyorum gülüyoruzAynen öyle canım:)Her yere uyar:)Çocuklarla ip atlar,kayar,sallanır,boğuşur.Yaşlılarla,ne bileyim her ortamam uyar:)Bazen durduruyorum :)
Bende ilk başta öyleyim sonra beni de çok severler
3.hafta bugun iftar yapamadan bitmez heralde4. konuyu açtım onay bekliyor bilginiz olsun:)
@Blue_Perii
@deynepnaz
@Minik Meleklerim
S Sabr-Sukur-Dua
N Nana
Canfeb
@MigiMadid
@evlaefe
@alimiyon
@Ozlemesra
@retro_hippo
@Youlost16
Dahliadivin
Elalis
@TurkuazKrampon
@Bal0ncuk
99 da 20 yaşındaymışsın:) Ben 2002 de evlendim :) 21e girdim evlendim:)1 yıl99 da evlendik :)
nasıl oluyo ben anlamadı
Görüşürüz canımBenim çıkmam lazım, konu hala açılmadı nasip artık :)
Yok canım bekliyorum iftar sonrası gelen tarifler sonrası anketi açarım hatta 10-11 gibi yaparız:)3.hafta bugun iftar yapamadan bitmez heralde
Yeniyor labneliBen anlamadim banada soyle