Yani bazen iyi oluyor :)Benim yerime herkesi idare ediyor:)İşin zor abla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bazen iyi oluyor :)Benim yerime herkesi idare ediyor:)İşin zor abla![]()
Ayy benim eşime benziyor herkes ona bayilir sever ben soguk biriyim o yuzden sinir oluyorum onaBenimki mavi boncuk dağıtıyor
Birilerini arar konuşur sonra bana uzatır.Ben öyle sık görüşmediklerimle rahat konuşamam o herkesi ararTeyzem,halam,dayım,15 yıl önceki komşum
![]()
Dışarıdan,başka işlerden eve yetişemiyorduk değil mi:)Virus muhabbeti bitse bile asiri sosyallesmemek iyi ya ben evimin isini yapabiliyomusum bunu gordum meger evde durmadigim icin yapamiyomusum![]()
Tamm ben tarif bakayımTartım bozuldu ama 2 aydır görmeyenler almamışsın dediler bilmiyorum.Sen çok iyi vermişsin:)
Tatlı değil hatta hergün mutlaka yaptığınız bir çeşit:)
Ya çorba ya salata o zaman
Aynen öyle canım:)Her yere uyar:)Çocuklarla ip atlar,kayar,sallanır,boğuşur.Yaşlılarla,ne bileyim her ortamam uyar:)Bazen durduruyorum :)Ayy benim eşime benziyor herkes ona bayilir sever ben soguk biriyim o yuzden sinir oluyorum ona![]()
99 da evlendik :)Benden 1 yıl önce evlenmişsin bizim 18 bitecek:)2 yaş var aramızda![]()
Tartım bozuldu ama 2 aydır görmeyenler almamışsın dediler bilmiyorum.Sen çok iyi vermişsin:)
Tatlı değil hatta hergün mutlaka yaptığınız bir çeşit:)
Aynen tam olarak oyleDışarıdan,başka işlerden eve yetişemiyorduk değil mi:)
Ben anlamadim banada soyleTamm ben tarif bakayım![]()
gene ne yazmış
Ayni bende oyle ben esime diyorum beni ilk gorenler xin eside ne soguk nekadar farklilar falan diyodur diyorum gülüyoruzAynen öyle canım:)Her yere uyar:)Çocuklarla ip atlar,kayar,sallanır,boğuşur.Yaşlılarla,ne bileyim her ortamam uyar:)Bazen durduruyorum :)
Bende ilk başta öyleyim sonra beni de çok severler![]()
3.hafta bugun iftar yapamadan bitmez heralde4. konuyu açtım onay bekliyor bilginiz olsun:)
@Blue_Perii
@deynepnaz
@Minik Meleklerim
S Sabr-Sukur-Dua
N Nana
Canfeb
@MigiMadid
@evlaefe
@alimiyon
@Ozlemesra
@retro_hippo
@Youlost16
Dahliadivin
Elalis
@TurkuazKrampon
@Bal0ncuk
99 da 20 yaşındaymışsın:) Ben 2002 de evlendim :) 21e girdim evlendim:)1 yıl99 da evlendik :)
nasıl oluyo ben anlamadı![]()
Görüşürüz canımBenim çıkmam lazım, konu hala açılmadı nasip artık :)
Yok canım bekliyorum iftar sonrası gelen tarifler sonrası anketi açarım hatta 10-11 gibi yaparız:)3.hafta bugun iftar yapamadan bitmez heralde![]()
Yeniyor labneliBen anlamadim banada soyle![]()