- 21 Ocak 2018
- 8.231
- 20.223
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen git sonra gelİki oy mu olsun tek mi gelseler konuşsak:)Tamm ozaman ben napayım şimdi
Hepsini mi tanıdın beni bihteriniWuhuuu sofralaaar ay cok begendim ve bazilarini hemen tanidim tabisi
Tabiki iki :)gidip beyimin saçını keseyim ozaman sabahta oğlanı tıraş ettim berber acicamSen git sonra gelİki oy mu olsun tek mi gelseler konuşsak:)
Ben iki aydır yapıyorum hatta bugün maaş aldı eşim diyorum berber parasınıda verecek msiinTabiki iki :)gidip beyimin saçını keseyim ozaman sabahta oğlanı tıraş ettim berber acicam
Tabiki iki oy olsun nevrosSen git sonra gelİki oy mu olsun tek mi gelseler konuşsak:)
Yine mi yine miTarzımızı öğrendin değil mi:)
Valla ogrendim hee saka makaYine mi yine miTrzımızı öğrendin değil mi:)
İyi madem:)Tabiki iki oy olsun nevros
bu üçünü ben de gözüm kapalı tanırım
Aynen canım sadece çorba ,normal çorba yarışması gibi düşün sadece sunuma labne koyacaksınız:)Nevroş, 4.labnede sofrayı çekmemize gerek yok değil mi? Sadece çorbayı çeksek yeter labne ıle
Tamam nevroş, yarın yapayım dedim de, hanımlara örnek olurumAynen canım sadece çorba normal çorba yarışması gibi düşün sadece sunuma labne koyacaksınız:)
Lütfen sunum chesecake gibi olsun net olsun ne yakın ne uzak olsunTamam nevroş, yarın yapayım dedim de, hanımlara örnek olurum
BendeeeeeLütfen sunum chesecake gibi olsun net olsun ne yakın ne uzak olsun
Ben demiştim ben demiştim