- 21 Ocak 2018
- 8.403
- 20.714
- 348
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen git sonra gelTamm ozaman ben napayım şimdi![]()
Hepsini mi tanıdın beni bihteriniWuhuuu sofralaaaray cok begendim ve bazilarini hemen tanidim tabisi
![]()
Tabiki iki :)gidip beyimin saçını keseyim ozaman sabahta oğlanı tıraş ettim berber acicamSen git sonra gelİki oy mu olsun tek mi gelseler konuşsak:)
Ben iki aydır yapıyorum hatta bugün maaş aldı eşim diyorum berber parasınıda verecek msiinTabiki iki :)gidip beyimin saçını keseyim ozaman sabahta oğlanı tıraş ettim berber acicam![]()
Tabiki iki oy olsun nevrosSen git sonra gelİki oy mu olsun tek mi gelseler konuşsak:)
Yine mi yine mi
Valla ogrendim hee saka makaYine mi yine miTrzımızı öğrendin değil mi:)
İyi madem:)Tabiki iki oy olsun nevros![]()
bu üçünü ben de gözüm kapalı tanırım
Aynen canım sadece çorba ,normal çorba yarışması gibi düşün sadece sunuma labne koyacaksınız:)Nevroş, 4.labnede sofrayı çekmemize gerek yok değil mi? Sadece çorbayı çeksek yeter labne ıle![]()
Tamam nevroş, yarın yapayım dedim de, hanımlara örnek olurumAynen canım sadece çorba normal çorba yarışması gibi düşün sadece sunuma labne koyacaksınız:)
BendeeeeeLütfen sunum chesecake gibi olsun net olsun ne yakın ne uzak olsun![]()
![]()
![]()
Ben demiştim ben demiştim