Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Benin kocam evde çalışıyor ama mola aralarında cok konuşuyor :D aynı soruyu defalarca sorunca deli ediyoe :D
Bugün 3 kere aynı soruyu sordu 1 doğrusu gitti :D yarına evi silecek :D
Ev isi yapiyosa bence he de gec olsun konussun ne olcak 😂

Cok hareketliydi hayatimiz cok insan vardi bu sakinlik iyi geldi eski tempoya donmeyi dusunmuyorum acikcasi :) bence bircok insan benim gibi dusunuyodur cok fazla seyle ugrasiyomusuz bence :)
Aynen biraz geri çekilmek lazım:)Çok yakın olmadığı sürece herkesle görüşmemeli,her yere girmemeli:)
Ben çok sakin bir yerde oturuyorum.Çevremde dolaşsam annem ve kardeşlerimle görüşsem yeter:)Sosyallik istemiyorum:)

Ev isi yapiyosa bence he de gec olsun konussun ne olcak 😂
Yapae yapar o konuda hakkını yemem
Burdaki herkes gibi yemekte yapar benden güzel yapar ama bazen çıldırtıyorlar işte :D
Erkekler sıkılınca çekilmez oluyorlar
Onlar sıkılmamalı :D

ay da zor :KK70:
Benimki de oğlak tam bir soğuk nevale suratsız :) Allah'tan benim yanımda öyle değil :)
İyi ki değilmiş:70:
Benim eşim tam tersi çok hareketli,konuşkandır ben hemen alışamam o adapte olur:)
Tek sorun özgür ruhlu,aklındakini asla değiştirmez:70:

Burdaki herkes gibi yemekte yapar benden güzel yapar ama bazen çıldırtıyorlar işte :KK70:
Onlar sıkılmamalı :KK70:
O zaman ne güzel dışarı atıyorduk şimdi oda yok:)

İyi ki değilmiş:KK70:
Benim eşim tam tersi çok hareketli,konuşkandır ben hemen alışamam o adapte olur:)
Tek sorun özgür ruhlu,aklındakini asla değiştirmez:KK70:
Oğlakların evcimenliği iyi, arkadaşlarıyla y da ailesiyle gezmez benimle gezer beniml yer içer hep benimle :D

Aklima tek gelen salata tatlı olmasın bugün 67.8i gördüm 😍
Tartım bozuldu ama 2 aydır görmeyenler almamışsın dediler bilmiyorum.Sen çok iyi vermişsin:)
Tatlı değil hatta hergün mutlaka yaptığınız bir çeşit:)

Burdaki herkes gibi yemekte yapar benden güzel yapar ama bazen çıldırtıyorlar işte :D
Onlar sıkılmamalı :D
Bzi sikilinca kavga ediyoruz ekşın oluyo 🤪

Oğlakların evcimenliği iyi, arkadaşlarıyla y da ailesiyle gezmez benimle gezer beniml yer içer hep benimle :KK70:
Benimki mavi boncuk dağıtıyor:70:
Birilerini arar konuşur sonra bana uzatır.Ben öyle sık görüşmediklerimle rahat konuşamam o herkesi arar:70:Teyzem,halam,dayım,15 yıl önceki komşum:70:

Aynen biraz geri çekilmek lazım:)Çok yakın olmadığı sürece herkesle görüşmemeli,her yere girmemeli:)
Ben çok sakin bir yerde oturuyorum.Çevremde dolaşsam annem ve kardeşlerimle görüşsem yeter:)Sosyallik istemiyorum:)
Virus muhabbeti bitse bile asiri sosyallesmemek iyi ya ben evimin isini yapabiliyomusum bunu gordum meger evde durmadigim icin yapamiyomusum 😂

Back