- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Yani daha açılmaz mi diyorsunBizim iftara 1.5 saat var gidip hazırlık yapayım:)Dünden kalanları kontrol edeyim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani daha açılmaz mi diyorsunBizim iftara 1.5 saat var gidip hazırlık yapayım:)Dünden kalanları kontrol edeyim:)
Açılsada ben şimdilik gidiyorum uğrarım:)Yani daha açılmaz mi diyorsun
Peki tez gel ablaAçılsada ben şimdilik gidiyorum uğrarım:)
Anlamadım ne onayı nerede yeni konu4. konuyu açtım onay bekliyor bilginiz olsun:)
Blue_Peri
@deynepnaz
Tenceresiz kaldim anne
@Sabr-Sukur-Dua
@Nana
Canfeb
@MigiMadid
@evlaefe
@alimiyon
WunderLost
@retro_hippo
@Youlost16
Dahliadivin
Elalis
@TurkuazKrampon
Bal0ncuk
Konuyu nevo açıyor kazen onay liyor yani yeni yarışma hali hazırda bekliyor sanırım tarif ayirtacagiz :))Anlamadım ne onayı nerede yeni konu
Konu acmadik bu aksam resimleri yukleyecek nevreste oylama baslayacak gizli olacak sofralar :)Aaa, pınar labneyle iftar sofrasina katilan yokmu hic konum açan yokda
Fairy başladı mı :))Konu acmadik bu aksam resimleri yukleyecek nevreste oylama baslayacak gizli olacak sofralar :)
Fairyede gonderiyoruz onun oylamasi pazar baslicak sanirim pazara kadar sende at attinmi :)Fairy başladı mı :))
Labne gelecek mi başlayacağız:)Fairy başladı mı :))
Varmı sofrası gelecek mi:)
Hadi başlayalım herif tıraş oluyorken az bakayımSofraları dizdim baktınız mı
Belki sofra gelir az daha bekleyelim:)Birde yazılar eksik sonra deyip yazmayan oldu onlar gelsin başlarız:)Hadi başlayalım herif tıraş oluyorken az bakayım
Tamm ozaman ben napayım şimdiBelki sofra gelir az daha bekleyelim:)Birde yazılar eksik sonra deyip yazmayan oldu onlar gelsin başlarız:)