- 21 Ocak 2018
- 8.403
- 20.718
- 348
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin içinde geçerli![]()
Ocakta yemeğaaaam var abla yanmasınSenin içinde geçerli![]()
Allah yardımcın olsun![]()
AminnnnAllah yardımcınız olsun![]()
Zararı yoksa boşluğa düşersin:)Benimkide evde ya nisandan once basladi evde calismaya haziranin 10undan sonra iki hafta arayla gideceklermia bana bi zarari yokta acayip alistim hep evde olmaya sonra o gidince napicam![]()
Aynen oyle olucak hem ara veriyodu bebisle ilgileniyodu oynuyodu ben dinleniyodum sonra ufakligi uyutup disari cikip yuruyus yapiyodum nasilsa o evde diye En cok bunu ariycam heralde :)Zararı yoksa boşluğa düşersin:)
Sağlık olsun canım:)Bu süreç ailemiz ile daha çok vakit geçirmemizi sağladı:)Aynen oyle olucak hem ara veriyodu bebisle ilgileniyodu oynuyodu ben dinleniyodum sonra ufakligi uyutup disari cikip yuruyus yapiyodum nasilsa o evde diye En cok bunu ariycam heralde :)
Hani nerdeCuma oylama öncesi açıyorum ve açtım:)
Onayda:)Hani nerde![]()
Biz aldık bileHani nerde![]()
Ya biz daha iyi anlasir olduk yani anlastiktan sonra evde olmakta bisey yokki guzel hatta keske senin esinde daha cok evde kalabilse :)Sağlık olsun canım:)Bu süreç ailemiz ile daha çok vakit geçirmemizi sağladı:)
Benimki sürekli çalışıyor hatta yazın izin bile belki verilmez:)
Bende eşimin evde olmasından çok rahatsız olmuyorum.Bu hafta full çalıştı haftaya 1 gün evde bir gün gecede çoğunluk evde olacak:)Evde işe yarıyor:)
İkizler burcu muBenin kocam evde çalışıyor ama mola aralarında cok konuşuyoraynı soruyu defalarca sorunca deli ediyoe
Bugün 3 kere aynı soruyu sordu 1 doğrusu gittiyarına evi silecek
![]()
Yok canım koç burcu ama genel olarak erkekler bence aynı burçİkizler burcu mu![]()
Maşaallah canım Allah muhabbetinizi artırsın:)Ya biz daha iyi anlasir olduk yani anlastiktan sonra evde olmakta bisey yokki guzel hatta keske senin esinde daha cok evde kalabilse :)
O konuda haklısınYok canım koç burcu ama genel olarak erkekler bence aynı burç![]()
Benim eşim yay ve cidden tam yayO konuda haklısın![]()
Geçmiş okuyom ben kizaaam yemem bu numaralariBiz aldık bile![]()
İpucuOnayda:)
Cok hareketliydi hayatimiz cok insan vardi bu sakinlik iyi geldi eski tempoya donmeyi dusunmuyorum acikcasi :) bence bircok insan benim gibi dusunuyodur cok fazla seyle ugrasiyomusuz bence :)Maşaallah canım Allah muhabbetinizi artırsın:)
Tabi stres azaldı ,yorgunluk azaldı:)
Emekli olunca artık:)