• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Aynen oyle olucak hem ara veriyodu bebisle ilgileniyodu oynuyodu ben dinleniyodum sonra ufakligi uyutup disari cikip yuruyus yapiyodum nasilsa o evde diye En cok bunu ariycam heralde :)
Sağlık olsun canım:)Bu süreç ailemiz ile daha çok vakit geçirmemizi sağladı:)
Benimki sürekli çalışıyor hatta yazın izin bile belki verilmez:)
Bende eşimin evde olmasından çok rahatsız olmuyorum.Bu hafta full çalıştı haftaya 1 gün evde bir gün gecede çoğunluk evde olacak:)Evde işe yarıyor:)

Sağlık olsun canım:)Bu süreç ailemiz ile daha çok vakit geçirmemizi sağladı:)
Benimki sürekli çalışıyor hatta yazın izin bile belki verilmez:)
Bende eşimin evde olmasından çok rahatsız olmuyorum.Bu hafta full çalıştı haftaya 1 gün evde bir gün gecede çoğunluk evde olacak:)Evde işe yarıyor:)
Ya biz daha iyi anlasir olduk yani anlastiktan sonra evde olmakta bisey yokki guzel hatta keske senin esinde daha cok evde kalabilse :)

Ya biz daha iyi anlasir olduk yani anlastiktan sonra evde olmakta bisey yokki guzel hatta keske senin esinde daha cok evde kalabilse :)
Maşaallah canım Allah muhabbetinizi artırsın:)
Tabi stres azaldı ,yorgunluk azaldı:)
Emekli olunca artık:)

Maşaallah canım Allah muhabbetinizi artırsın:)
Tabi stres azaldı ,yorgunluk azaldı:)
Emekli olunca artık:)
Cok hareketliydi hayatimiz cok insan vardi bu sakinlik iyi geldi eski tempoya donmeyi dusunmuyorum acikcasi :) bence bircok insan benim gibi dusunuyodur cok fazla seyle ugrasiyomusuz bence :)

Back
X