- 21 Ocak 2018
- 8.231
- 20.223
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin içinde geçerli
Ocakta yemeğaaaam var abla yanmasınSenin içinde geçerli
Allah yardımcın olsun
AminnnnAllah yardımcınız olsun
Zararı yoksa boşluğa düşersin:)Benimkide evde ya nisandan once basladi evde calismaya haziranin 10undan sonra iki hafta arayla gideceklermia bana bi zarari yokta acayip alistim hep evde olmaya sonra o gidince napicam
Aynen oyle olucak hem ara veriyodu bebisle ilgileniyodu oynuyodu ben dinleniyodum sonra ufakligi uyutup disari cikip yuruyus yapiyodum nasilsa o evde diye En cok bunu ariycam heralde :)Zararı yoksa boşluğa düşersin:)
Sağlık olsun canım:)Bu süreç ailemiz ile daha çok vakit geçirmemizi sağladı:)Aynen oyle olucak hem ara veriyodu bebisle ilgileniyodu oynuyodu ben dinleniyodum sonra ufakligi uyutup disari cikip yuruyus yapiyodum nasilsa o evde diye En cok bunu ariycam heralde :)
Hani nerdeCuma oylama öncesi açıyorum ve açtım:)
Onayda:)Hani nerde
Biz aldık bileHani nerde
Ya biz daha iyi anlasir olduk yani anlastiktan sonra evde olmakta bisey yokki guzel hatta keske senin esinde daha cok evde kalabilse :)Sağlık olsun canım:)Bu süreç ailemiz ile daha çok vakit geçirmemizi sağladı:)
Benimki sürekli çalışıyor hatta yazın izin bile belki verilmez:)
Bende eşimin evde olmasından çok rahatsız olmuyorum.Bu hafta full çalıştı haftaya 1 gün evde bir gün gecede çoğunluk evde olacak:)Evde işe yarıyor:)
İkizler burcu muBenin kocam evde çalışıyor ama mola aralarında cok konuşuyor aynı soruyu defalarca sorunca deli ediyoe
Bugün 3 kere aynı soruyu sordu 1 doğrusu gitti yarına evi silecek
Yok canım koç burcu ama genel olarak erkekler bence aynı burçİkizler burcu mu
Maşaallah canım Allah muhabbetinizi artırsın:)Ya biz daha iyi anlasir olduk yani anlastiktan sonra evde olmakta bisey yokki guzel hatta keske senin esinde daha cok evde kalabilse :)
O konuda haklısınYok canım koç burcu ama genel olarak erkekler bence aynı burç
Benim eşim yay ve cidden tam yayO konuda haklısın
Geçmiş okuyom ben kizaaam yemem bu numaralariBiz aldık bile
İpucuOnayda:)
Cok hareketliydi hayatimiz cok insan vardi bu sakinlik iyi geldi eski tempoya donmeyi dusunmuyorum acikcasi :) bence bircok insan benim gibi dusunuyodur cok fazla seyle ugrasiyomusuz bence :)Maşaallah canım Allah muhabbetinizi artırsın:)
Tabi stres azaldı ,yorgunluk azaldı:)
Emekli olunca artık:)