aman iyi kapat şunu burda yalnız kalsınEl emeği vallahi
O tutarsa olabilir :)Yani ona oy verirlerse bilemmbenim hain aile ferdi planım da mı tutmaz
Beni çağırsın koşa koşa giderimaman iyi kapat şunu burda yalnız kalsın
50 çeşidi yesin yesin şişko olsun
ama biz pınarla böyle konuşmamıştıkOda senin tarzın değil sen pınarı unut
Hemde ne zorlukla yaptım oglan uyanmadan pissin de çekeyim diye evde parmak ucunda gezdimEl emeği vallahi
Sofrada şansın olur canım takılıyorum hepinizi gaza getiriyorumama biz pınarla böyle konuşmamıştık
terste tepebilirO tutarsa olabilir :)Yani ona oy verirlerse bilemmBenim şansım yok o garanti iftarda çekince net çıkmadı
İyi halletmişsin:)Hemde ne zorlukla yaptım oglan uyanmadan pissin de çekeyim diye evde parmak ucunda gezdimgene yakalandım çekimin sonuna doğru
Kızlar şansın yok diyorterste tepebilir
belli olmaz bu sıralar kk karanlık takılıyo
Geldim de 50 çeşit okuyunca, yavaştan kaçsam mi kararsız kaldımannem buraya gel :)
Yok ya şaka yapıyorumGeldim de 50 çeşit okuyunca, yavaştan kaçsam mi kararsız kaldım
gerçekten nasip işi ya :)Kızlar şansın yok diyorYa ben katılım olsun diye katılıyorum:)10 oldu bence çok az:)Yani çok zor değil:)
Aynen o beyaz örtüye geçince uyandı etrafında döndü rüşvet verdim sürekli Allah'tan önce diğerini çekmişimİyi halletmişsin:)
beni de götürGeldim de 50 çeşit okuyunca, yavaştan kaçsam mi kararsız kaldım
49 mu yoksaYok ya şaka yapıyorum
Yok ama senin sofra çok ışık ve güzeldi benim öyle değilgerçekten nasip işi ya :)
benim fairy sofrasına da kız öyle dedi
anne bir sürü güzel sofra var hiç heveslenme