- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Bir dönem saks mavisi istemiyordu şimdi sesi çıkmıyor bende aldım kurtuldumnoluyosa kırmızı giyince
hayır sevmem zaten ama yasak olunca çekiyo kırmızı.bi kere giysem o da rahatlayacak ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir dönem saks mavisi istemiyordu şimdi sesi çıkmıyor bende aldım kurtuldumnoluyosa kırmızı giyince
hayır sevmem zaten ama yasak olunca çekiyo kırmızı.bi kere giysem o da rahatlayacak ben de
Tamam anlaştık ama yaparsan havandan geçilmezyapamazsam kimseye göstermeden tontiğe veririm zaten
Yani yapsan yaparsin bende yapan oldugu icin yapmiyorum annem kvdem ikiside borek baklava pilav yapar gibi yapiyolar gecen gittim kayinvalidem bir tepsi su böreği yapmis dondurmus vermis dedim anne ne gerek vardihiç denemedim :)
açarım herhalde yaaa
ailem üstlendiği için o işleri
Şöyle tavada gözleme de mi yapmadın?hiç denemedim :)
açarım herhalde yaaa
ailem üstlendiği için o işleri
Bende ilk ogrendigimde bir heves herkese diktim hatta abiye dikiyordum kisiye ozel bi yandan calisiyorum falan tabi biktim yoruldum simdi hiic elimi surmuyorum sadeve dedigin gibi paca falan lazim oldugunda :)2 sene dikiş kursuna,3-5 ayda mefruşata gittim sertifika falan aldım.. hızlı zamanlarım her güne bir etek dikerdim. Evlendim evde kendime anama , bacıma, teyzeme, neneme ,kuzenlere, kaynana görümce
Sonra çocuk olunca bıraktım.. malum pis iş ya.. iğneler düşüyor yere çok.. bayadır sadece tadilat işte.. paça maça falan..
Yok artık senin kurallar daha sıkıymis benim karşımda 3 tane üniversite öğrencisi var tabi bende o zaman 18 lik bir citirdim ödü kopuyordu ...inanırım :)
o yokken banyo yapmak yasaktı
kapının dışına kağıt sıkıştırıyomuş işe giderken bakalım dışarıya çıkıyo muyum
gelen telefona bakmam bile yasaktı
Bunlar kültür gelecek nesillere aktarmamız lazım:)Yani yapsan yaparsin bende yapan oldugu icin yapmiyorum annem kvdem ikiside borek baklava pilav yapar gibi yapiyolar gecen gittim kayinvalidem bir tepsi su böreği yapmis dondurmus vermis dedim anne ne gerek vardi
Say say bitmez Evlendiğimde cep numaramı ertesi gün değiştirdi.1.5 yıl hiç kimseye veremediminanırım :)
o yokken banyo yapmak yasaktı
kapının dışına kağıt sıkıştırıyomuş işe giderken bakalım dışarıya çıkıyo muyum
gelen telefona bakmam bile yasaktı
teee yıllar önce ebru gündeş elbisesi modaydı.boyundan bağlamalı :)2 sene dikiş kursuna,3-5 ayda mefruşata gittim sertifika falan aldım.. hızlı zamanlarım her güne bir etek dikerdim. Evlendim evde kendime anama , bacıma, teyzeme, neneme ,kuzenlere, kaynana görümce
Sonra çocuk olunca bıraktım.. malum pis iş ya.. iğneler düşüyor yere çok.. bayadır sadece tadilat işte.. paça maça falan..
Bende abiye diktim kendime.. elbise diktim mesela nakış öğrenince üstüne nakış yapardım hotkutür olurdu kendim kalıbın sağını solunu değişip yeni model uydururdum.. en son kaban kestim de işte astarlayamadan kaldı işte..Bende ilk ogrendigimde bir heves herkese diktim hatta abiye dikiyordum kisiye ozel bi yandan calisiyorum falan tabi biktim yoruldum simdi hiic elimi surmuyorum sadeve dedigin gibi paca falan lazim oldugunda :)
Ben simdi yapmiyorum ama ufaklik buyusun yapicam kizim olursada annanesi babannesi ogretsin isterim sonra ben yaparim karsi degilim ama cok girismiyorum onlarla beraber kolayima geliyo :)Bunlar kültür gelecek nesillere aktarmamız lazım:)
Bizde babaanne,anneanne olacağız:)
aaaa her topiğine atarım ben börek yaptım diyeTamam anlaştık ama yaparsan havandan geçilmez
Bu hikayeyi hatırlıyor gibiyim.. işte bende bi sebeplerden bıraktım dikişi.. belki bi kursa giderim de orda diker evde yapmam var öle planlarım.. aslında mefruşat istiyorum tekrardan ne modeller çıkmıştır şimdiye...teee yıllar önce ebru gündeş elbisesi modaydı.boyundan bağlamalı :)
küçük yoktu galiba daha.kesimi yaptım,ortalığı topladım kendime kahve yaptım geldim,dikişe başlıcam.sen makasın üstüne bas :)
alttan girdi üstten çıktı
öyle kaldı ayağım arada.kıza dedim koş komşuyu çağır.heryer kan revan :)
gitti güzelim elbise,bağladım ayağıma kanama dursun diye,en çok ona üzülmüştüm kumaş güzeldi
onu yapıyorum ya bazlama lavaş falanŞöyle tavada gözleme de mi yapmadın?
Aynen canım çocuk küçükken zor zaten:)Ben simdi yapmiyorum ama ufaklik buyusun yapicam kizim olursada annanesi babannesi ogretsin isterim sonra ben yaparim karsi degilim ama cok girismiyorum onlarla beraber kolayima geliyo :)
Ee tamam az daha büyüt baklava börek işte..onu yapıyorum ya bazlama lavaş falan
At canım beklerizaaaa her topiğine atarım ben börek yaptım diye