Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Sen bazi kiyafetlerine takanlardansin ozaman cok sevip surekli giyenlerden:) ben oyle degilim giydigim seyi uzun sure giymemeye dikkat ederm
Ben takarım canım
Bazılarını 1-2 defa giyerim dolapta beklerAma şöyle işe yarıyor farklı bir ortamda yeni gibi oluyor.Kalıyor dolapta çünkü

Ahaha bende iste daha iki gun once anneler gununde bisey aldirdim soz verdim baska bise aldirmiycam diye bugun yine baska bisey aldirdim bikti artik her gun kargo geliyo ayni bizde
Ben netten kıyafet hiç almadım beden olmaz diye çekiniyorum:)Ben dar sevmiyorum mesela illa bir beden büyük olacak:)

Yok tasarimci tasarliyor ben kaliplarini yapiyorum bilgisayarda sonra dikim asamalarini uretim asamalarini takip ediyorum iste.a bazi calistigim yerlerde tasarim yaptigim oldu ama esas isim tasarim degil :)
Ne güzel ya üretim e söyle de büyük beden de sıkıntı yasiyorlarmis de hep mi küçük bedeni kalır kıyafetin askıda Allah askina

Ahaha bende iste daha iki gun once anneler gununde bisey aldirdim soz verdim baska bise aldirmiycam diye bugun yine baska bisey aldirdim bikti artik her gun kargo geliyo ayni bizde
Anneler gününde vurgun yaptım ben daha haberi yokhediyemin yanina bir çeyrek ekledim

Ne güzel ya üretim e söyle de büyük beden de sıkıntı yasiyorlarmis de hep mi küçük bedeni kalır kıyafetin askıda Allah askina
Onlarin hesaplamasi var en cok giden beden fazla uretiliyor digerleri ona gore oranlaniyor falan filan ama Genede ufak bedenler hep kaliyor ama onlarda mecbur olmak zorunda

Ben netten kıyafet hiç almadım beden olmaz diye çekiniyorum:)Ben dar sevmiyorum mesela illa bir beden büyük olacak:)
Bildigin markalari alabilirsin ben tesetturlu oldugum icin zaten dar giyinmiyorum markalarimda hep bellidir o yuzden herseyi alabiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…