Bende öyleyim canım:)Bildigin markalari alabilirsin ben tesetturlu oldugum icin zaten dar giyinmiyorum markalarimda hep bellidir o yuzden herseyi alabiliyorum :)
İşte hiç denemedim ondan emin olamıyorum:)Bu dönemde nasıl alırım bilmem:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyleyim canım:)Bildigin markalari alabilirsin ben tesetturlu oldugum icin zaten dar giyinmiyorum markalarimda hep bellidir o yuzden herseyi alabiliyorum :)
Şubeyi aradım acmadilarAra şikayet et ben öyle yapmıştım ertesi gün geri dönen kargom kapidaydi
Veeicem ya şimdi l daha rahat oluyor ama m ye de girebiliyorum m alıyorum aldiklarimiYa kilo veremezsen
İnşaallah canım:)Yasak bitince yürüyüş yaparsın:)Veeicem ya şimdi l daha rahat oluyor ama m ye de girebiliyorum m alıyorum aldiklarimi
Kumaş özelikleri yazıyor kaç oranda pamuk nasıl işlenmiş vs yazıyor nette :))İşte illa kumaşına dokunacağım,bedeni bana uyacak:)Yoksa net daha uygun:)
Bende merkezî 2-3 kere aramıştım en son tüketici mahkemesine şikayet edicem sizi dedim geldiŞubeyi aradım acmadilar
merkezi aradım şikayetimi anlatıyorum kadın beni dinlerken sesinizi alamıyorum dedi gidiş o gidiş meşgule düşüyor merkez numarası
Döndüm alışveriş yaptığım siteye anlattım durumu merkeze şikayet edin dedi merkez de sikayetlik dedim yapacağımız bişey yok dedi
Peki almadigim kargonun kargo ücreti iadesini yapacak mısınız deidm evet dediler
Son kez diğer ilçedeki şube yi aradım onlarda sizin şube de eleman yok dağıtım olmuyor gidin aloverin dedi
Ben kendim çıkacak olsam zaten alirdim burdan dedim soylendim kapattim
Bugün yaptık 5330 adım atmisizİnşaallah canım:)Yasak bitince yürüyüş yaparsın:)
İşte onlardan iyi anlamak lazım:)Ben mesela yazın efil efil kumaş seviyorum hem rahat oluyor ama netten bunu kestirip almak zor:)Kumaş özelikleri yazıyor kaç oranda pamuk nasıl işlenmiş vs yazıyor nette :))
Bak ben merkezi arıyorum beni meşgule attılar ya şuan tekrar aramamda aynı sekilxe meşgule düşüyor kimi kime şikayet edeyimBende merkezî 2-3 kere aramıştım en son tüketici mahkemesine şikayet edicem sizi dedim geldi
İyi yürümüşsünüz :)3200 adım olmuş:)Ama sıcakta oruçlu ancak bu kadar yürüyebildim:)Bugün yaptık 5330 adım atmisiz
Hangi kargoBak ben merkezi arıyorum beni meşgule attılar ya şuan tekrar aramamda aynı sekilxe meşgule düşüyor kimi kime şikayet edeyim
Ama bundan sonra saticnin hangi kargo ile çalıştığına bakacağım
Ben kızın kinadinda bilmeden aldım naylon geldi benim komşum çok önem veriri oyle şeylere onun sayesinde bakmaya başladım :))İşte onlardan iyi anlamak lazım:)Ben mesela yazın efil efil kumaş seviyorum hem rahat oluyor ama netten bunu kestirip almak zor:)
Mn.Hangi kargo
Bizimki sokağın tadını alinca eve dönmek istemedi evin sokağına girince atıyor kendini yerlereİyi yürümüşsünüz :)3200 adım olmuş:)Ama sıcakta oruçlu ancak bu kadar yürüyebildim:)
İşte naylon veya kaba kumaş sevmiyorum:)Ben kızın kinadinda bilmeden aldım naylon geldi benim komşum çok önem veriri oyle şeylere onun sayesinde bakmaya başladım :))
Ona denk gelmiyorum hic :)
Ne yapsın çocuk sıkıldıBizimki sokağın tadını alinca eve dönmek istemedi evin sokağına girince atıyor kendini yerlere
Evet hele yazın çok rahatsız ediyor :/İşte naylon veya kaba kumaş sevmiyorum:)
En iyisi elden almak ama oda zor olacak:)Evet hele yazın çok rahatsız ediyor :/
İnşallah guzel oldu iyi geldi vallaNe yapsın çocuk sıkıldı
Neyse bundan sonra ara ara çıkacağız inşallah:)