Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Ara şikayet et ben öyle yapmıştım ertesi gün geri dönen kargom kapidaydi 😂😂
Şubeyi aradım acmadilar

merkezi aradım şikayetimi anlatıyorum kadın beni dinlerken sesinizi alamıyorum dedi gidiş o gidiş meşgule düşüyor merkez numarası :KK45:

Döndüm alışveriş yaptığım siteye anlattım durumu merkeze şikayet edin dedi merkez de sikayetlik dedim yapacağımız bişey yok dedi

Peki almadigim kargonun kargo ücreti iadesini yapacak mısınız deidm evet dediler

Son kez diğer ilçedeki şube yi aradım onlarda sizin şube de eleman yok dağıtım olmuyor gidin aloverin dedi

Ben kendim çıkacak olsam zaten alirdim burdan dedim soylendim kapattim :KK70:

Şubeyi aradım acmadilar

merkezi aradım şikayetimi anlatıyorum kadın beni dinlerken sesinizi alamıyorum dedi gidiş o gidiş meşgule düşüyor merkez numarası :KK45:

Döndüm alışveriş yaptığım siteye anlattım durumu merkeze şikayet edin dedi merkez de sikayetlik dedim yapacağımız bişey yok dedi

Peki almadigim kargonun kargo ücreti iadesini yapacak mısınız deidm evet dediler

Son kez diğer ilçedeki şube yi aradım onlarda sizin şube de eleman yok dağıtım olmuyor gidin aloverin dedi

Ben kendim çıkacak olsam zaten alirdim burdan dedim soylendim kapattim :KK70:
Bende merkezî 2-3 kere aramıştım en son tüketici mahkemesine şikayet edicem sizi dedim geldi 😂

Bende merkezî 2-3 kere aramıştım en son tüketici mahkemesine şikayet edicem sizi dedim geldi 😂
Bak ben merkezi arıyorum beni meşgule attılar ya şuan tekrar aramamda aynı sekilxe meşgule düşüyor :KK70: kimi kime şikayet edeyim :KK70:

Ama bundan sonra saticnin hangi kargo ile çalıştığına bakacağım :KK70:

İşte onlardan iyi anlamak lazım:)Ben mesela yazın efil efil kumaş seviyorum hem rahat oluyor ama netten bunu kestirip almak zor:)
Ben kızın kinadinda bilmeden aldım naylon geldi benim komşum çok önem veriri oyle şeylere onun sayesinde bakmaya başladım :))

X