- 21 Ocak 2018
- 8.231
- 20.226
- 32
Benim meslegim modelist dikis biliyorum kalip tasarim hepsi bende modelist kalip yapan kisiye deniyo iste bende cocukken bebeklerime dikmeye basladim oyle devam etti cok seviyorum meslegimi ama evde dikmeyi coluk cocuga karisinca is hayatina basliyinca bikip biraktim :)Sende mi biliyorsun ben bilmiyorum ama annemin Singer vardı küçükken bebeklerime kıyafet dikmeye çalışırdım
Büyüyünce don kesmeyi öğrendim bir kere kendi donumu diktim dahasini bilmem
E iyii gayet diger yarisma pazara kadar ama daha cok var gekir yani pinarda en az 12 olur bence :)Sofralar hızla geliyor 9. sofra geldiAma diğer yarışmada daha 7 oldu
Ne güzel abla kendiliğinden ödev yapan çocuğum hiç olmadıKızlar gündüz oruç olunca akşam ders yapıyorlar odalarındalar:)
Oğlum odasında kitap okuyor:)Birazdan gelir:)Eşimde yatmaya gitti bu hafta her gün gündüz çalışacak :)Bende sessiz sessiz oturuyorum:)
Çok güzel canım sakın bırakma devam et inşaallah:)Benim meslegim modelist dikis biliyorum kalip tasarim hepsi bende modelist kalip yapan kisiye deniyo iste bende cocukken bebeklerime dikmeye basladim oyle devam etti cok seviyorum meslegimi ama evde dikmeyi coluk cocuga karisinca is hayatina basliyinca bikip biraktim :)
Aynen canım korktum ama iyi gidiyoruzE iyii gayet diger yarisma pazara kadar ama daha cok var gekir yani pinarda en az 12 olur bence :)
Ne güzel ya mesleğini bilmiyordum canımBenim meslegim modelist dikis biliyorum kalip tasarim hepsi bende modelist kalip yapan kisiye deniyo iste bende cocukken bebeklerime dikmeye basladim oyle devam etti cok seviyorum meslegimi ama evde dikmeyi coluk cocuga karisinca is hayatina basliyinca bikip biraktim :)
Ben var sandim yemegi oyle yaptim ama gectiSofrada labneli bir yemek olması gerekmiyor:)
Karakter meselesi canım:)Ne güzel abla kendiliğinden ödev yapan çocuğum hiç olmadı
Maşallah seninkiler e
Ya benim bir sgirlik çöküyor ustume bulaşıkları zor kaldırıyorum
Abla bence yarışma yoğunluğun dan ben gibi hızlı hatunların kafası karistuAynen canım korktum ama iyi gidiyoruz
Yani şart değil dediler:)Ben var sandim yemegi oyle yaptim ama gecti
Oyle iste su an ara verdim tabi ise ama donecem insallah virus belasi gecsindeNe güzel ya mesleğini bilmiyordum canım
Bana sorun canım ya:)Abla bence yarışma yoğunluğun dan ben gibi hızlı hatunların kafası karistu
Valla evi güç bela yaptırıyorum işlerini ://Karakter meselesi canım:)
Tepelerindeyim sürekli
Biz beraber toparlıyoruz sonra herkes dağılıyor.Oda eğitim:)
Çok şükür iyiyim nevroş, işlerimi bitirdim rahat rahat size kostumNana'm hoşgeldin nasılsın
İsimi seviyorum ya daha vatana millete hayirli bir is olsa iyi olurdu ama cocuklugumdan beri kiyafet kiyafet kiyafet yani. Bide alisveris hastasiyim malesef alamazsam dikiyorum dikemezsem baska bir yol boyle yuvarlanip gidiyorumÇok güzel canım sakın bırakma devam et inşaallah:)
Peki nasıl bir yerde casliyirdin ne üzerine yani :))Oyle iste su an ara verdim tabi ise ama donecem insallah virus belasi gecsinde
İkisi erkek olunca öyle canım Allah kolaylık versin:)Valla evi güç bela yaptırıyorum işlerini ://
Şuan beni uyku bastı mesela uykum var ama onlar uyumayinca uyuyamiyorum
Bugün oturma odasında ne kadar yastık varsa kendi odalarına yigmislar
Sonra da ranza dan oraya atlamislar ben yemek yaparken ev harman yeri
Akşam yemeğinden sonra topladirlar biraz
E daha ne olsun iki gune gelir daha sofralar :) iki oy olsun ya zor oluyo tek oy sevmiyorumAynen canım korktum ama iyi gidiyoruz
He tamam nevros, o zaman hop pratik şeyler yapayım nasıl olsa kazanamıyorumSofrada labneli bir yemek olması gerekmiyor:)