Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
İsimi seviyorum ya daha vatana millete hayirli bir is olsa iyi olurdu ama cocuklugumdan beri kiyafet kiyafet kiyafet yani. Bide alisveris hastasiyim malesef alamazsam dikiyorum dikemezsem baska bir yol boyle yuvarlanip gidiyorum
Hangi kadın sevmez canım:)
Çok güzel canım süpersin

Peki nasıl bir yerde casliyirdin ne üzerine yani :))
Ben en son ihracaat firmasindaydim armaniye falan uretim yapiyoduk ondan once defactoda dia giyim bolumundeydim ondan once laleli ve rusya piyasasi osmanbeydeydim:) her kolunda calistim cok sukur her seyi gordum yani :) ama bayan giyim hep

Ben en son ihracaat firmasindaydim armaniye falan uretim yapiyoduk ondan once defactoda dia giyim bolumundeydim ondan once laleli ve rusya piyasasi osmanbeydeydim:) her kolunda calistim cok sukur her seyi gordum yani :) ama bayan giyim hep
Ramazanda yarışma çok oldu ama bak sen buraya daha çok adapte oldun biz seni sen bizi daha iyi tanımaya başladık:)Güzel oldu güzel

Yani sen mi tasarlıyorsun yada ekipce mi karar veriyorsunuz

Yani sen mi tasarlıyorsun yada ekipce mi karar veriyorsunuz
Yok tasarimci tasarliyor ben kaliplarini yapiyorum bilgisayarda sonra dikim asamalarini uretim asamalarini takip ediyorum iste.a bazi calistigim yerlerde tasarim yaptigim oldu ama esas isim tasarim degil :)

Ya oyle ama hanginiz nerdyse her gun bisey aliyo yada almaya calisiyo dogru soyleyin benim gibi varmi burda alip alip tatmin olmayan
Yok o kadar değil canım:)
Ben birde bazı kıyafetlerimi çok severim daha doğrusu rahat bulurum gerekirse bir yaz iki üç paçayı değişik giyerim

Yok o kadar değil canım:)
Ben birde bazı kıyafetlerimi çok severim daha doğrusu rahat bulurum gerekirse bir yaz iki üç paçayı değişik giyerim
Sen bazi kiyafetlerine takanlardansin ozaman cok sevip surekli giyenlerden:) ben oyle degilim giydigim seyi uzun sure giymemeye dikkat ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…