Hangi kadın sevmez canım:)İsimi seviyorum ya daha vatana millete hayirli bir is olsa iyi olurdu ama cocuklugumdan beri kiyafet kiyafet kiyafet yani. Bide alisveris hastasiyim malesef alamazsam dikiyorum dikemezsem baska bir yol boyle yuvarlanip gidiyorum
Sağol çok yardımcı oluyorsun benim bu ara kafam o kadar karışık kiBana sorun canım ya:)
10 sofraya iki oy çok olmaz mı:)E daha ne olsun iki gune gelir daha sofralar :) iki oy olsun ya zor oluyo tek oy sevmiyorum
Ben en son ihracaat firmasindaydim armaniye falan uretim yapiyoduk ondan once defactoda dia giyim bolumundeydim ondan once laleli ve rusya piyasasi osmanbeydeydim:) her kolunda calistim cok sukur her seyi gordum yani :) ama bayan giyim hepPeki nasıl bir yerde casliyirdin ne üzerine yani :))
On olursa olmaz tabi ama 14 15 olsa belki10 sofraya iki oy çok olmaz mı:)
Masada pınar labne olsun gerisi sana kalmışHe tamam nevros, o zaman hop pratik şeyler yapayım nasıl olsa kazanamıyorum
Tamam o zaman yaparım canım:)On olursa olmaz tabi ama 14 15 olsa belki
Kardeşim bile abla nasıl dayanıyorsun diyor 4-5 günde kafam şişti diyorİkisi erkek olunca öyle canım Allah kolaylık versin:)
Kızlar en fazla mutfağa girip yemek yapıyor:)
Ramazanda yarışma çok oldu ama bak sen buraya daha çok adapte oldun biz seni sen bizi daha iyi tanımaya başladık:)Güzel oldu güzelBen en son ihracaat firmasindaydim armaniye falan uretim yapiyoduk ondan once defactoda dia giyim bolumundeydim ondan once laleli ve rusya piyasasi osmanbeydeydim:) her kolunda calistim cok sukur her seyi gordum yani :) ama bayan giyim hep
Ne yapsın çocuklar yapacak bir şey yok:)Kardeşim bile abla nasıl dayanıyorsun diyor 4-5 günde kafam şişti diyor
Yani sen mi tasarlıyorsun yada ekipce mi karar veriyorsunuzBen en son ihracaat firmasindaydim armaniye falan uretim yapiyoduk ondan once defactoda dia giyim bolumundeydim ondan once laleli ve rusya piyasasi osmanbeydeydim:) her kolunda calistim cok sukur her seyi gordum yani :) ama bayan giyim hep
Ya oyle ama hanginiz nerdyse her gun bisey aliyo yada almaya calisiyo dogru soyleyin benim gibi varmi burda alip alip tatmin olmayanHangi kadın sevmez canım:)
Çok güzel canım süpersin
Yok tasarimci tasarliyor ben kaliplarini yapiyorum bilgisayarda sonra dikim asamalarini uretim asamalarini takip ediyorum iste.a bazi calistigim yerlerde tasarim yaptigim oldu ama esas isim tasarim degil :)Yani sen mi tasarlıyorsun yada ekipce mi karar veriyorsunuz
Yok o kadar değil canım:)Ya oyle ama hanginiz nerdyse her gun bisey aliyo yada almaya calisiyo dogru soyleyin benim gibi varmi burda alip alip tatmin olmayan
Nasıl gidiyor işler nasılsın :))Efendim tatlım
Benim bu ara kargoların biri gidiyor biri geliyor ama hepsi ihtiyaç, eşim isyandaYa oyle ama hanginiz nerdyse her gun bisey aliyo yada almaya calisiyo dogru soyleyin benim gibi varmi burda alip alip tatmin olmayan
Bnenim eşim de bir t-shirt i sevdi mi acun gibi ondan çokça alıyorYok o kadar değil canım:)
Ben birde bazı kıyafetlerimi çok severim daha doğrusu rahat bulurum gerekirse bir yaz iki üç paçayı değişik giyerim
Sen bazi kiyafetlerine takanlardansin ozamanYok o kadar değil canım:)
Ben birde bazı kıyafetlerimi çok severim daha doğrusu rahat bulurum gerekirse bir yaz iki üç paçayı değişik giyerim
Evde kalınca lazım tabi kiBenim bu ara kargoların biri gidiyor biri geliyor ama hepsi ihtiyaç, eşim isyanda