3.Gün embriyosu ile hamile kalanlar

Benim ilk denememde 5. Gün embriyosu tutmadı. Ama 2. Denememde 3. Gün embriyosu tuttu. Gerçi düşükle sonuçlandı ama çok şükür tutmuştu.

Burdan bir arkadaş ile aynı gün transfer olduk dolayısı ile sonucu da birlikte aldık.. benim 5. Gün embriyosuydu onun 3.Gün...
Benim negatif onun positif oldu..
Allah yeterki ol desin herşey oluverir.. kun feye kun ...

Burdan bir arkadaş ile aynı gün transfer olduk dolayısı ile sonucu da birlikte aldık.. benim 5. Gün embriyosuydu onun 3.Gün...
Benim negatif onun positif oldu..
Allah yeterki ol desin herşey oluverir.. kun feye kun ...

Kesinlikle canım Rabbim ol desin olmayacak şey yok

Merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza ben daha önce diş gebelik geçirdim tuplerimin ikiside kapali oldugunu soylediler ve tup bebek yapmaya karar verildi yurt disinda yasiyorum geçtiğimiz 20.03.2019 da transer yapildi bana 1.4.2019 da tekrar gelmemi soylediler kac gun embriyosu sormadim da ve bugün 8.günüm ibrar testi yaptin hafif çizgi cikti ama icimde korku var göğüslerim cok sisti aciyor kasiklarimda agrilar batmalar var hasta olcakmisim gibi yardimci olursaniz sevinirim simdiden tsk ler

Eklentiler

• received_285466705684760.jpeg
    received_285466705684760.jpeg
    28,3 KB · Görüntüleme: 616
  • received_615849668838428.jpeg
    received_615849668838428.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 593
Merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza ben daha önce diş gebelik geçirdim tuplerimin ikiside kapali oldugunu soylediler ve tup bebek yapmaya karar verildi yurt disinda yasiyorum geçtiğimiz 20.03.2019 da transer yapildi bana 1.4.2019 da tekrar gelmemi soylediler kac gun embriyosu sormadim da ve bugün 8.günüm ibrar testi yaptin hafif çizgi cikti ama icimde korku var göğüslerim cok sisti aciyor kasiklarimda agrilar batmalar var hasta olcakmisim gibi yardimci olursaniz sevinirim simdiden tsk ler

Ikinci yi gördüm . Bi kan testini yaptirsandaha emin olursun

merhabalar,
Regl olacakmışsın gibi belirtiler hamilelik belirtisi de olabiliyor. Benim 2. tüp bebek denemem, 3. gün embriyosu 8 hücreli. 4 Nisanda sonuç alacağım. İlkinde de aynısıydı ama biokimyasal gebelik oluşmuştu.Çok düşünmeyin herşey olacağına varıyor ve sabırlı olun. belirlenen gün öncesi test yapmak sadece enerjiyi düşürüyor. İyi haberler almanız dileği ile

merhabalar,
Regl olacakmışsın gibi belirtiler hamilelik belirtisi de olabiliyor. Benim 2. tüp bebek denemem, 3. gün embriyosu 8 hücreli. 4 Nisanda sonuç alacağım. İlkinde de aynısıydı ama biokimyasal gebelik oluşmuştu.Çok düşünmeyin herşey olacağına varıyor ve sabırlı olun. belirlenen gün öncesi test yapmak sadece enerjiyi düşürüyor. İyi haberler almanız dileği ile
Cok tesekkurler

Aminnn cnm insallah. Özel degılse sızın sorununuz neydi acaba? Kac deneme yaptınız kac embriyonuz oldu? 3.gun mü 5.gün mü transfer sızın
Benim sorunum gecen sene diş gebelik gecirdim cocuk sol tupumde kalmis 7 haftalikyi amelitla aldilar sonra tekrardan beni laparoskopi yaptilar tuplerimin ikiside tamamen kapaliymis tup bebek denememi soylediler daha ilk denemem ben sormadim kacinci gun emriyosu bilmiyorum ama bana 12 gun sonra tekrar gidip kan vermemi soylediler arastirdim 3 gun embriyosu 12 gun sonra belli oluyormus 2 embriyo dan birini verdiler digeri donduruldu

X