- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Evet var gibi:/ bugün 8.günün mi
Bu gun 8.gun kizlar. Esimi sabah uyandirip gosterdim uyku sersemi goremedi sacmalama falan dedi. Sonra uyaninca bakmis kosa kosa geldi burda harbiden cizgi var diyorNe yaptın canım test yaptınmı inşallah çıkmıştır ama çıkmamışsada daha çok erken
evett bende görüyorum canım bence var hamilesin
Sen kan verdin mi kuzu? Ne zaman vereceksin?Bu arada dikkat et kendine bu sıralar tam tutunma dönemleri önemli yavaş hareket et ani hareket etme
Sen kan verdin mi kuzu? Ne zaman vereceksin?
Ay insallah insallahsabırsızlanıyorum ama tutacam kendimi salı test günüm ama pazartesi veririm ayyy inşallah burdan hamile haberlerimizi veririz hayırlıysa tabi
Var canim gozun aydin insallah kan sonucunlada taclandirirsin hamileliginiKızlarrr günaydın. Bakar mısın şu test fotosuna hayaletimsi bir çizgi görüyor musunuz siz de
Test gunum aslinda haftaya cuma 15.gune verdi doktor.ama gecen sefer 9.gunde kan vermistim sifirdi sonuc ve doktor artmaz demisti. O yuzden ben 10.gun pazartesi kan vereyim diyorumVar canim gozun aydin insallah kan sonucunlada taclandirirsin hamileliginitest gunun ne zaman bugunde kan versen artik cikar pazarteside versen cikar guzel degerlerin olsun insallah
bende gorduuuuuummmmmmmKızlarrr günaydın. Bakar mısın şu test fotosuna hayaletimsi bir çizgi görüyor musunuz siz de
Canim naptin bugun test yaptin mi?bende gorduuuuuummmmmmm
a yeni gordum bu mesaji aman allahim yasasin o zamanKizlaaaar bu gun dogum gunumm. Transferin 9. Gunu kan verdimm sonuc 9 ciktiii
Hayırlı olsun canım hadi inşallahhh katlansınSiritip duruyorumm agzimi kapatamiyorummminsallah yukselir degerimmm
Insallah canim allah gonlune gore versin.mutlaka pazartesi kan verSiritip duruyorumm agzimi kapatamiyorummminsallah yukselir degerimmm
Gözün aydın kuzum hayırlı olsun inşallah katlanıp çoğalsın inşallah :)Kizlaaaar bu gun dogum gunumm. Transferin 9. Gunu kan verdimm sonuc 9 ciktiii
Canimsen naptin.kanda baktirdin mi ?Gözün aydın kuzum hayırlı olsun inşallah katlanıp çoğalsın inşallah :)
Hayırlı olsun canım hadi inşallahhh katlansın
Aminn canlarimm insallahGözün aydın kuzum hayırlı olsun inşallah katlanıp çoğalsın inşallah :)
Ben 8. Günü baktırdım cnm 0.100 dü oyüzden direk negatif yani ufacıkta olsa bi artış Yok pazartesi yine yaptırcam Yinede Ama negatif :)Canimsen naptin.kanda baktirdin mi ?
Ne diyecegimi bilemiyorum. Gecen sefer ben de 9.gunde kanda baktirmistim 0.100 du ve artmadi. Ama burda sonradan artabilecegini soyleyenler cok var.seninkisi 3.gun embriyosu hem. Tabi umutlandirmak icin spylemoyorum belki supriz yapar insallahBen 8. Günü baktırdım cnm 0.100 dü oyüzden direk negatif yani ufacıkta olsa bi artış Yok pazartesi yine yaptırcam Yinede Ama negatif :)
Hayırlısı tabi ama sanmıyorum o umut yok kan testinden sonra :) kısmet değilmiş artık hayırlısı :)Ne diyecegimi bilemiyorum. Gecen sefer ben de 9.gunde kanda baktirmistim 0.100 du ve artmadi. Ama burda sonradan artabilecegini soyleyenler cok var.seninkisi 3.gun embriyosu hem. Tabi umutlandirmak icin spylemoyorum belki supriz yapar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?