• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu belirti,test,sonuc...

selam kızlar bazı doktorlar 3. gün embiriyosunda 2 tane konulması daha mı iyi acaba?5. gün tek embriyodan?
Canim bilemiyorum. Ama benim bir onceki denememde ikitane 5.gun embriyo transferi yapildi ve tutmadi. Ben tutacagi varsa tutuyor diye dusunuyorum

Canim bilemiyorum. Ama benim bir onceki denememde ikitane 5.gun embriyo transferi yapildi ve tutmadi. Ben tutacagi varsa tutuyor diye dusunuyorum
batım 9 mart nasip işte hazirene kadar yolu var. haziranda bende dondurulmuş embriyo deneyeceğim.bana 1 tane 5. gün kondu tutmadı.

Benim sonucum negatif çıktı, olmadı maalesef :(
Doktor ilaçları kesebilirsin dedi. Belki 2-3 ay sonra son kalan 2 dondurulmuşla yine deneriz.
Allah bekleyen herkese kolaylıklar versin, umarım her şey gönlünüze göre olur.

Benim sonucum negatif çıktı, olmadı maalesef :KK43:
Doktor ilaçları kesebilirsin dedi. Belki 2-3 ay sonra son kalan 2 dondurulmuşla yine deneriz.
Hayırlısı olsun üzme kendini belki daha zamanı wardır inşallah hakkımızda en hayırlısı nasip olur

kızlar cok bi artış olmamıs benımm gebelık var ama carsambayı bekleyelim tekrar bakalımm dedi

Benim sonucum negatif çıktı, olmadı maalesef :KK43:
Ben de çok üzgünüm ama bir şeyi değiştirmiyor işte:110:demek ki kısmetimizde bu sefer de anne olmak yokmuş canım. İnşallah bir dahaki sefere...sabır sabır sabır...:olamaz:

Kızlar bugun 5. Gün ve embiryolog dondurulcak kalitede olmadıgını söyledi yarını bekleyelim gelişimleri ilerleyebilir dedi çok moralim bozuk. Donduralım diger ay transfer yapalım demişlerdi ben bu ay olsun istemiştim hepside çöp olurmu acaba 4 embriyo :KK61:

Kızlar bugun 5. Gün ve embiryolog dondurulcak kalitede olmadıgını söyledi yarını bekleyelim gelişimleri ilerleyebilir dedi çok moralim bozuk. Donduralım diger ay transfer yapalım demişlerdi ben bu ay olsun istemiştim hepside çöp olurmu acaba 4 embriyo :KK61:
10 embriyomuzun hepsi çöp oldu. O yüzden olur. Ama bak biri belki tutar diye transfer ettiler tuttu ama düşüyor. Bu daha kötü sağlıksızsa her koşulda olmayacak.baştan olsun en azından canım:KK61:

10 embriyomuzun hepsi çöp oldu. O yüzden olur. Ama bak biri belki tutar diye transfer ettiler tuttu ama düşüyor. Bu daha kötü sağlıksızsa her koşulda olmayacak.baştan olsun en azından canım:KK61:
Aynen 9 haftada kalbi durdu benim ilk tedavim kaliteli degildi ama kalitesiz embriyo ile birsürü saglıklı hamilelikler var ne yaptın canım baştan tedavimi yaptın

yok canım 11,4 cıktı canım
İnşalllah yükselir cnm
İnşallah mucize olur canım:dua:
Olmadı tatlım ne yazık ki negatif doktor bile şok oldu ama kısmetde olmayınca olmuyo dondurulmuş 1. Kalite herşey süper hiç bir sorun yok ama negatif artık kendi haline bırakıcam herşeyi belki mucize Ozaman olur :) her şerde vardır bi hayır elbet :) hakkımızda en hayırlısı nasip olsun hepimiz için :)

Cnm hiç üzülme daha büyük üzüntü yaşayacağına baştan olması daha iyi kaliteli olup da n'oluyo tutmayınca tutmuyo Allah en hayırlısını nasip etsin strese sokma kendini

Back