• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu belirti,test,sonuc...

Idrar testi yaptim evde kendim o sekilde negatifti
Benim de dondurulmuş ama transfer sonrası çatlatma iğnesi tutunmasına destek oluyormuş. 4.gün ve 7.gün yaptım.bu yüzden kan değerim yüksek çıkarsa vardır bir şeyler. Ama düşük çıkarsa iğnenin etkisinden olacak. Yarın gideceğim inşallah yüksek çıkar

Bu arada çok araştırdım. 3.gün embriyosu idrara geç geçiyormuş. Yarın ilk idrarla tekrar dene istersen
Benimde yarin test gunum normalde 10. Gun ama malum sokaga cikma kisitlamasi yuzunden uarin gidecegim bu arada yasim 22 rahim kalinligimda guzeldi embriyomda sizce tutunma ihtimali nedir

Benim de dondurulmuş ama transfer sonrası çatlatma iğnesi tutunmasına destek oluyormuş. 4.gün ve 7.gün yaptım.bu yüzden kan değerim yüksek çıkarsa vardır bir şeyler. Ama düşük çıkarsa iğnenin etkisinden olacak. Yarın gideceğim inşallah yüksek çıkar
Insallah guzel haberler alirsiniz nasil birsey oldugunu iyi bilirim cok fazla ugrasmadim yillarimi harcamadim ama sonucta bilirim bu durumu rabbim insallah nasip eder sizede

Benimde yarin test gunum normalde 10. Gun ama malum sokaga cikma kisitlamasi yuzunden uarin gidecegim bu arada yasim 22 rahim kalinligimda guzeldi embriyomda sizce tutunma ihtimali nedir
Sen daha çok gençsin tatlım. Tutma ihtimalini bilemem ama en azın yaşın genç ve inşallah en kısa sürede olumlu sonuçlanır.niye hemen tüp bebek yaptırdın?

Sizin sonuç ne oldu bende 3.gün embriyosunda ama sadece kasıklarımda ağrı arada oluyo ve meme uclarımda ağrı var benimde bugün 6. Günüm ve 5 tüp bebek denemem tabi 3 denemem de bir kızım oldu Allah isteyen herkez nasip etsin

Benimde 3. Gün embriyosu dün 8. Günümdü kanda negatif çıktı çok üzüldüm 12. Gün pozitif çıkma imkanı var mı

Merhaba canım öncelikle hayırlısı olsun inşallah pozitifi görüp evlatlarimiza kavusuruz. Benim 9. Günüm yarın test yaptiricam. 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Belirti pek aramamaya calissamda 4.gun kasık batmalarim başladı ve 5. Gün sabahtan akşama kadar adet sancısı çektim akşam geçti 7. gün yine adet sancisina benzeyen ağrılar ve batmalar ara ara oluyor 8.gun akşam 10 dk boyunca iğne batması gibi bir şeyler oldu bugün 9.gun ve batmalar ağrılar hafif devam ediyor çok heyecanliyim ve korkuyorum bu gece hiç uyumam herhalde Rabbim yüzümüzu guldurur inşallah hepimizin
Test sonucunuz ne oldu

Back