Yaşın 27 sanırım vaktin bol canım inşallah kendiliğinden oluverir melegin hayırlısı ile inşallahHayırlısı tabi ama sanmıyorum o umut yok kan testinden sonra :) kısmet değilmiş artık hayırlısı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşın 27 sanırım vaktin bol canım inşallah kendiliğinden oluverir melegin hayırlısı ile inşallahHayırlısı tabi ama sanmıyorum o umut yok kan testinden sonra :) kısmet değilmiş artık hayırlısı :)
28 yakında 29 olucam inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip olsun :)Yaşın 27 sanırım vaktin bol canım inşallah kendiliğinden oluverir melegin hayırlısı ile inşallah
İnşallah canım28 yakında 29 olucam inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip olsun :)
Canim bugun 9.gunun degerinde 9 cikti dimi?kactane transfer etmislerdi sana?birde canim sen idrar testinde pozitifi gormusmuydun?Siritip duruyorumm agzimi kapatamiyorummm insallah yukselir degerimmm
3. Gun embriyosu tek di canimmCanim bugun 9.gunun degerinde 9 cikti dimi?kactane transfer etmislerdi sana?birde canim sen idrar testinde pozitifi gormusmuydun?
Ayy insallah insallah hamileyizdir3. Gun embriyosu tek di canimm
İdrar testi yaptim birinde hayalet cizgi vardi pembe. Bidaha yaptim ertesi gum yoktu. Sonraki gun geri kan verdim 9 cikti iste. Ama var bisey hissediyorumm. Kasiklarim geriliyo. Biraz ayakta kalayim yada fazla oturayim belim cok siddetli agriyo. Bide gidiklanma var karnimda iki gundur. :)
Ayy insallah insallah hamileyizdir
Evet ama ben bu sabah tekrar idrar testi yaptim ikinci cizgi hala cok silik.belki ben hamile degilimdir.oyuzden bu umutlu bekleyise son vermek icin birazdan gidip kan verebilirimYarın sende kan vereceksin değilmi canım mutlu haberini bekliyorum inşallah
Evet ama ben bu sabah tekrar idrar testi yaptim ikinci cizgi hala cok silik.belki ben hamile degilimdir.oyuzden bu umutlu bekleyise son vermek icin birazdan gidip kan verebilirim
Kan testi yaptirdim canim. Sonucum beta hcg :26Bence yarını bekle hem senin test günün cuma daha yarın bile erken olacak
Süper inşallah katlanarak atlasın cnm Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin :)Kan testi yaptirdim canim. Sonucum beta hcg :26
9.gune gore normal mi sizce artar mi acaba? Cok muallakta kaldik
Sagol tatlim darisi tez zamanda basinaSüper inşallah katlanarak atlasın cnm Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin :)
Saol cnm inşallahSagol tatlim darisi tez zamanda basina
Normal tabiki çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsinKan testi yaptirdim canim. Sonucum beta hcg :26
Valla beni bir korku sardi kimyasalsa ya artmazsa diye keske yaptirmasaydim diyorum. Ama kimyasalsa da sagliksiz oldugu icin dusecek. O yuzden hayirlisi allahtan....Normal tabiki çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
İnsallah canimmYarın sende kan vereceksin değilmi canım mutlu haberini bekliyorum inşallah
Kan testi yaptirdim canim. Sonucum beta hcg :26
Senin iyi cikmis canimm benim 9.gun 9 cikti senin baya iyiymisss evet yarin buyuk gun insallah artmistirrrcok heycanliyimmhilal1907 canim naber nasilsin? Var mi bi degisiklik?
Tamam.test sonucunu mtlaka yazİnsallah canimm
Senin iyi cikmis canimm benim 9.gun 9 cikti senin baya iyiymisss evet yarin buyuk gun insallah artmistirrrcok heycanliyimm
Yazarim canimmTamam.test sonucunu mtlaka yaz
Yazarim canimm