• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu belirti,test,sonuc...

Anladim.cok belirgin zaten. Masallah insallah saglikla kucagina alirsiniz bu defa:KK52:

Çok sağol canım ALLAH seninde kalbine göre versin inşallah sende hayırlısıyla görürsün pozitifi dua edecem sana
Sagolasin bi dahaki sefere belki bizim de kaderimizde vardiro_O buggn 7.gunum idrar testi yaptim az evvel negatif. Yine de tabi kan testine kadar umudumuz var kucuk de olsa :KK15:

Sagolasin bi dahaki sefere belki bizim de kaderimizde vardiro_O buggn 7.gunum idrar testi yaptim az evvel negatif. Yine de tabi kan testine kadar umudumuz var kucuk de olsa :KK15:
3.gun embriyosu icin 7.gun cok cok erken kana bile 7.gun karisiyor ben 8.gun sabahi hayalet bir cizgi gormustum 10.gun yaptigimdada cok net negatifti 12.gun kanda pozitif oldu cok sukur:dua:acele etme morelini bozma idrar testin varsa her sabah yap bi tane;)

3.gun embriyosu icin 7.gun cok cok erken kana bile 7.gun karisiyor ben 8.gun sabahi hayalet bir cizgi gormustum 10.gun yaptigimdada cok net negatifti 12.gun kanda pozitif oldu cok sukur:dua:acele etme morelini bozma idrar testin varsa her sabah yap bi tane:KK66:
Canimbenimkisi 5.gun transferi ben yanlislikla gelmistim buraya sonra kaldimo_O ya sorma valla sanki hayalet cizgi ben de gordum ama %100 goz yanilmasi. Haftasonu da sabahlari yapicam. Bakalim artik tuttuysa tutta yoksa yoksa allahin takdiri yani.insallah dedigin gibi olur:KK17: senin durumun nedir. Seni kacirmisim galiba

Canimbenimkisi 5.gun transferi ben yanlislikla gelmistim buraya sonra kaldimo_O ya sorma valla sanki hayalet cizgi ben de gordum ama %100 goz yanilmasi. Haftasonu da sabahlari yapicam. Bakalim artik tuttuysa tutta yoksa yoksa allahin takdiri yani.insallah dedigin gibi olur:KK17: senin durumun nedir. Seni kacirmisim galiba
Aaa hamile misin sen asyahayat asyahayat

Canım sende resim atsana bakalım

Canım sende resim atsana bakalım
Ay hiç belli olmuyor tatlım sadece ben hayali bir çizgi görüyorum fotosunı çektim de hiç belli olmuyor. Belki testin kendi çizgisidir. Ama yarın sabah ilk idrarla yapıcam mutlaka eğer bir şeyler belirirse onu atarım:KK24:inşallah buraya test fotosu atmak bana da kısmet olur

Ay hiç belli olmuyor tatlım sadece ben hayali bir çizgi görüyorum fotosunı çektim de hiç belli olmuyor. Belki testin kendi çizgisidir. Ama yarın sabah ilk idrarla yapıcam mutlaka eğer bir şeyler belirirse onu atarım:KK24:inşallah buraya test fotosu atmak bana da kısmet olur
Tamam canım inşallah belirir

Canim eger hayalet cizgi goruyorsan vardir benim cizgi ben goruyordum ama kocam ve komsum gormedi sonra buraya resim attim sagolsun bi arkadas resimi beliginlestircek bisi yapti o zaman burdaki butun arkadaslar gordu.yani demem o ki insallah Hamilesin hayirlisi ile :dua::dua::KK46:Rabbim sanada bekleyen diger arkadaslarada nasip etsin insallah

Canim eger hayalet cizgi goruyorsan vardir benim cizgi ben goruyordum ama kocam ve komsum gormedi sonra buraya resim attim sagolsun bi arkadas resimi beliginlestircek bisi yapti o zaman burdaki butun arkadaslar gordu.yani demem o ki insallah Hamilesin hayirlisi ile :dua::dua::KK46:Rabbim sanada bekleyen diger arkadaslarada nasip etsin insallah
Ay inanamıyorum resmen ağzından bal damlıyor:rolleyes: ah keşke keşke umarım öyledir. Yine de kendimi kaptırmıyorum:KK34: yarın sabah ilk idrarla yapıcam çıkarsa bir şeyler paylaşırım :KK71:

Ay inanamıyorum resmen ağzından bal damlıyor:rolleyes: ah keşke keşke umarım öyledir. Yine de kendimi kaptırmıyorum:KK34: yarın sabah ilk idrarla yapıcam çıkarsa bir şeyler paylaşırım :KK71:

Hadi bakalım güzel haberi vermen dileğiyle:KK68:

Kızlarrr günaydın. Bakar mısın şu test fotosuna hayaletimsi bir çizgi görüyor musunuz siz de :KK57:

Eklentiler

• IMG_0864.JPG
    IMG_0864.JPG
    48,9 KB · Görüntüleme: 1.260
Ne yaptın canım test yaptınmı inşallah çıkmıştır ama çıkmamışsada daha çok erken
Kızlarrr günaydın. Bakar mısın şu test fotosuna hayaletimsi bir çizgi görüyor musunuz siz de :KK57:
evett bende görüyorum canım bence var hamilesin

Bu arada dikkat et kendine bu sıralar tam tutunma dönemleri önemli yavaş hareket et ani hareket etme :KK9:

Back