3.gün embriyosu belirti,test,sonuc...

Canim bugun 9.gunun degerinde 9 cikti dimi?kactane transfer etmislerdi sana?birde canim sen idrar testinde pozitifi gormusmuydun?
3. Gun embriyosu tek di canimm
İdrar testi yaptim birinde hayalet cizgi vardi pembe. Bidaha yaptim ertesi gum yoktu. Sonraki gun geri kan verdim 9 cikti iste. Ama var bisey hissediyorumm. Kasiklarim geriliyo. Biraz ayakta kalayim yada fazla oturayim belim cok siddetli agriyo. Bide gidiklanma var karnimda iki gundur. :)

Ayy insallah insallah hamileyizdir

Yarın sende kan vereceksin değilmi canım mutlu haberini bekliyorum inşallah
Evet ama ben bu sabah tekrar idrar testi yaptim ikinci cizgi hala cok silik.belki ben hamile degilimdir.oyuzden bu umutlu bekleyise son vermek icin birazdan gidip kan verebilirim

Normal tabiki çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
Valla beni bir korku sardi kimyasalsa ya artmazsa diye keske yaptirmasaydim diyorum. Ama kimyasalsa da sagliksiz oldugu icin dusecek. O yuzden hayirlisi allahtan....

Yarın sende kan vereceksin değilmi canım mutlu haberini bekliyorum inşallah
İnsallah canimm
Kan testi yaptirdim canim. Sonucum beta hcg :26
9.gune gore normal mi sizce artar mi acaba? Cok muallakta kaldik

hilal1907 canim naber nasilsin? Var mi bi degisiklik?
Senin iyi cikmis canimm benim 9.gun 9 cikti senin baya iyiymisss evet yarin buyuk gun insallah artmistirrrcok heycanliyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…