• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu belirti,test,sonuc...

Evet var gibi:/ bugün 8.günün mi

Ne yaptın canım test yaptınmı inşallah çıkmıştır ama çıkmamışsada daha çok erken

evett bende görüyorum canım bence var hamilesin
Bu gun 8.gun kizlar. Esimi sabah uyandirip gosterdim uyku sersemi goremedi sacmalama falan dedi. Sonra uyaninca bakmis kosa kosa geldi burda harbiden cizgi var diyor:KK54: ama tabi belirgin degil ve bizim embriyomuz kalitesi dusuktu o yuZden yine de cok heyecanlamiyoruz kismet insallah vardir bebis:anneadayı: ay kizlar bu kadari bile cok guzel bir duyguymus gerisini dusunemiyorum:KK17:allah hepimize yasatsin insallah

Kizlaaarrr ne durumdasiniz? Yok mu test yapam bugun?:KK23:

Kızlarrr günaydın. Bakar mısın şu test fotosuna hayaletimsi bir çizgi görüyor musunuz siz de :KK57:
Var canim gozun aydin insallah kan sonucunlada taclandirirsin hamileligini;) test gunun ne zaman bugunde kan versen artik cikar pazarteside versen cikar guzel degerlerin olsun insallah

Var canim gozun aydin insallah kan sonucunlada taclandirirsin hamileligini:KK66: test gunun ne zaman bugunde kan versen artik cikar pazarteside versen cikar guzel degerlerin olsun insallah
Test gunum aslinda haftaya cuma 15.gune verdi doktor.ama gecen sefer 9.gunde kan vermistim sifirdi sonuc ve doktor artmaz demisti. O yuzden ben 10.gun pazartesi kan vereyim diyorum

Kizlaaaar bu gun dogum gunumm. Transferin 9. Gunu kan verdimm sonuc 9 ciktiii :KK45::KK73:

Ben 8. Günü baktırdım cnm 0.100 dü oyüzden direk negatif yani ufacıkta olsa bi artış Yok pazartesi yine yaptırcam Yinede Ama negatif :)
Ne diyecegimi bilemiyorum. Gecen sefer ben de 9.gunde kanda baktirmistim 0.100 du ve artmadi. Ama burda sonradan artabilecegini soyleyenler cok var.seninkisi 3.gun embriyosu hem. Tabi umutlandirmak icin spylemoyorum belki supriz yapar insallah:dua:

Ne diyecegimi bilemiyorum. Gecen sefer ben de 9.gunde kanda baktirmistim 0.100 du ve artmadi. Ama burda sonradan artabilecegini soyleyenler cok var.seninkisi 3.gun embriyosu hem. Tabi umutlandirmak icin spylemoyorum belki supriz yapar insallah:dua:
Hayırlısı tabi ama sanmıyorum o umut yok kan testinden sonra :) kısmet değilmiş artık hayırlısı :)

Back